Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Hamile kalmadan bu yoldan dönmen senin için iyi olur. Evlilikler zaten zor, iyice zorlaştırmanın anlamı yok. Bu genç yaşta 2 çocuklu adamla evlenmen hata.

Millet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.

Onlar görüşeceği zaman siz bulunmayın veya bi zahmet sizin eviniz dışında görüşsünler.
Eski eş de çocukları öne sürerek bırakmayı bayaa seviyor belli ki:)
O da farkında çocukları sık sık sizinle muhatap ederse sorun olacak. Çok gençsiniz çoook

Bizden istediği akıl adamla konuşup çocukları nasıl postalarım

Evlenmeseydiniz

nasıl görüşmesin mesela aynı evin içinde köşe kapmaca mı oynasın?
gerçi oynayabilir kendide çocuk olduğundan.

Hepsi eski eşin oyunu öyle mi? E büyük gizemi çözmüşsünüz

Baştan herşeyi bilerek evlenmişsin tartışmaya gerek yok
Detaylıca otur düşün tart ama hemen çocuk yapma

Eşiniz sizden önceki eşini sevmiş olamaz mı ne alakası var niye zorunuza gidiyor o zamanlar siz yoktunuz. Adamın başka bir aşkı başka bir ailesi varmış sonra sorun çıkmış soğumuş ayrılmış belki ama vaktiyle sevmişse bu çok doğal bir şey. Ayrıca 21 yaşınızda eşinizin ilk eşinden olma çocuklara da bakarım diye evlenmişsiniz e bakın o zaman. Sürpriz olmamış sonuçta baştan belliymiş. Öyle evlilik aşkıyla atlarsanız her şeye gözünüzü kapayarak uğraşın durun şimdi yapacak bir şey yok

Ay bu çok iyiydi ya ahahah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun valla şahsen ben 32 yaşındayım yaşıtlarım henüz evlenmemişken benim 4 yaşında çocuğum var diyorum. Oğlum çok çok sakin bi bebekti çok uslu bi çocuk maşallah ona rağmen cesaret edemiyorum 2. Çocuktan sonra biliyorum ki stresim evliliğime sosyal hayatıma herşeye yansıyacak dolayısıyla Rabbim olanlara sağlık ve uzun ömür versin. İnsanlar evlenip hiç çocuk mu 1 çocuk mu diye düşünüyor 2 çocuk bu devir de büyük sorumluluk

21 yaşında gencecik hâlinizle neden bu saçma sapan şeyleri kendinize yaşatıyorsunuz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, acımıyorsunuz? Ailenizin yerinde olsam bacaklarınızı kırar sizi eve hapseder bu saçma evliliğe izin vermedim.ben bu hayatta öyle karşı konulamaz aşklar falan olduğuna da inanmıyorum zaten.kaldı ki çoluklu çocuklu koskoca adama karşı olacak. En kısa zamanda bu saçma evliliğe bir son verin ve hem çoluklu çocuklu kocanız lâyık olduğu hayatı yaşasın hem de siz yaşınızın hayatını yaşayın.adam onca işin gücün hengamenin, geçnişinin arasına sizi atmiş ama eline yüzüne bulaştırmış.yapmayın allah aşkına.geri dönülemez yollara girmeden boşanın ve eğitim hayatınıza geri dönün.kafelerde arkadaşlarınızla oturun, gezin tozun, kitap okuyun.yorum bile yapasım gelmedi bu durumlara o derece gereksiz şeyler yaşıyorsunuz.senin yaşında katlanılması ve düzeltilmeye çalışılması gereken şeer değil bunlar.30, 32 yaşında çözüm içeren yorumlar yazardım ama 21 yaşı da bir genç kıza tavsiyem yaşanmamış olmasını dileyerek çekip gitmek.

Kendi düşen ağlamaz

Bir üye vardı o geldi aklıma neydi nicki ya
İptal etmişti en son üyeliğini saydırıp saydırıp
Adamın 3 çocuğu vardı , yoğun çalışıyordu da kız tek başına tüm sorumluluğu almıştı o mu. Onda adam bariz kızı kullaniyordu . Sonra azıcık gözü açıldı ,sonra ortadan kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…