Yeni evim

salonu mumkun oldugunca geniş çekmeye calıştım , ancak bu kadar becerebildimm
arada en sevdiğim şamdanlarımı da ekledim

çok zevklisin iyi günlerde otur
muhit neresi acaba
ev dublexde ondan sordum
saray halının sitesine bir bak derim vizon serisine

eşyaları bu eve göre yaptırmışsın ya giysi odası falan taşındığın eve uymazsa
ev sahibi masrafı kiradanmı düştü

canım burası ulus- istanbul.
kıyafet odası ve tum mobilyalar parça parça dolayısıyla uymama durumu yok inşallah bir aksilik olmazsa çok teşekkur ederim güzel yorumların içinn :)

Evin çok şık,modern,manzara da bir okadar harika... güle güle otur,, çok beğendimm salonda 1-2 tabloda olsa tamamlıycak sanki ama..

canım burası ulus- istanbul.
kıyafet odası ve tum mobilyalar parça parça dolayısıyla uymama durumu yok inşallah bir aksilik olmazsa çok teşekkur ederim güzel yorumların içinn :)

sen bizim komşu çıkacaksın galiba madem bu kadar yakın,o zaman davete de gerek yok,direkt geliyorum ben

dışardaydım şimdi gördüm yorumlarınızı kızlar, hepinize teşekkurler..
söylediğiniz gibi tablo ve halı eksiğim war hala, o kadar kararsız kaldım ki ne koyucagımı şaşırdım:26:

modern tablo öneriniz neresi olur??
şamdanlar monev buara cnm,almak istiyorum dediğin için yazdım,güle güle kullan:79:

teşekkur ederimm..
kızlar modern tablo satın alabileceğim önerilerinizi bekliyorum merakla :)
sevgilerr

bayıldım bayıldım gerçekten çok zevkli
keşke o fillerden birini çalsam da benim de öle evim olsa:)
sağlıkla huzurla oturun inş

inşallah gönlüne göre bir ev ve eşle oturursun canım :)

kızlar yorumlarınızı okudukça çoook mutlu oldum :)
hala halı ve modern tablo için önerilerinizi bekliyorum lutfenn..
Sevgilerrr

canım evin çok güzel. böyle bir ev ve böyle bir manzaram olacak elti falan dinlemem. yap türk kahvesini otur manzaraya karşı. ohhhh. Allah huzurla oturmak nasip etsin. sade ve şık evler her zaman hoşuma gider....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…