- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi kurklukadin
Psikolojik rahatsızlıktan o zaman..doktora gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar cok normal duzenini geride birakip baska bir duzen kurdun daha yeni alisirsin icin sikilinca cik gez balkona cik maksat kafan dagilsin bende oyleydim simdi evimde evim diyorum 7.yil ve 2 cocukAğlama krizlerine giriyorum eşimle olur Olmaz tartışıyorum geçecek değil mi?
Bende ilk zamanlar uykudan uyanıp eşime bakıyordum korkuyordum hahahaAlışmak zor geliyor bazılarına. Aynı yatakta bile yatmaya zor alıştım kendi yatağımda sereserpe yatarken ay bi uyanıyorum yatakta bi adam sıkışmış kalmışım örtümün yarısını almışyemek yapmayı bilmezdim tavuklar pişmez tatsız tuzsuz yal gibi ya fazla yapardım ya az. İlk sene her haftasonu ailelerimize giderdik özler alışamazdık yokluklarına . Aynı evde farklı huylar farklı alışkanlıklara sahip olduğunu öğrendim halbuki 7 yıl çıktık ona rağmen . Ay çok garipti ama bir sene sonunda beraber yaşamaya alıştık evimiz yemek temizlik düzene oturdu . Bazıları hemen alışıyor biz zor alıştık hepsi geçecek arkadaşım bu bir süreç Allah yuvanıza huzur sağlık versin
Hiç unutmuyorum düğün videosu izlerken eşimle oturup ağlamıştım. Nedeeeeennn evlendiikkk nasıl evlendiikkk düğün güzeldi aaaaaayyyy güzeldi işte bitti sanki her şeyyyyy gibi saçma bir ağlama sebebieşim bazen arkadaşlarına video izlemeye giderdik izlemeyelim benimki ağlıyor derdi artık alay konusu olmuştum ☺ saçma ama içimden geliyordu mesela yemek yerken ağladım bir kez durduk yere ne güzel makarna yapmışım dimi diye ne bilim neden oluyordu ama geçti alışamamak sanırım. Brn çok değişiklik insanı değilimdir belkide sizde öylesiniz.
Çok güldüm o sırada iyiki esiniz uyanıp gözlerini açmamışBende ilk zamanlar uykudan uyanıp eşime bakıyordum korkuyordum hahahabu kim diye korkuyordum . İnsan her şeye alışıyor:)
Ya nasıl oluyorsa ben kafamı kaldırdığımda o da dikilmiş korkma korkma diyordu eliyle saçlarımı seviyordu . Halbuki ondan korkuyorum hahahaÇok güldüm o sırada iyiki esiniz uyanıp gözlerini açmamış![]()
Ya nasıl oluyorsa ben kafamı kaldırdığımda o da dikilmiş korkma korkma diyordu eliyle saçlarımı seviyordu . Halbuki ondan korkuyorum hahaha![]()
İlk zamanlar çok normal. Ben geceleri ağlardım evimi ailemi özlediğim için. Hep aklımda acaba şimdi ne yapıyorlar sorusu olurdu. Eşinizi sevdikten sonra alışırsınız zamanla. İlk zaman herşey havada gibi oluyor.Bir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum![]()
Ilk sene cook zor olmstu benm icin..nasl bosanmadm blmyorum her gun aglaya aglya uyuyordum..kavga gürültü..sonra birbrne,eve,ortak hayata alisiliyor ve gecyor ..1 yil gecsin duzelcktr..o eski 3 yila guvnmeyin ayni evde yasamk yeni bir baslngicmis..duzelir yeter ki aradaki saygi kaybolmasnBir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum![]()
Soyadm degscek diye babama ihanet ettgmi bile dusnmustm o yuzden iki soyadini da kullanyorumKonuyla ilgili bir ilişki uzmanının söylemi geldi aklıma.
Hemen hemen herkes nikah sırasında da pişmanlık duygusunu hissedermis ne kadar severse sevsin değişimden korktukları için bu his çok olağanmış.
Bana bu durumu çağrıştırdı hissettikleriniz.
Yeni bir şeye adapte olmada zorluk bu yaşadığınız bana göre
ki evlilik bu hayatta başımıza gelen en büyük değişim olabilir.