Bizden istediği akıl adamla konuşup çocukları nasıl postalarımAdamın sizden sakladığı bir şey yok ki.
Ayan beyan iki çocuğu varmış. Siz o kadar erken yaşta niye böyle bir evlilik tercih ettiniz?
Eşinizi seviyorsanız onu çocuklarıyla birlikte seveceksiniz. Yok çocukları sevemiyorum diyorsanız yol vereceksiniz eşinize de. Yeni bir çocuk zayi olmadan ayrılın.
Yaşadığı ilişkinin sorumluluğunı bile alamayan kötülükte eşiniz. Ne demek hamileydi o yüzden evlendim. Sevmediği insanla insan ne ilişkiye girer ne de evlenir.
Bu hikayenin tek masumu çocuklar.
Ayrıca ne kadar kötü bir hissiyat annesine benziyorlar o yüzden kötüler denir mi? Biraz o çocukların yerine koysun bu insanlar.
EvlenmeseydinizMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Millet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Onlar görüşeceği zaman siz bulunmayın veya bi zahmet sizin eviniz dışında görüşsünler.
Eski eş de çocukları öne sürerek bırakmayı bayaa seviyor belli ki:)
O da farkında çocukları sık sık sizinle muhatap ederse sorun olacak. Çok gençsiniz çoook
Adam ayarlayacak onu. Bu krizi kimseye yaşatmayacak. Adamsa tabiinasıl görüşmesin mesela aynı evin içinde köşe kapmaca mı oynasın?
gerçi oynayabilir kendide çocuk olduğundan.
Hepsi eski eşin oyunu öyle mi? E büyük gizemi çözmüşsünüzMillet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Onlar görüşeceği zaman siz bulunmayın veya bi zahmet sizin eviniz dışında görüşsünler.
O da farkında çocukları sık sık sizinle muhatap ederse sorun olacak. Çok gençsiniz çoook
Adam ayarlayacak onu. Bu krizi kimseye yaşatmayacak. Adamsa tabii
Ay bu çok iyiydi ya ahahah.Millet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Çocuklara bakarım derken tam olarak neyinize güvendiniz? Hiç çocukla alakanız olmadığı o kadar belli ki. Oyuncak bebek sanmıştınız galiba.
Eşiniz yalan söylüyor, gayet tabi ilk eşini sevdi, o kadar sevdi ki 2.çocuğu yaptı. Saçma sapan düşüncelerle beyninizi doldurmayın. Siz bir yalancıyı aldınız koynunuza gerçek
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla şahsen ben 32 yaşındayım yaşıtlarım henüz evlenmemişken benim 4 yaşında çocuğum var diyorum. Oğlum çok çok sakin bi bebekti çok uslu bi çocuk maşallah ona rağmen cesaret edemiyorum 2. Çocuktan sonra biliyorum ki stresim evliliğime sosyal hayatıma herşeye yansıyacak dolayısıyla Rabbim olanlara sağlık ve uzun ömür versin. İnsanlar evlenip hiç çocuk mu 1 çocuk mu diye düşünüyor 2 çocuk bu devir de büyük sorumlulukAynen öyle birden 3 cocuğun icinde bulur kendini gelsin depresyon gelsin sorunlar.Ben de cocugum 4 5 yasina hatta mumkünse şöyle bir 7 yasina gelmeden düşünmüyorum cocuk cünkü cidden tahammül etmekte zorlandıgim anlar oluyor ozellikle uyku konusunda hic kolay değil cocuklar 7 24 oyun oynamiyorlar inatlaştiklari ağladıkları anlar oluyor insan nasıl davranacagıni sasirıyor..21 aylik kızım var bulasık makinesine kafa atmalar kendini yerelere atmalar altini degistirmeye misade etmemmeler hic gormedigi halde bize vurmalar oo neler neler bazen kızdıgimi anlamasin diye dislerimi sıkmaktan cenem ağrıyor
21 yaşında gencecik hâlinizle neden bu saçma sapan şeyleri kendinize yaşatıyorsunuz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, acımıyorsunuz? Ailenizin yerinde olsam bacaklarınızı kırar sizi eve hapseder bu saçma evliliğe izin vermedim.ben bu hayatta öyle karşı konulamaz aşklar falan olduğuna da inanmıyorum zaten.kaldı ki çoluklu çocuklu koskoca adama karşı olacak. En kısa zamanda bu saçma evliliğe bir son verin ve hem çoluklu çocuklu kocanız lâyık olduğu hayatı yaşasın hem de siz yaşınızın hayatını yaşayın.adam onca işin gücün hengamenin, geçnişinin arasına sizi atmiş ama eline yüzüne bulaştırmış.yapmayın allah aşkına.geri dönülemez yollara girmeden boşanın ve eğitim hayatınıza geri dönün.kafelerde arkadaşlarınızla oturun, gezin tozun, kitap okuyun.yorum bile yapasım gelmedi bu durumlara o derece gereksiz şeyler yaşıyorsunuz.senin yaşında katlanılması ve düzeltilmeye çalışılması gereken şeer değil bunlar.30, 32 yaşında çözüm içeren yorumlar yazardım ama 21 yaşı da bir genç kıza tavsiyem yaşanmamış olmasını dileyerek çekip gitmek.Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Belli zaten hızlı olduğuBağzı üyeler çok hızlı.
O nasıl adamlık öyle yeni eşinin keyfi gelsin diye çocuklarını kapı dışarı edecek? Dua yerine geçer bu sözler dikkat edin aman.Adam ayarlayacak onu. Bu krizi kimseye yaşatmayacak. Adamsa tabii
Kendi düşen ağlamazMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Adamın 3 çocuğu vardı , yoğun çalışıyordu da kız tek başına tüm sorumluluğu almıştı o mu. Onda adam bariz kızı kullaniyordu . Sonra azıcık gözü açıldı ,sonra ortadan kaybolduBir üye vardı o geldi aklıma neydi nicki ya
İptal etmişti en son üyeliğini saydırıp saydırıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?