Diger evde cok rutubet vardi asiri esyalar kufleniyordu ve daha buyuk bir eve tasindikNiye tasindinki?
Hmm anladim hatirliyorumda.. aliskanlik canim ya zamanla burayada alisirsin. Kuf derdi olmayacak ole dusun. Mutlaka sevecegin birseyler cikacak yeni evindede.. tebdili mekanda ferahlik vardirDiger evde cok rutubet vardi asiri esyalar kufleniyordu ve daha buyuk bir eve tasindik
Simdiden yarin esim ise gidince yine yalniz kalacam diye aglamaya basladimCanm gecen sene bende senin gibi olmuştum annem gelmişti yardıma sagolsun 1 hafta kaldı gittiği gün başladm aglamaya normalde hiç böyle seylere aglamam sanırım evde yabancı hissettim kendimi 1-2 hafta sonra alışmış olursun merak etme
Ya aslında evi cok begeniyorum balkonu falan kocaman oda kadar ama ailem varken alistim galiba kalabaliga simdi bombos geliyorHmm anladim hatirliyorumda.. aliskanlik canim ya zamanla burayada alisirsin. Kuf derdi olmayacak ole dusun. Mutlaka sevecegin birseyler cikacak yeni evindede.. tebdili mekanda ferahlik vardir
Eve tasinmadan temizliği sirkeyle yaptik hep ama daire 0 ilk ben girdim zatenEvibi sirkeli suyla temizle
Adacayi yak
1 avuc himalaya tuzu ve su koy bir kaba haftada bi degistir
Neticede o evde ne duygular yasandi nasil bir enerji kaldı bilemeyiz
Onun haricinde duygusal bir dönemdeysen bu hisler olağan
Aynı canm e eşim gitsin istemiyordum bi de yrni atamam olmustu yeni ev yeni okul zorlandm ama inan 1-2 haftaya her şey yoluma giriyor merak etme gecici bi durum.Simdiden yarin esim ise gidince yine yalniz kalacam diye aglamaya basladim
Umarim canim ya surekli aglamaktan basima agri girdi birde esime belli etmemeye calisiyorum lavaboda agliyorumAynı canm e eşim gitsin istemiyordum bi de yrni atamam olmustu yeni ev yeni okul zorlandm ama inan 1-2 haftaya her şey yoluma giriyor merak etme gecici bi durum.
Simdiden yarin esim ise gidince yine yalniz kalacam diye aglamaya basladim
Olsun sen gene yap dediklerimi arada enerjini evine gecirmis olursunEve tasinmadan temizliği sirkeyle yaptik hep ama daire 0 ilk ben girdim zaten
Bence eşinle paylaş dışarı falan cıkın iyi gelir ev büyük oluncada sıkıntı oluyor bi de kalabalığa alıştn ama inan belli bi süre sonra evinin tadını çıkaracaksn ben şimdi evden çıkmak istemiyorumUmarim canim ya surekli aglamaktan basima agri girdi birde esime belli etmemeye calisiyorum lavaboda agliyorum
Kalabaliga alistim galiba ondan olduAy ben tek başınasınız o şehirde sandım...
Evliymişsiniz zaten... eşiniz var.. yalnız falan değilsiniz.
Kendinize meşgale bulun. Önceden ne yapıyordunuz bilmiyorum ama mekan değiştirmek iyidir :) üstelik daha güzel bir yere taşınmışsınız... iyi seyler düşünün.
Bugun hali perde bakmaya ciktik disardayken iyiydi eve geldim yine sıkıntı bastıBence eşinle paylaş dışarı falan cıkın iyi gelir ev büyük oluncada sıkıntı oluyor bi de kalabalığa alıştn ama inan belli bi süre sonra evinin tadını çıkaracaksn ben şimdi evden çıkmak istemiyorum
Kalabaliga alistim galiba ondan oldu
Sagol canim 1 haftadir ev tasima temizlij falan uğraşıyorum oyalanacak biseyde bulamıyorum ki bilmedigim bir mahalleye tasindikCanım hayırlı olsun yeni evin, bende nereye kayboldu bu kız diyordum :) Üzülme canım yeni eve taşındığın içindir bu duygusallık, birkaç güne geçer. Kendini oyalamaya çalış bir şeylerle.
Ne bileyim canım film, dizi izle internetten, kitap oku, ya da hobi falan bul kendine. Belki kafan dağılır rahatlarsın.Sagol canim 1 haftadir ev tasima temizlij falan uğraşıyorum oyalanacak biseyde bulamıyorum ki bilmedigim bir mahalleye tasindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?