Yeni evim

ilk yorum benden olsun bakalım :) evin çok güzel cnm özellikle giyinme odan her eve lazım benimde en çok yapmak istediğim şey :) Evin hiç halı yok dikkatimi çekti sil çık oh :))

Son düzenleme:
cok teşekkurler çiğdemcim ,benimde içime çok sindi :)
bir tek eşimin oturma odası için aldıgı mavi koltuk pek tarzım değil ama orda da kıramadım,çorbada onun da tuzu bulunsun diye

köşe takımları, giysi odası ve tv konsolun özellikle ilgimi çekti çok hoş ve ferah duruyor evin nice yıllar mutlu salıklı huzurlu oturun insallah.

amin hepimiz evlerimizde huzurla oturalım arkadaşlar inşallah..Ben soyunma odasını mağazalardakiyle bire bir yaptırdım, tv ünitesi ve yemek masası hep marangozun elinden çıktı..Mağazalarda ateş pahasına satılan mobilyaları çizerek yaptırmak inanın maliyeti inanılmaz düşürüyor..

çiğdemcim halı düşünüyorum o en büyük eksiğim , fakat nerde modern ve uygun fiyata halı bulabilirim fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar ...

cnm pierre cardin' in çok güzel halıları var ama biraz pahalı:26: Ben halılarımı karacalar halıdan almıştım çok çeşit var orayada bakabilirsin...

teşekkurler canım bakıcam 2 yere de..buarada senin evinde çok şık ve ferah olmuş, hemen yorum yaptım :))

cok teşekkurler,zaten manzarasına ve çok merkezi olmasına vurulduk evi tutarken yoksa evin salonu L şeklinde ve çok zordu uygun şekilde döşemek..

çok beğendimm nefiss ...

salon L salon döşemek baya zor oldu demişsin canım aslında L salon çok daha kullanışlı olurrr..
birde evinizin en sevdiğiniz köşesindee görmüştümm bir bölümünü tamamını eklermiki demiiştimmm eklemene çok sevindimm.....ağız tadıyla otur inşallah....

salonun geniş açılı fotolarını koyarmısın merak ettimm...

birde ikiyemi böldünn asma raflarla salonu???

çokmu sordumm al bir tane daha:)))

kaç m2 ev :))

manzarasına vurulduk demişsin evi tutarkenn...
kiramı ?? canım..Almayı nasip etsin yaradan..

Canım ev 120 m2,3 oda bir salon dolayısıyla çocuk olunca daha büyük bir eve geçmek gerekicek,biz buraya taşınalı 6 ay kadar oldu allah izin verirse 1-2 sene daha burda oturup daha geniş bir eve geçme niyetimiz var,salonun daha geniş resimlerini de eklerim tabiki canım ama yine de tam çıkmıyor cünkü dediğim gibi l şeklinde, yemek odasını sığdırmak buyuuuk meseleydi :) mutfaktan salona servis penceresi açtık dolayısıyla hem manzaram olmus oldu, hemde yemek servisi kolaylaştı :79::79::79:

çok hoş bir ev, dekorasyonda çok güzel olmuş........ umarım şömine çalışıyordur şu günlerde çıtır çıtır sesiyle keyfini sürmeni diler, sağlıkla mutlulukla hayırlı olsun canım

pasaklı tanrıça tabiki beklerim, kadınlar klubu benim psikolojik destek hattım gibi oldu, burdaki yorumların ve paylaşımların gerçek hayattan daha da gerçek oldugunu düşünüyorum :)
guzel yorumlarınız için teşekkur ederim

......... harika yorum

Bakalım ev sahibi de bu kadar beğendi mi

Eveeeeeet,daveti de aldığımıza göre,gelmek isteyenler toplaşsın da grup halinde gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…