Yeni evim

canım evin çok güzel. böyle bir ev ve böyle bir manzaram olacak elti falan dinlemem. yap türk kahvesini otur manzaraya karşı. ohhhh. Allah huzurla oturmak nasip etsin. sade ve şık evler her zaman hoşuma gider....

tesekkur ederim cnm,kahvemi içiyorum ger sabah o masada zaten :)
elti olayına gelince,evim için bile demediğini bırakmadı,bir defa ilk taşındığımızda mecburiyetten geldi kayınvalidemlerle,daha eksiklerimiz vardı ama yinede çağırdık ayıp olmasın diye o gun bile demediğini bırakmamıştı..amaaan; ben çok beğeniyorum ve huzurlıyum evimde o ne derse desin

cok güzelmiş eviniz güle güle oturun..parkelerınız ne renk merak ettım..

çok güzel eviniz canım ferah.mutlu huzurlu oturun inşallah.bu arada camın önündeki masa ve üstündeki orkidelere de bayıldım benim favorim onlar

daha güzelleri sana olsun canım, senin de mutlu bir beraberliğin var sanırım :)
allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
daha güzelleri sana olsun canım, senin de mutlu bir beraberliğin var sanırım :)
allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
evet canım yaa çok teşekkürler amin seninki gibi bi evim olsun inşallah

Son zamanlarda beğendiğim tek ev oldu, her ayrıntı tam zevkime göre benimde, oldukça modern ve şık döşenmiş...

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

Darısı başıma :)

Son zamanlarda beğendiğim tek ev oldu, her ayrıntı tam zevkime göre benimde, oldukça modern ve şık döşenmiş...

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

Darısı başıma :)

amin canım benim, inşallah daha güzelleri sana olsun..ev tek kişinin elinden çıkınca daha uyumlu oluyo sanırım,oturma odasındaki mavi koltuk ve yastıklar dışında herşeyi kendim seçtim :)
kadınlar dekorasyonda daha başarılı

kızlar mudo concept dışında modern tablo önerileriniz varmı istanbul içiin???
Birde ayna ve halı için önerilerinizz???

canım huzurla oturun evinizde gerçekten çok hoşmuş evin klasiğin dışında biraz gayet modern. tabi bunun için evin de uygunmuş.yuvanızdan bereketiniz mutluluğunuz eksik olmasın bi bebekle de neşelensin inşallah

cok teşekkurler canım,dua ediyorum walla bende bebek için çokkk..inşallah tanrı yurekten isteyen herkese bian önce verir bebeklerimiziii

Eviniz, manzaranız harika.. Allah huzurunuzu ve aşkınızı daim etsin.. Salondaki aynalı bölümü çok beğendim..

Soyunma odası ise evde en kullanışlı ayrıntılardan..

Güle oynaya , aşkla oturun

-----

Modokoda, 3.cadde 226 ' daki kulise bakmanızı öneririm..

Orada tablolarınızı,ayna, ev için aksesuarlarınızı bulabilirsiniz.. Evinize göre dekorasyondada yardımcı oluyorlar..

Ayrıca heryerde bulunmayacak mobilyalar var orada.Bazen bir modelden sadece 2-3 tane çıkıyormuş..İstediğiniz modelde üretebiliyorlar..

Ankara'dayım fakat ; oradan almayı düşünüyorum inşaallah. En son baya bir dolaşmıştım oralarda..

İstanbul bu konularda çok avantajlı bir kent..

Son düzenleme:
güle güle otur canım...bauhausta da tablolar var bakmanı tavsiye ederim halı olarak da step halı var orayı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…