Yeni ev süreci

Var spa hamam sauna iki tane havuz spor salonu var ama henüz daha açılmamış havuz harici . İskan olmadığı için vazgeçtim şuanlık faturalar çok uçuk geliyormuş
Açılmamışsa gerek yok henüz düzen de oturtamazlar ilk başta temizliği şu bu için en iyisi olmuş boşverin

Ben meslek öğretmeniyim koordinatörlük görevim full ek ders ona göre hesapladım ocaktan sonra oluyor zaten bir uzmanlık vs şu an 75-80 arası olur diye düşünüyorum
Doğum izinlerinden uzman bile olamadım hala püüü meslek öğretmeniyse normalmiş.

Tasin bence ama bu evlere degil.cok PAHALI.merkezden 1+1 Ev bak. Eşyalarını fazlasını satabilirsin.O evde mutsuz anılar hatırladiktan sonra orada oturmanın hicbir değeri yok.

Fatura fazlaymış vallahi. Sen yine merkeze taşın ama masrafı az olsun. Bu bahsettiğin yerle köy evinin ortalamasında bir yer olabilir.
Evet iskan alınsa aslında karşılanabilirdi kira ama bu şekilde kışın altından kalkamam başka yerlere bakıyorum şimdi bir kaç ay da bekleyebilirim hem maddi toparlanmışta olurum da öğretmen olduğumu duyunca hem indirim yapıyorlar hem bazıları depozito bile istemiyor tutayım diye denk gelir yani

Teşekkür ederim. Huzurla bol kazanclar, basarilar dilerim.

Ben herzaman su sekilde dusunurum tabi siz ne dusunursunuz bilemiyorum. Tek basima, yasadigim icin, duzgun bir yerde, deprem yonetmeligine uygun bir evde yasamak isterim. Duzgun yerden kastim da, kadin olarak gece-gunduz bir sekilde ihtiyac oldugunda disari rahat cikabilmeyi isterim. Bu ikisinin de saglanmasi demek para demek.
Bu sebeple maasimin 40% ini, kira-aidat-ev faturalarina ayiririm. geri kalanla da ayi gecirmeye calisirim.
Bir de tek basima yasiyorsam cok net 1+1 bulmaya ugrasirim, cunku temizligi ile ugrasmak istemem. Bir de isinma parasi da ona gore olacak-elektrik de ona gore olacak. Gerek yok.

Güncel olarak yeni ilanlar konuldu sitede bugün 2 ilan kondu ikiside büyük tip 1+1 aidatları 4 bin onların biri 19 a düşüyor diğeri de emlakçı kimlik numaram doğum tarihim ve iş yeri bilgimi istedi ev sahibi sorguluyor mu napıyor bilmiyorum ben 17 dedim ev sahibiyle konuşayım anlaşırız dedi öğretmen olunca kabul ediyorlar 21 e gelecek yani bana anlaşacağız galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…