Yeni evlenecek birine ne alınır?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
böyle bi konu var mı görmedim ama
yeni evlenecek bi arkadaşa (kız) ne hediye alınır?
yararlı bir paylaşım olabilir diye sormak istiyorum bayanssulusmile

inan canım dün d eben bunu düşünüyordum bir arkadaş evlendi bizim okulda
ne alsam diye kara kara düşünüyordum iyi olmuş bu topiği açman
ben de yararlanırımkaydirigubbakcemile2

bende en iyisi teologcum ve cicikız
ev eşyası..alabiliceğiniz bi çok şey var kullanabilicekleri bişi olsun yeter

evi için güzel bir mutfak esyası olabılır,kadınlar herzaman mutfak esyasına bayılır..guzel bır fıncan takımı boyle fıtrınlık olanlarından hanı.. yada guzel bır cıcek bıraz buyukce evının ne renk oldugu hakkında caktırmadan bılgı alırsanız o renklerde yaptıracagınız yapma cıcekler vazosu falan guzel yakısır... tabı hedıyenın ölcusu samımıyetınıze gore sekıllenecektır..umarım yardımcı olabılmısımdır.

güzel bi cay fincan takimi olabilir
evine güzel süslü bi ayna olabilir
gösterisli bi saat olabilir

bence yakın biriyse neye ihtiyacı var bunu bilebilirsin...ve ihtiyacı olan birşeyi ona alman çok makbule geçecektir emin ol...

canım benim arkadaşların dediği gibi çay fincanı yada kahve fincanı takımı ideal..

cay fincani takimi cok ise yariyor bencede yada porselen caydanlik takimi

bızde yenı evlenenlerın evıne ıllakı nıye anlamıs degılım ya cay fıncanı yada kahve fıncanı goturuluyor.. yanı adet olmus sankı... ama boyle sık olanından ... kutusuyla falan da gayet tabı tasınabılır heryere..gercı sımdı neyın kutusu yokkı..benım ceyızım mardıne gıdıcek..mısalen

fincan takımları yeni evlilerin evinde en çok sıkıntı oluşturan şey heralde..her potansiyel misafirin düşüneceği ilk şey.. onun yerine pike-nevresim takımı öneriyorun sana.. yada küçük ev aletleri alabilirsin, türk kahvesi yapma makinası falan.. tabi bütçen de önemli :))

mardinemi gelin gidiyosun canımm

doğru söylüyosun adet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…