21 yaşında iki çocuklu adamla evlenirken ne düşünüyordun acaba?Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Olgunluğun yaşla ilgisi yokki. Sana tavsiyem çocuk düşünme lütfenyeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun
Kusura bakmayın ama burda ben sadece çocuklara üzüldüm. Bir babane torunlari için nasıl böyle konuşur. Annelerinin neden babayı terkettikleri belli. Kadın kendini kurtarmış yani. Sevmeden evlenmiste hamilele olduğu içinmişte geçin bunlari. İkinci cocuk nasıl oldu ozaman. Ayrılacak olan adam ikinciyi neden yapar. Herşey bir yana siz tüm bunları bilerek evlenmişsiniz. Ve şimdi hayal ettiğiniz şeyler gerçekleşmez diye aman diyim acısını o çocuklardan çıkarmayın. Bu hikayede yanan onlar çünkü. Evde kimse sevmiyor çocukları ne kadar kötü ve sürekli anneleri kotuleniyor. Siz tam tersi kol kanat gerin sevin onlari.Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Çocuklara gücün yetiyor dimi,analarına benziyor muş size mi benzeyecekti?Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?