en azından üst taraflarda, dikey olanlarını kaldırmayı düşünebilirsiniz belki. Öyle olursa, 1-2 kavanozluk ilave alan da kazanırsınız. Hem de, ne bileyim, temizlik bezini gerektiğinde bir uzun maşa falan ile tutarak o dip noktalara da ulaşabilirsiniz.
ankastre iste ankastre..!!.
bende bunu demeye calisiyordum iste...
bir turlu ismi aklima gelmedi, bende uzun yoldan anlatmaya calistim..
cnm tam olarak anlamadım ama hangi dikey olanları? yani o dolaptaki bölmelerin hepsi eşit olucak. ya da başka bişiden mi bahsettin??
Ooo, benim gibi son 2-3 ayını deli gibi mutfaklarla ilgilenerek geçirince insan, rüyasında bile, ankastre, ikiz kiler, eviye, batarya diye sayıklamaya başlıyor. Ama hala armatür ne demek, batarya ne demek anlayabilmiş değilim. Güzelim musluk kelimesi dururken bunca lafa ne gerek var, çözemedim gitti.:86::86:
Yani ben, alt taraflar yine kafes, daha üstlerde birkaç raf olabilir belki diye düşündüm. 6 sıra var ya ilk çizimde, aşağıdan 3 veya 4 sıra kafes, üst taraf normal raf demek istiyorum.
böylesi daha ii bence...
hımm anladım ben yapamam
ikeaa girdim ama bulamadım benn(
söylediğin diğer programa da bi bakiiimm teşekkürler
cnm senin ne zmn yapılıcak dolapların? yeni gördim ben de çizimlerini...
cok guzel olur ınsallah
evet eve yerkleşmedenn görmek mükemmel birşey :) benimde nişanlım 3d modelleme ve animasyon yapıyor . kullandığı programlar çok ağır ve gerçekten milim milim hesapla yapıyor . hoş işi bu yapıcak tabiki :82:
teşekkürler canım ama benim pcde açılmadı
cnm bu link daha iyi sanırım. ingilizce ama kurmana da gerek yok. tıklayınca bi eklenti kurmak istediğini söylüyor modzillada explorerda denemedim. sonra çalışıyor net üzerinden ve sadece mutfak değil bütün ei döşeyebiliyorsun... kolay gelsin :)
http://kitchenplanner.ikea.com/AU/UI/Pages/VPUI.htm
Ben de faydalandım bu arada, sağolun. İlk verdiğiniz link de başarılı olamamıştım, bu yeni verdiğiniz Mozilla Firefox'da çalışıyor, Internet Explorer da denemedim.
Sırf mutfak için bir de ALNO | KITCHEN PLANNER var.
Bu sayfada Continue to ALNO Kitchen Planner'ı tıklıyorsunuz. Sonra gelen sayfada da Accept e basın.
çok güzel.. hemen inceliycem ben de programı... bu arada benim aklıma bişi geldi. başka konularda da hangi programla çziiyorsun diyen arkadaşlar olunca ben de konu açtım bununla ilgili. senin programı da ekledim izninle... burada farklı birşeyler bulursak paylaşalım. daha faydalı olur sanırım herkese :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...in-mimari-cizim-programlari.html#post18019270
evet eve yerkleşmedenn görmek mükemmel birşey :) benimde nişanlım 3d modelleme ve animasyon yapıyor . kullandığı programlar çok ağır ve gerçekten milim milim hesapla yapıyor . hoş işi bu yapıcak tabiki :82:
Oh, Oh çok sevdim buna, hemen bakacağım bu yeni konuya. Eklemek için izin ne demek, rica ederim. Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz burada, bildiklerimizi paylaşarak.
kesinlikle ... bir paylaşım imkanı sağlıyor ....
yeni sayılırsın cnm kk da o yüzden hoşgeldin diyorum... dikkat et bağımlılık yapabilir kk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?