- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Açılmamışsa gerek yok henüz düzen de oturtamazlar ilk başta temizliği şu bu için en iyisi olmuş boşverinVar spa hamam sauna iki tane havuz spor salonu var ama henüz daha açılmamış havuz harici . İskan olmadığı için vazgeçtim şuanlık faturalar çok uçuk geliyormuş
Arkadaşım oturuyor bu ay bile beş bin fatura gelmiş toplam kışı var bunun altından kalkamam faturalar üzerime olmadıkçaAçılmamışsa gerek yok henüz düzen de oturtamazlar ilk başta temizliği şu bu için en iyisi olmuş boşverin
O sırada 55 bin alan benOcaktan sonra zamla birlikte 90 civarında olur diye düşünüyorum maaşım
Hep tatil yapıyorsunuz , o bile çok diyenler gelirse karışmam bakO sırada 55 bin alan ben
Hay tatilineahsjjs çok şükür bitti.Hep tatil yapıyorsunuz , o bile çok diyenler gelirse karışmam bak
Ben meslek öğretmeniyim koordinatörlük görevim full ek ders ona göre hesapladım ocaktan sonra oluyor zaten bir uzmanlık vs şu an 75-80 arası olur diye düşünüyorumHay tatilineahsjjs çok şükür bitti.
Doğum izinlerinden uzman bile olamadım hala püüü meslek öğretmeniyse normalmiş.Ben meslek öğretmeniyim koordinatörlük görevim full ek ders ona göre hesapladım ocaktan sonra oluyor zaten bir uzmanlık vs şu an 75-80 arası olur diye düşünüyorum
20 kira, 5 aidat ayrica da 5 bin fatura mi? Hey maşallahArkadaşım oturuyor bu ay bile beş bin fatura gelmiş toplam kışı var bunun altından kalkamam faturalar üzerime olmadıkça
Evet faturaya şok oldum bir de kış ayı var bunun20 kira, 5 aidat ayrica da 5 bin fatura mi? Hey maşallah
Tasin bence ama bu evlere degil.cok PAHALI.merkezden 1+1 Ev bak. Eşyalarını fazlasını satabilirsin.O evde mutsuz anılar hatırladiktan sonra orada oturmanın hicbir değeri yok.Daha önce konu açmıştım köydeki okulun karşısındaki toki evimden taşınmak istiyorum merkeze diye. Ev bakıyorum şimdi baktığım 1+1 ler çok küçük benim eşyalarım sığmaz ve evler böyle çevresi boş yeni aite çok yerleşim yok fiyat olarak 14 dediler. Bir de tam cafelerin göbeğinde lüks bir rezidans var oraya arkadaşım taşındı büyük tip 1+1 e 17 ye tutmuş . Kendi emlakçısını aradı adam da düzgün insanlar istiyormuş ilana koymamışlar 2+1 daireyi 20 bine bırakırım dedi . Evi gördüm o kadar geniş o kadar güzel ki aidatı 5 bin bir de ama . Bir hafta ben bakayım dedi emlakçı 1+1 bulursam haber veririm dedi bulamazsa 2+1 tutsam mı sitede 5 bin aidat vermek mantıklı mı tek başımayım öğretmenim
Fatura fazlaymış vallahi. Sen yine merkeze taşın ama masrafı az olsun. Bu bahsettiğin yerle köy evinin ortalamasında bir yer olabilir.Evet faturaya şok oldum bir de kış ayı var bunun
Evet başka yerlere bakıyorum şimdi bazı siteler içinde fuhuş yeri dediler napcağımı şaşırdım vallahiFatura fazlaymış vallahi. Sen yine merkeze taşın ama masrafı az olsun. Bu bahsettiğin yerle köy evinin ortalamasında bir yer olabilir.
Evet iskan alınsa aslında karşılanabilirdi kira ama bu şekilde kışın altından kalkamam başka yerlere bakıyorum şimdi bir kaç ay da bekleyebilirim hem maddi toparlanmışta olurum da öğretmen olduğumu duyunca hem indirim yapıyorlar hem bazıları depozito bile istemiyor tutayım diye denk gelir yaniFatura fazlaymış vallahi. Sen yine merkeze taşın ama masrafı az olsun. Bu bahsettiğin yerle köy evinin ortalamasında bir yer olabilir.
İş arkadaşın belki boş, güzel bir daire biliyordur.Evet başka yerlere bakıyorum şimdi bazı siteler içinde fuhuş yeri dediler napcağımı şaşırdım vallahi
Evet aynı sitede varmış büyük tip 1+1 20 bin diyor ona da ev sahibi öğretmen olunca düşürdü bide depozito almam demiş ama başka sitelerde vardı aradım tutuldu dediler olunca haber verelim dediler ne zor işmiş yaİş arkadaşın belki boş, güzel bir daire biliyordur.
Sen bir kere kafaya koydun ya, illa ki uygun bir yer bulursun.Evet aynı sitede varmış büyük tip 1+1 20 bin diyor ona da ev sahibi öğretmen olunca düşürdü bide depozito almam demiş ama başka sitelerde vardı aradım tutuldu dediler olunca haber verelim dediler ne zor işmiş ya
Teşekkür ederim. Huzurla bol kazanclar, basarilar dilerim.Ben çocuk gelişimi öğretmeniyim meslek öğretmeni olduğum için staja giden öğrenciler var bir de okulda çıraklık okulu var onları kontrol görevim var ordan full ek ders alıyorum o yüzden bu şekilde yoksa diğer branş öğretmenleri bu kadar almıyor
Ay arkadaşım bana beş bin ödeme diye sms atmışlar onu gösterdi galiba aidatla birlikte ödemeyi yazmışlar faturalarla küsüratlıydı çünkü 4 bin aidatı onun ben galiba yanlış anladım20 kira, 5 aidat ayrica da 5 bin fatura mi? Hey maşallah
Güncel olarak yeni ilanlar konuldu sitede bugün 2 ilan kondu ikiside büyük tip 1+1 aidatları 4 bin onların biri 19 a düşüyor diğeri de emlakçı kimlik numaram doğum tarihim ve iş yeri bilgimi istedi ev sahibi sorguluyor mu napıyor bilmiyorum ben 17 dedim ev sahibiyle konuşayım anlaşırız dedi öğretmen olunca kabul ediyorlar 21 e gelecek yani bana anlaşacağız galiba :)Ben herzaman su sekilde dusunurum tabi siz ne dusunursunuz bilemiyorum. Tek basima, yasadigim icin, duzgun bir yerde, deprem yonetmeligine uygun bir evde yasamak isterim. Duzgun yerden kastim da, kadin olarak gece-gunduz bir sekilde ihtiyac oldugunda disari rahat cikabilmeyi isterim. Bu ikisinin de saglanmasi demek para demek.
Bu sebeple maasimin 40% ini, kira-aidat-ev faturalarina ayiririm. geri kalanla da ayi gecirmeye calisirim.
Bir de tek basima yasiyorsam cok net 1+1 bulmaya ugrasirim, cunku temizligi ile ugrasmak istemem. Bir de isinma parasi da ona gore olacak-elektrik de ona gore olacak. Gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?