yatak odası gayet hoş beyaz ferah zaten d emoda...ama kltuk takımlarının modelini sevmedim biraz daha bak renk tamam ama model daha tarzlı olabilir yemek odası almayacaksan da yemek masası ve ayna al bence..
yatak odası gayet hoş beyaz ferah zaten d emoda...ama kltuk takımlarının modelini sevmedim biraz daha bak renk tamam ama model daha tarzlı olabilir yemek odası almayacaksan da yemek masası ve ayna al bence..
koltuklar da beyaz sertex olucak çok rahat gittim gördüm oturdum :) birde derili model istemyrm ben şuan onlar moda kedim var ve bir kızım :) kullanışlı olması hoşuma gitti modern geldi bana gündoğdu mobilya sitesinden bakıp hoşunuza giden varsa önerirmisinz peki?
Birde yemek odası asla almayı düşünmüyorum mutfagım amerikan mutfak L mutfak masam var ferah olmasından yanayım salonun da
baktım canımo siteye en iyisi bu görünüyori beyaz alacaksın sanırım rahatsa da sorun yok zaten koltuk yere yakınsa daima oturuş rahattır..güle güle kullan şimdiden...
baktım canımo siteye en iyisi bu görünüyori beyaz alacaksın sanırım rahatsa da sorun yok zaten koltuk yere yakınsa daima oturuş rahattır..güle güle kullan şimdiden...
Beyaz çok kullanışlı oluyor mobilyada toz göstermiyor ama gardrobunuz sırf ayna gibi temizliği yüzünden tercih etmezdim koltukların rengi güzel ama daha farklı model olabilir