Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Insan yeri geliyor kendi cocuğuna tahammül edemeyip kızıyor neden bakarim ederim gibi beylik laflar ettiniz ki cocuk bakmak hic göründügü kadar kolay değil
Kesinlikle mesela benim çok şükür gayet iyi giden bir evliliğim 4 yaşında da oğlum var ve 2.ciye cesaret edemiyorum çok büyük bir sorumluluk almış ben kendi çocuğum olacağı halde 2 çocuga nasıl bakarım diye düşünürken senin 21 yaşında 2 çocuk sorumluluğu alman cahillik. Yanlış anlama cahillikten kastım okuman değil gençmişsin delidolu yıllarında evlenmişmiş ah be ablacım Allah yardımcın olsun sakın bir çocukta sen yapma işler yoluna koy olursa olur olmazsa boşanırsın çok sevmek huzur getirmez maalesef.

Aynen öyle birden 3 cocuğun icinde bulur kendini gelsin depresyon gelsin sorunlar.Ben de cocugum 4 5 yasina hatta mumkünse şöyle bir 7 yasina gelmeden düşünmüyorum cocuk cünkü cidden tahammül etmekte zorlandıgim anlar oluyor ozellikle uyku konusunda hic kolay değil cocuklar 7 24 oyun oynamiyorlar inatlaştiklari ağladıkları anlar oluyor insan nasıl davranacagıni sasirıyor..21 aylik kızım var bulasık makinesine kafa atmalar kendini yerelere atmalar altini degistirmeye misade etmemmeler hic gormedigi halde bize vurmalar oo neler neler bazen kızdıgimi anlamasin diye dislerimi sıkmaktan cenem ağrıyor

Sana tek bir tavsiye verebilecegim kendi insanligin adina: o cocuklara iyi davran. Onlarin bir sucu yok. Belli ki esinin ailesi iyi insanlar degiller. Benim ogullarim da yaklasik o yaslarda onlar daha cok masum. Yetiskinlerin kavgalarina dahil edilmemeli. Sen sen ol cocuklari bir abla gibi sev. Senin onlara karsi ikinci anne olma vazifen yok, ama onlara itilmedikleri bir ortam sun sizin yaniniza gelince bir abla gibi. Pisman olmazsin.

Konuyu açmış, iki dakika içinde birilerine özel mesaj yazıp çıkmışsınız? Hayırdır???

Yanlış yapmışsın, yaş farkınız çok fazla ilaveten çocuklu bir hayatın getirdiklerini karşılayacak yaşta değilsin, bu evliliğin yürüyebileceğini sanmıyorum

Ablacım gidip bekar adam alsaydın o zaman. Alamayacağınız sorumlulukların altına girmeyin. Daha senin yaşın ne ki "iki çocuğun sorumluğunu alırım" gibi bi babayiğitliğe soyundun?

Nasıl bir akıl verelim size? Bile bile evlenin sonra çocukları sevmiyorum istemiyorum ya sabır!
Yazık o çocuklara anne anne değil baba baba değil babanne vs de aynı. Dört yandan vurun sillenizi bravo!
Not: Yeni üyesiniz özel mesajla kimle konuşuyorsunuz hemen? Ortalık karıştırmalık konu değildir umarım. Gerçi öyle olmasını tercih ederim yazık çocuklara.

B.K mu vardı 21 yaşında 2 çocuklu adamla evlenecek? İnsanlar o yaşta üniversite okuyor, iş hayali kuruyor. Siz sizden olmayan çocuklara sırf annelerine benzetiliyorlar diye kuruluyorsunuz, akşama kadar kendinizi dolduruyorsunuz. Eşiniz uyanıkmış. Gencecik hizmetçi almış eve. Oooh gününü gün eder şimdi

Daha sen çocuksun. Şu an herhangi bir üniversitede öğrenci senin yaşıtların. Sen nasıl söz dinletebilirsin 7 yaşındaki çocuğa, sen daha çocuk yaştasın.

Kaçarak evlenmiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…