Isin kotu tarafida mahalle yeni yerlesim yeri oldugu icin internet kablolari daha dosenmemis 2 hafta surermisNe bileyim canım film, dizi izle internetten, kitap oku, ya da hobi falan bul kendine. Belki kafan dağılır rahatlarsın.
O zaman arada evden çık yürüyüş yap, hem çevreye de alışırsın kendini daha rahat ve eve ait hissedersin belki.Isin kotu tarafida mahalle yeni yerlesim yeri oldugu icin internet kablolari daha dosenmemis 2 hafta surermis
Umarim kısa sürer bu dönemEv yeni siz yabanci gibi cok normal .Bir de insan yakinlarinin varligina alisinca yokluklari cok etkiliyor.Ama 3 5 gune normal hayatiniza dönersiniz üzülmeyin. Bu evde guzel anilar biriktirmeye bakin.
Bunları hiç yapmadım ve açıkçası ilk kez duyuyorum.Batıl inanç gibi bişey mi yoksa gerçekten enerji aura vs ögeleri etkileyebilir mi? Beni aydınlatır mısınız?Evibi sirkeli suyla temizle
Adacayi yak
1 avuc himalaya tuzu ve su koy bir kaba haftada bi degistir
Neticede o evde ne duygular yasandi nasil bir enerji kaldı bilemeyiz
Onun haricinde duygusal bir dönemdeysen bu hisler olağan
Eve tasinmadan temizliği sirkeyle yaptik hep ama daire 0 ilk ben girdim zaten
Canlı cansız hersey enerjiden ibaret ve frekansları farklı farklıBunları hiç yapmadım ve açıkçası ilk kez duyuyorum.Batıl inanç gibi bişey mi yoksa gerçekten enerji aura vs ögeleri etkileyebilir mi? Beni aydınlatır mısınız?
vay be somut bi tavsiye ,enerji dengelemek için mi yapılıyor bu ?Evibi sirkeli suyla temizle
Adacayi yak
Daha cok ortamı yenilemek icin...boylece kendi enerjin evle daha guzel butunlesirvay be somut bi tavsiye ,enerji dengelemek için mi yapılıyor bu ?
Gelmeseler baya ugrasirdim heralde onlar olunca 2 gunde yerlesti esyainternet işi baya uzar , gazete ve dergi alın , internet paketinizi yükseltin , bikaç kitap alın okuyun. önceki konunuzu hatırlıyorum gelmelerine sevindim
Teşekkür ederim.Canlı cansız hersey enerjiden ibaret ve frekansları farklı farklı
Mesela adacayı bitkisinin frekansi yuksektir
Dusuk frekanslı enerjileri gayet yok edebilir...
1-2 aya taşınıcam. Dedikleriniz çok mantıklı. İnanırım böyle şeylere. Hepsini yapıcam nasipseEvibi sirkeli suyla temizle
Adacayi yak
aynılarını yazacaktım eline sağlık..Evibi sirkeli suyla temizle
Adacayi yak
Alışırsın memleket değişmedi sonucta şanslısın gerçekten....Umarim canim ya surekli aglamaktan basima agri girdi birde esime belli etmemeye calisiyorum lavaboda agliyorum
Ben ailemden farkli sehirde yasiyorum zaten ama zor geldi yine deAlışırsın memleket değişmedi sonucta şanslısın gerçekten....
Yalnizlik bazen iyi ama cogu zaman tek basina kalmak guzel degilTadını çıkar, yalnız yaşamak kadar güzel bir şey yok. Tek başına ayakta kal kendini dinle.
Şu an aynı konumda olmak isterdim inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?