Yeni evlendim ama kendimde değilim

Yaşadığınız gebelik kaybı için üzgünüm. Aşağıda linkini paylaştığım konuyu daha dün sabah açmışsınız.
Yani eşinize daha kaç kez şans vereceksiniz ki. Çocukları sevseydiniz böyle bir insanı baba yapmak istemezdiniz.

Ben ne okudum böyle ya,ciddi bi akıl tutulması yaşıyosunuz bu adamı birde baba yapmak istemenize inanamadım. Var olan çocuklarına bakıp layığıyla babalık yapabiliyor mu? Sırf anne olmak istiyor çocuk seviyosunuz diye çocuk yapılır mı, nasıl olsa boşansamda tek bakabilirim diyosunuz bu nasıl bir mantık. Bi kere o çocugun farkli farkli annelerden kaç tane kardeşi olacak boşansan ne yazar yani. Bencilce düşünmeyin çocuk konusunda,diğer yazdıklarınıza bir şey diyemiyorum. Huylu huyundan vazgeçmez bence. Adamın kumaşında iyi bir eş ve baba olma potansiyeli bence yok . Sizin hayatınız ne olacak diye çok düsünmeyin aynı filmi yasamis yaşatmış geçmiş kadınlara bakmanız yeterli

3
Çocuklu adam biride başka kadından

Hadi eski geçmişi ile yargılamadın kumar sorununu yanlıştan saymıyor musunuz? Terapi ile mi geçecek bu kumar sorunu. Kendinizi kandırmak iÇin yapıcı yorum mu bekliyorsunuz…. Siz kendinizi kandırmaya devam edin, konunuzu okuyanlar kanmıyor.

Kumar bağımlılığı yanlış bir şey değil mi sizce ?

Hangi 2. 3. şans. Adam şans topuna dönmüş

Ya hu 26 yaşındasın yaşın nereye geçiyor. Valla ben yaşım geçse de böyle Bi adamdan çocuk yapmazdım. O ne öyle her köşe başından Bi kardeşi çıkacak. Adamın hayatı çok karışık çocuğum ilerde bu saçma sapan insanlarla muhattap olsun istemezdim.

Geçmiş olsun, son şansınız mıydı?

Yoo hiç değilim ne akıllı derim kendime ne geçmişimle övünürüm. Ben de yanlış tercihler yaptım, ben de zarar verdim belki geçmişteki ilişkimde ama şuan olduğum insan ile aramızdaki fark dağlar kadar. Aynı şansı ona da vermek istedim sadece. Ben eski karısına hak veriyorum ki. Yaşadığı şeyler kolay değil. Eşime küfür eder, zorba gibi konuşur psikolojik olarak yardım da alıyor sinir hastası. Yapısında da varmış ama haklı çünkü eşimden de çok çekmiş, 2 çocuk için 1000 lira nafaka alıyordu tanıştığımızda eşimle. Ben ikna ettim konuştum, çünkü ben de annemle tek büyüyen bir çocuktum ve eşime empati yaptırarak, konuşarak nafakayı 3 katına kadar arttırmaya ikna ettim bunu daha evli değilken yapmıstım, inanın art niyetli bir insan değilim ben .

Sadece çocuk yapmayın demek istedim size.
Bakın bu adam mükemmel, hayatindaki tüm kadınlar kötü olamaz, 2 tane çocuk sigdırmış 35 yıllık yaşantisına birde ikisi de ayrı kadinlardan.
Güvenmiyorsunuz adama,evlenmekle büyük hata ettiğinizi düşünüyorum acıkçası zira diken üstünde mi geçireceksiniz geri kalan günlerinizi böyle.

Zaten iyiyken iyi olunur başka ne olacak ki? Cümlenin saçmalığına bak.

Dehşet içinde okudum. Eğer nokta kadar vicdanınız varsa çocuk yapmayın. Nasıl hayatlar nasıl kafalar Allah’ım sana binlerce şükürler olsun verdiğin hayata. Böyle bir adamı yolda görsem korkup yolumu değiştiririm değil evlenmek. Gidip kocamdan özür dileyeceğim dün tepsiyi yanlış yere koydu diye kızmıştım.

Bu adam tam olarak ne yaparsa hayatınız mahvolur?
Şimdi biri paylaşmış görünce hatırladım, adam kumar oynuyor bir de? Hakikaten ne yapmalı size kendinden nefret ettirmek için? Adamın işi de zor ha. Ne yapsa kurtulamayacak. Ölmesi falan gerek terk etmeniz için.

Böyle adamları nasıl seviyor, korkmadan ateşe yürüyorsunuz.Su yazdiklarinizla bir tanesini yaşayan kızlar hemen kaçar ,siz dur bunu affediyim,dur şunu affediyim diye diye bataklığa gömülmüşsünüz.Hayatinda bu kadar kadın,çocuk olan bir adam sizde duruldu çok aşık demi tamam..........

Adamin 3 cocugu var. Bide siz hamile kalmak istiyorsunuz, olacak 4 cocuk. Hangi birine nafaka verecek, okutacak, ilgilenecek.
Ben anne olmak istiyorum, gerekirse yalniz buyuturum kafasiyla cocuk yapılmaz.
Gencsin, bosan kurtul. Yemisim 2.sansini. hayatta kimseye sans vermek zorunda degilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…