- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi askrhpozitif
bende bosch ıyı bı marka dusundugum ıcın buyuk beyaz esyalarımı ordan aldım kucuk ev aletlerımden ekmek kızartmam ve tost makınam bostan dıgerlerı arcelıkten, televızyonuma lg den aldım ,takımın ıkı gumuslugu bı vıtrını vardı cnm bırınden bırını almak gerekır dıye dusundum ıkı gumuslugu almaktansa vıtrın daha uygun ve mantıklı geldı banada,,ıdareten alıp 2 bın verecegıme koltuklara adam akıllı alır 3 bın verıırm mantıgındaydım alırken , ucuz etın suyu kara olur cunku almısken kalıtelı olsun dedım cunku dıger turlu aslı astarını gecıyor,ya bu benım saydım mobılyaların hepsı 4 -5 bın tutanlarda var dugun paketı sekılınde satılıyor ancak o sekılde bıseyle 10-20 bın seklınde tamam lanır dıye dusunuyorum ,bende salondan vazgecmek ıstemedım ılk ama dusundukce mantıklı geldı bana dugunde bızım taraftan sadece yakın akrabalarım olucak zaten dugun daha cok esımın cevresınde olucak ,esım zaten dugunlerı sevmıyordu sırf ben hayal edıyorum dıye salon tutmustuk ,kına gecem benım memleketımde dugun gıbı olucak zaten bızımkıler kımse senı gelınlıkle goremıcek hem bızde dugun yemegı vermek ıstıyoruz degınce kınama ılk gelınlıkle gıdıcem yemek faslından sonrada normal kına gecem olucak ole oluncada tekrar ıstanbulda dugun yapmak mantıklı gelmedı ve salonu ıptal ettırdım ,ıcım o konuda cok rhat acıkcası
aynen katılıyorum bende sasırdm bırden bu seklde nasıl oldu dıye
Bence iyi yapmışsınız artık canınızı sıkmayın içinize sinen şeyleri almışsın burada da okuduğunuz zaten genel fiyatların bu olduğu diğer uyguna gelenler dediğin gibi paket halinde olanlar onda da markadan çok spot malı gibi oluyor bunda hem fikirim en azından bir kaç sene rahatlıkla gönlümüz severek idare etsin