Kesinlikle mesela benim çok şükür gayet iyi giden bir evliliğim 4 yaşında da oğlum var ve 2.ciye cesaret edemiyorum çok büyük bir sorumluluk almış ben kendi çocuğum olacağı halde 2 çocuga nasıl bakarım diye düşünürken senin 21 yaşında 2 çocuk sorumluluğu alman cahillik. Yanlış anlama cahillikten kastım okuman değil gençmişsin delidolu yıllarında evlenmişmiş ah be ablacım Allah yardımcın olsun sakın bir çocukta sen yapma işler yoluna koy olursa olur olmazsa boşanırsın çok sevmek huzur getirmez maalesef.Insan yeri geliyor kendi cocuğuna tahammül edemeyip kızıyor neden bakarim ederim gibi beylik laflar ettiniz ki cocuk bakmak hic göründügü kadar kolay değil
Aynen öyle birden 3 cocuğun icinde bulur kendini gelsin depresyon gelsin sorunlar.Ben de cocugum 4 5 yasina hatta mumkünse şöyle bir 7 yasina gelmeden düşünmüyorum cocuk cünkü cidden tahammül etmekte zorlandıgim anlar oluyor ozellikle uyku konusunda hic kolay değil cocuklar 7 24 oyun oynamiyorlar inatlaştiklari ağladıkları anlar oluyor insan nasıl davranacagıni sasirıyor..21 aylik kızım var bulasık makinesine kafa atmalar kendini yerelere atmalar altini degistirmeye misade etmemmeler hic gormedigi halde bize vurmalar oo neler neler bazen kızdıgimi anlamasin diye dislerimi sıkmaktan cenem ağrıyorKesinlikle mesela benim çok şükür gayet iyi giden bir evliliğim 4 yaşında da oğlum var ve 2.ciye cesaret edemiyorum çok büyük bir sorumluluk almış ben kendi çocuğum olacağı halde 2 çocuga nasıl bakarım diye düşünürken senin 21 yaşında 2 çocuk sorumluluğu alman cahillik. Yanlış anlama cahillikten kastım okuman değil gençmişsin delidolu yıllarında evlenmişmiş ah be ablacım Allah yardımcın olsun sakın bir çocukta sen yapma işler yoluna koy olursa olur olmazsa boşanırsın çok sevmek huzur getirmez maalesef.
Konuyu açmış, iki dakika içinde birilerine özel mesaj yazıp çıkmışsınız? Hayırdır???Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Ablacım gidip bekar adam alsaydın o zaman. Alamayacağınız sorumlulukların altına girmeyin. Daha senin yaşın ne ki "iki çocuğun sorumluğunu alırım" gibi bi babayiğitliğe soyundun?Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Daha 8 gibi üye olmuş bu sabah, hemen kimi bulmuş konuşacak?Konuyu açmış, iki dakika içinde birilerine özel mesaj yazıp çıkmışsınız? Hayırdır???
B.K mu vardı 21 yaşında 2 çocuklu adamla evlenecek? İnsanlar o yaşta üniversite okuyor, iş hayali kuruyor. Siz sizden olmayan çocuklara sırf annelerine benzetiliyorlar diye kuruluyorsunuz, akşama kadar kendinizi dolduruyorsunuz. Eşiniz uyanıkmış. Gencecik hizmetçi almış eve. Oooh gününü gün eder şimdiMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Hikaye bir yerden tanıdık geldi ama du bakalım.Daha 8 gibi üye olmuş bu sabah, hemen kimi bulmuş konuşacak?
Daha sen çocuksun. Şu an herhangi bir üniversitede öğrenci senin yaşıtların. Sen nasıl söz dinletebilirsin 7 yaşındaki çocuğa, sen daha çocuk yaştasın.Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Bağzı üyeler çok hızlı.Daha 8 gibi üye olmuş bu sabah, hemen kimi bulmuş konuşacak?
Kaçarak evlenmiştir kesinEşin yaş olarak büyük ama asla olgun değil çünkü iki çocuklu biri olarak 21 yaşında gencecik, sorumluluk alamayacağı biriyle evlenmezdi. Adam kendi çocukları dahil kimseyi düşünmüyor. Ne olgunluğu?
Sizin de ailenize, kimseniz yok muydu? O yaşta iki çocuklu adamla evlendiniz?
İki çocuğa bakıcılık isteyecekleri sizden, yapamayinca da kötü olacaksınız.
Bu arada hemen çocuk yapmayın bari. Bir kaçış umudunuz olsun.
Yüksek ihtimal.Kaçarak evlenmiştir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?