yeni evime taşındım...

Kadın kendini korumak için evden ayrılıyorsa suçlu değildir. Yargıtay kararı var. Keyfi olarak eve gelmezse birlikte yaşama yükümlülüğüne aykırı davranmış olur. O zaman suçlu konumuna düşer.
Çok güzel bir ayrıntı vermişsiniz.

Tabi ki önceden avukat tuttum vekalet verdim. Evimi de tuttum. Eve geçince aynı gün dava açıldı.
Ailemin eviyle arasında sadece 1 sokak var kalamazdim:)
Kades mi? Hemen bakayım sağolun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız huzurunuz eksik olmasın artık kadınlarımız huzuru hak ediyor

İyi akşamlar
Bugün kaynanam annemi aramış, annem de herşeyi anlatmış. kaynanam ağlamış hak vermiş. Çünkü kadına 3-4 yıldır bir kez bile yansitmadim bir kez bile şikayet etmedim. Hiç birşeyden haberi yoktu. Allah'tan bana hak verdi kadincagiz, savunacak en ufak bir tarafı yok ama yine de anne ya, toz kondurmazdi falan. Çok şükür öyle iyi bir kadındı.
Üzerine ben de aradım. Herşeyi tek tek anlattım. Şok oldu. Dava açtım deyince çok üzüldü, donecem sandı heralde. Yine ağladı yazık. Kızımla konuştu, hakkını helal et anne dedim, dua etti.
O kadar hafifledim ki anlatamam:)
Gideli 2 gün olmuş, bir kez bile mesaj yazmayan adam az önce ne yazmış : " neden kızımızı okuldan mahrum ediyorsun"
....
Çünkü herşey normal, okuldan almam anormal .. demiyor da kızımla konuşmak yada onu görmek istiyorum.. nerdesiniz güvende misiniz falan...
Belki de öyle yazdı ki ben de heee doğru ya dur okula göndereyim dicem (o kadar salagim çünkü) o da gelip okuldan alacak...
Zeka fışkırıyor adamdan.

İyi akşamlar
Bugün kaynanam annemi aramış, annem de herşeyi anlatmış. kaynanam ağlamış hak vermiş. Çünkü kadına 3-4 yıldır bir kez bile yansitmadim bir kez bile şikayet etmedim. Hiç birşeyden haberi yoktu. Allah'tan bana hak verdi kadincagiz, savunacak en ufak bir tarafı yok ama yine de anne ya, toz kondurmazdi falan. Çok şükür öyle iyi bir kadındı.
Üzerine ben de aradım. Herşeyi tek tek anlattım. Şok oldu. Dava açtım deyince çok üzüldü, donecem sandı heralde. Yine ağladı yazık. Kızımla konuştu, hakkını helal et anne dedim, dua etti.
Gideli 2 gün olmuş, bir kez bile mesaj yazmayan adam az önce ne yazmış : " neden kızımızı okuldan mahrum ediyorsun"
....
Çünkü herşey normal, okuldan almam anormal .. demiyor da kızımla konuşmak yada onu görmek istiyorum.. nerdesiniz güvende misiniz falan...
Belki de öyle yazdı ki ben de heee doğru ya dur okula göndereyim dicem (o kadar salagim çünkü) o da gelip okuldan alacak...
Zeka fışkırıyor adamdan.
Rabbim senide kızınıda korusun canım.huzurunuz eksik olmasın.onun canı epey yanecek sana ulaşma derdi.içinde ukte kalmıştır.iki çift laf edememek.inşallah bir daha böyle zor bir evlilik yaşamazsın canıs

Önceki konuları bilmiyorum ama bencede hata etmişsiniz habersiz öyle kaçırmak gibi uzaklaştırma kararı almalısınız kesinlikle bi polise gidin onlar size yardımcı olurlar

İyi akşamlar
....
Zeka fışkırıyor adamdan.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her seey gönlünüze gore olur

Rabbim senide kızınıda korusun canım.huzurunuz eksik olmasın.onun canı epey yanecek sana ulaşma derdi.içinde ukte kalmıştır.iki çift laf edememek.inşallah bir daha böyle zor bir evlilik yaşamazsın canıs
Allah razı olsun çok sağol aminn. Yok bir daha evlenmem:)

Bugün yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yüzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına söylemiş. Görümcem aradı açmadım. Kayananaya soylemis o da aradı açmadım. O da gitmiş eşime söylemiş aradı açmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin önüne gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben çocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi çok küçük farkında değil yeni evimiz çok güzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir süre.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dün akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte:))
Çok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..
Uzaklaştırma cikarin

İyi akşamlar
....
Zeka fışkırıyor adamdan.
Ne kadar bilinçli bir kadınmış helal olsun elinden öpülesi kadın 🎈 benim kaynana bile dilimin yetmediği şahsiyet oğlu bana siddet uyguladığında kadın bu kadar delirtirse vurulur da kırılır da demiş bir de bana hesap sormuştu

Ne kadar bilinçli bir kadınmış helal olsun elinden öpülesi kadın 🎈 benim kaynana bile dilimin yetmediği şahsiyet oğlu bana siddet uyguladığında kadın bu kadar delirtirse vurulur da kırılır da demiş bir de bana hesap sormuştu
Allah onları bildiği gibi yapsın. Kendi kızına damadı aynı şeyi yapsın bakalim nasıl oluyor

Allah onları bildiği gibi yapsın. Kendi kızına damadı aynı şeyi yapsın bakalim nasıl oluyor
O zaman da bisey yapmaz o senin kocan mantığında bir kadın o yıllarca da kızını ezdirdi zaten .. bu arada ne yaptınız es kişisinden gelişme var mı rahatsızlık vermiyordur umarım

liliyaa liliyaa yeni eviniz yeni hayatiniz size mutluluk, huzur, saglik ve nese getirsin. Kolayliklar sizi bulsun ins.hersey istediginiz gibi olsun. Eski konularinizi biliyorum ve adiniza cok sevindim. Endisem yakininda ev tutmaniz. Umarim her sey guzel olur.

Bir avukata gittiniz mi? Once bir avukata gidip uzaklastirma karari cikarin. Bosanma davasi acmadan keske ev tutmasaydiniz.

O zaman da bisey yapmaz o senin kocan mantığında bir kadın o yıllarca da kızını ezdirdi zaten .. bu arada ne yaptınız es kişisinden gelişme var mı rahatsızlık vermiyordur umarım
Evden gideli 10 günden fazla oldu. Kızını sadece bir kere sordu o da mesajla napıyor dedi.. bide fotosunu istedi. Foto ya... Sende var yüzlerce ac bak. İnsan konuşmak görmek istiyorum der. Benim işime geliyor da kızım için üzülüyorum.
Bide kalkmış muhabbet kuşunun resmini yollamış "gel yemini ver" yazmış 🙄
Hiç cevap yazmadım.
Israrla yüz yüze konuşalım dedi mesajda ısrarla. Konu ne dedim çok önemli diyor. Avukatıma ilet o bana söyler dedim hala ısrar ediyor. Kabul etmedim.
Annemi aramış konuşalım diye bu kez, babamın evde olduğunu duyunca bir bahane bulup gitmemiş. Babamdan niye kaçıyorsa...
Bunlardan önce teyzemi arayıp ona hönkürmüş. Nedeni de eline celp gidince delirmiş. Tabi orda nafaka, tazminat istemi var, suçlamalar var... Benim ve annem hakkında bir sürü yalan uydurmuş.. teyzem de ağzının payını vermiş tabi.
Avukatın telefonunu teyzem ona atmıştı, avukatı aramış. Avukatım da taleplerimiz bunlar deyince "ben avukatıma sorup dönecem" demiş bir daha da aramamış.
İnsan uzlaşmak istiyorsa taleplerini iletir dimi? Hala ses yok.. belki yalancı şahit ayarlıyordur.
Duruşma tarihi hala belli değil..

Back
X