thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Kocasinin birikmis gomlegi ile hava atan bir buldumcukla karsi karsiyayiz sayin seyircilerArkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım
Kocasinin birikmis gomlegi ile hava atan bir buldumcukla karsi karsiyayiz sayin seyirciler
Evlenince level atladigini dusunuyor galiba hanim abla.neyse buyuk konusmayalim simdi evde kalma yolunda emin adimlarla ilerlerken bir koca bulup yikadigimiz donlariyla hava atmaya felan kalkariz sonra
Baziari icin evlilik statu meselesidir.evlenince bi tik ustun olduklarini sananlar var malesef
Ahaha ben de yeni evlendim ama su an yaptigim tek is esimin masasıni düzenlemek cok yogun calisiyorArkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?