arkadaşlar kısmetse 1 aya kadar yeni evime taşınıyorum. fakat bir sorunum var. balkon kapılarım içeri doğru açılıyor. haliyle stor perde de sorun oluyor. acaba bu kapılar dışa doğru değişir mi hiç yaptıran varmı...
dediğim pimapen kapı hiç kimsede duymadım dadeğişir tabi..hemde çok kolay oluyo
dediğim pimapen kapı hiç kimsede duymadım da
günaydın arkadaşım bizim evimizin kapılarından iki tanesi içeriye açılıyor balkon kapılarımızdan diger balkon kapımız boydan boya sürgülü sizin balkon kapınızda mı pvc bizimkisi pvc dışa dogru belki yapılabilir pvc ustası gelip bakabilir ama dışa dogru açılınca görünümü nasıl olur
evt canım pvc. görünüm yönünden tereddüte düştüm bende. nasıl olur acaba
sağol canım cvp için pencerelerin yarım açıldığını yaptıran duymuştum evet. oluyormuş fakat kapı hiç duymadım. umarım olur...zaten balkon kapıları dısa acılır genelde yapan alkollumuydumerak etme yapılıo pimapende hatta ıstersen hani pencereler yukarı dogru acılıo ya aralık seklınde oyle bıle oluo hemde cok kısa bi operasyonla pimapenciyi cagırın 2 dk'ya yapar cok tanıdıgım yaptırdı :)
bizim oturdugumuz sitede toplam 330 daire var ve hepside içeriye açılıyor kimse degiştirmedi güvenlik açısı derken hırsızlık falan içimi yani dışta olursa hırsızların açması daha mı kolay olur manasında yoksa başka bir sebepmi
evt hırsızların açması kolay oluyormuş. menteşeler dıştamı oluyormuş ne .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?