Valla canım ne alırsan al mutlaka bence altı sandıklı baza al...
Biz etrafı kalın mobilyalı bir yatak odası seçtik.Kullanışsız çok...çarpıp duruyosun...
Ayrıca yatak örtüsü çok iyi durmuyor......Daha sonra istikbalden baza yatak başı aldık...
Takıma dahil ettik...
Merhaba Arkadaşlar,
Bizde 2 hafta önce aldık mobilyalarımızı.Ev kendimize ait olduğu için yatak odasını istediğimiz boyutlarda yaptırıyoruz, şu an imalata başlandı. Hatta modelini de KK'da bir sayfadan beğendim, sizinle paylaşayım fikir olsun. Dolabı 3,5 metre yaptırdık..Beyaz Lake malzemeside..Bu resimde şifonyer yok ama biz onu da eklettik.Şifonyere monteli bir ayna var, yana doğru çekince boy aynası oluyor. Ayrıca bazalı yaptırdık, yatak fazla yüksek olmasın diye bazanın ayaklarını çıkarttık.Dolap büyük olduğu için baza dahil fiyat 5000 oldu..Herşey çok içime sindi, biran önce evlenip mobilyalarımı kullanmak istiyorum :) Darısı olmayanların başına, daha güzelleri tabi..
yataş..
elissa modelini aldım...sadece dolap ve şifonyer olarak..
deep model başlık ve artemissa model bazalı yatak aldım...
içine de blue star yatak aldım...
nakit ödedim...
3300e...
şifonyerimin üst duvarını aynalarla süsleyeceğim...al sana tualet masası..hem yer işgaliyeti yok türkan şoraymıyım canım geceliğimi giyip saç tarayım gece vakti oradaohaoldumsmile ..
yatağımın sağına ve soluna da çeşitli ebatlarda 2-3 raf atacağım dekoratif..al sana komidinin yeri doldu daha bile güzel oldu......
bitti gittiiiii....
canım ne gusel hayırlı olsun güle güle kullan, ama 3600 beni aşar. Çokmuş fiyatıbilmiyorumkismile
bende baza alıcamherhalde öyle görünüyor, bu çin japon model yataklara bi ara heves sardım ama yok geçici bence o modeller. en guseli yine altına yorgan,nevresim vs konca ortalığı toparlayan bazalar.:dance:
biz de 4500 tl ye aldik,alti bazali ama japon karyola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?