- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi gelbebegim2
-
evet eylülün dedigi gibi minik bir lavabo olur ama kapı dışarıya açılırsa nasıl olur bilemiyorum çünkü benim gördügüm tüm wc kapıları içeriye açılıyor ama istersen bir usta ile görüş en iyi fikri onlar verir içeriye minik bir lavabo eklesen kapı içeriye açılırsa pek zararı olacagını sanmıyorumkızlar eylüllünde dediği gibi içeri kapının açıldığı duvara ufak bir lavabo koydursam vee
kapıyı dışarıya açılımlı yaptırsam nasıl olur sizce..
evet kullanım alanım kesinlikle çok genişleyecek cnm.Benim eski evimdeki wc de öyleydi içerde minik bir lavabo,çokta sevimli duruyordu,bence seperatörmüş,ipli perde boncuk perde çok eski usül durur basit kaçar güzelim eve hem kullanım alanın genişler,çıkış kapısı nerde bilmiyorum ama eğer hemen yanındaysa o kısma portmanto bile yaptırabilirsin canım.
güzel bi yaklaşım.. dediğin gib herşeyte iyi tarafından bakmak lazım demi :)dışa açılım olur bence.hem allah korusun içerde biri düşse kapı içeri doğru açıldığında açılmaz.
Diğer sayfalarda yazmışlar ama oraya duvar ördürtüp koridorun dar görünmemesi için o duvara boydan boya ayna kaplatıp geniş görünmesinide sağlayabilirsiniz
TEŞEKKÜR EDERİM bende öyle düşündüğüm için yardımlarınıza muhtacım.hala bi karar veremedik.ben gerçekci olacam valla o lavabo hiç olmamış oraya koridor varsı daralsın ama ben olsam alçıpanla hemencecik kapattırırdım arkadaşım...
benim daha önce kirada durdugum evde böyleydi bizde tavana 4 tane kanca takıp boncuk perdeyle kapatmıştık örnek resimde oldugu gibi
adını tam hatırlamıyorum ama mağazalarda falan oluyor. kare fayans gibi şeyler, birbirine ekleyerek takılıyor. sonra da perde gibi bölümleri ayırma gibi alanlarda kullanılıyor. evmanyada görmüştüm ilk.
adını tam hatırlamıyorum ama mağazalarda falan oluyor. kare fayans gibi şeyler, birbirine ekleyerek takılıyor. sonra da perde gibi bölümleri ayırma gibi alanlarda kullanılıyor. evmanyada görmüştüm ilk.
arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkürler..
lavaboyu kaldırttım, wc nin içine kapıdan girince sol tarafa ufak bi lavabo koydurdum..
inşallah pişman olmam ..şuan çok rahatladım ama
Çok iyi yaptırmışsın pişman olmazsın
lavabo dışarıda bence hiç hoş durmuyor arkadaşımın evide böyleydi tuvaletten elin kirli çıkıp dışarıdan elleri yıkamak hijyenikte değil hadi siz hijyene dikkat ettiniz gelen misafirinizin dikkat etmeme durumuda var
birde bebeğiniz varsa en iyisi lavobonun içeride kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?