Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

cnm tam olarak anlamadım ama hangi dikey olanları? yani o dolaptaki bölmelerin hepsi eşit olucak. ya da başka bişiden mi bahsettin??

ankastre iste ankastre..!!.
bende bunu demeye calisiyordum iste...
bir turlu ismi aklima gelmedi, bende uzun yoldan anlatmaya calistim..

Ooo, benim gibi son 2-3 ayını deli gibi mutfaklarla ilgilenerek geçirince insan, rüyasında bile, ankastre, ikiz kiler, eviye, batarya diye sayıklamaya başlıyor. Ama hala armatür ne demek, batarya ne demek anlayabilmiş değilim. Güzelim musluk kelimesi dururken bunca lafa ne gerek var, çözemedim gitti.:86::86:

cnm tam olarak anlamadım ama hangi dikey olanları? yani o dolaptaki bölmelerin hepsi eşit olucak. ya da başka bişiden mi bahsettin??

Yani ben, alt taraflar yine kafes, daha üstlerde birkaç raf olabilir belki diye düşündüm. 6 sıra var ya ilk çizimde, aşağıdan 3 veya 4 sıra kafes, üst taraf normal raf demek istiyorum.

cnm senin ne zmn yapılıcak dolapların? yeni gördim ben de çizimlerini...

cnm senin ne zmn yapılıcak dolapların? yeni gördim ben de çizimlerini...

Sonbaharı bulur herhalde. Havalar biraz düzelince benim kocamın yazlığa gitme krizleri tutar. Onun için bu aralar ancak bol bol mutfakçı dolaşmak, model bakmakla meşgulum. Yazlık dönüsüne kadar ertelemek en doğrusu gözüküyor.

evet eve yerkleşmedenn görmek mükemmel birşey :) benimde nişanlım 3d modelleme ve animasyon yapıyor . kullandığı programlar çok ağır ve gerçekten milim milim hesapla yapıyor . hoş işi bu yapıcak tabiki :82:

evet cnm bu konuda şanslıyım benm işim de 3d çizim. mimari değil işim ama evimi çizerken mimari olarak da biçok şey öğrendim diyebilirim. müteahhidin elinde bile bendeki gibi detaylı çizimler yok. adama istediğim şeyelri gösterirken ağzı açık baktı en çok da eşya yeri değiştirmek istediğimde önce pcde değiştirip bakıyorum. sonra değişikliği yapıyorum çok iyi oluyo :)))

hem mutfakta da çok işime yaradı bak. sayenizde kızlar inanın içime sinecek birşey çıktı ortaya. umarım yapılırken de bi aksilik çıkmaz da güzel olur :))) :81::81:

Ben de faydalandım bu arada, sağolun. İlk verdiğiniz link de başarılı olamamıştım, bu yeni verdiğiniz Mozilla Firefox'da çalışıyor, Internet Explorer da denemedim.

Sırf mutfak için bir de ALNO | KITCHEN PLANNER var.
Bu sayfada Continue to ALNO Kitchen Planner'ı tıklıyorsunuz. Sonra gelen sayfada da Accept e basın.

çok güzel.. hemen inceliycem ben de programı... bu arada benim aklıma bişi geldi. başka konularda da hangi programla çziiyorsun diyen arkadaşlar olunca ben de konu açtım bununla ilgili. senin programı da ekledim izninle... burada farklı birşeyler bulursak paylaşalım. daha faydalı olur sanırım herkese :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...in-mimari-cizim-programlari.html#post18019270

Oh, Oh çok sevdim buna, hemen bakacağım bu yeni konuya. Eklemek için izin ne demek, rica ederim. Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz burada, bildiklerimizi paylaşarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…