- 6 Ekim 2016
- 88
- 147
- 8
- 37
- Konu Sahibi limonlukek16
-
derzli parke mi ne çıkmış ona bakıyorz ama..ladin parke bence güzel olur
ben renk olarak söyledimderzli parke mi ne çıkmış ona bakıyorz ama..
güle güle oturunmerhaba arkdaşlar yeni katıldım aranıza. sorum şu ki yeni bir ev aldık ve iç dekorasyonunu biz kendimiz yaptıracağız. geniş balkon mutfak banyo salon ve yatak odası var. ebeveyn banyolu.
sorularım şunlar ki ;
banyoya ya da ebeveyn banyosuna küvet konmalı mı ihtiyaçmıdır.
salonda heryer cam nerdeyse nasıl bir perde düşünmeliyim.
koyu renk parkeler evi boğar mı vs vs.. fikri olan hayalindeki evi buraya yazsın ilham olur belkim.. kendinize cici bakın.
foto1 in teknesi cok yuksek ve kullanışsız bence.hiç tavsiye etmeyecegim bir seygüle güle oturun
bence normal banyoda geniş tekneli dusakabın kullanın oval seklınde-foto1
ebeveynde de küçük kare duş teknesi kullanın o daha alcak olsun - resim 2
her ıkısının de camları buzlu ve desenlı olmasın cok kıro duruyor
bildiğiniz düz cam olsun çok şık ve modern durur
parkeye gelınce ben koyu renk severım evı bence koyu renk gosterıyor(ceviz rengi)
Ben kullanıyorum çok memnunum :)foto1 in teknesi cok yuksek ve kullanışsız bence.hiç tavsiye etmeyecegim bir sey
tül ve güneşlik de yere kadar olsun cam olduğu için yarım güzel durmaz.Bana da fikir verir misiniz
Salonun bütün duvarı yere kadar cam 3.5 metre eninde
Nasil bir perde almalıyım?
Yere kadar tül tamam
Ama fon ve güneşlik?
Kiraciyiz stor yaptırmak istemiyorum
Fon geceleri kapatilarak kullanilir mii
Bu küvetler genelde filmlerde oluyor nasıl kullanımı bilemem ama gerçekten farklı ve tarz duruyor. Ben sadece tatilde otellerde küvete yatarım. Evde de olur mu ki o rahatlık bilemedimKesinlikle jakuzi banyoya.. Evlenmeden önce koçtaşta arada gezer jakuzilere bakardık.. Müzik sistemi olanlar var.. Diğer banyoya da küvet koyabilirsiniz ama gömmeli değilEki Görüntüle 1894267
her limonun keki yenmez cnmBen hamileyim canim limonlu kek çekti bir parça yesem
Öncelikle ebeveyn banyonuz genisse küvet zevk için konulabilir yoksa bence hiç gerek yok. Benim ebeveyn banyosu da geniş ama ben dusakabin de küvette yaptirmadim temizligiyle uğraşmak istemediğim için. Böyle kullanımı gayet rahat oluyor.merhaba arkdaşlar yeni katıldım aranıza. sorum şu ki yeni bir ev aldık ve iç dekorasyonunu biz kendimiz yaptıracağız. geniş balkon mutfak banyo salon ve yatak odası var. ebeveyn banyolu.
sorularım şunlar ki ;
banyoya ya da ebeveyn banyosuna küvet konmalı mı ihtiyaçmıdır.
salonda heryer cam nerdeyse nasıl bir perde düşünmeliyim.
koyu renk parkeler evi boğar mı vs vs.. fikri olan hayalindeki evi buraya yazsın ilham olur belkim.. kendinize cici bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?