- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Daha önce de yazmıştım.Eskilerin bir sözü var.Kızlar kocayı bir şey sanmış,vardığı gece usanmışGOCA BULUNCU BENDE YAPACAMMMMM
Daha önce de yazmıştım.Eskilerin bir sözü var.Kızlar kocayı bir şey sanmış,vardığı gece usanmış
Daha önce de yazmıştım.Eskilerin bir sözü var.Kızlar kocayı bir şey sanmış,vardığı gece usanmış[/QUOTE
Dema öyle dema
Benim 20 yıllık çocukluk arkadaşım nişanlanmıştı ve nişanlandığında dışarıda karşılaşsak hemen karşı kaldırıma geçiyordu yanında nişanlısı varsave evlendi ne o aradı ne ben. Ama duydum ki boşanacakken tekrar barışmış eşiyle :) evlenince havaya giren çokkk
Ay lütfen şaka de yaa.Benim de var böyle bir tanıdığım.
Allahtan arkadaşım değil.
İnstada ayıp olmasın diye takipleşiyoruz.
Evim, canımmm evimmm bitanecik kocammm, canım düğünüm canım gelinliğim.
Şimdi bir de hamile kaldı. Ultrason resmi paylaşmış. 5 haftalık hamile her resimde eli karnında her resimde bebeğimle işte, bebeğimle okulda, bebeğimle yemek, canım kocam ve bebeğim ve ben.
Yeter, vallahi ayıp olmasın diye çıkamıyom. Olmayın bu kadar buldumcuk allah rızası için
Özelden atıyorum şimdi bak bir kaç postunuAy lütfen şaka de yaa.
Benimde arkadaşlarım evlenince unutulanlardanim birisi var tabi evli ama unutmadi sebebide ailevi sorunlari var bosanmak üzere sanirim bu konuda bile yalnızlığa mahkumuz hanimlar.Ya acaba bu evlenenler level mi atliyo noluyo
Benimde bi arkadasim vardi ne zaman hayatina biri girse beni aramaz sormaz olurdu bi havalanirdi gormen lazim
HEM TAHİNSİZ HEM GOCASIZ HAYAT GEÇİREMEMMMM
Kocayi bulupta buldumcuk olanlar ayri bi eyalet kursunlar kendilerine malum asil insanlar bizim gibi siradan insanlarla muhatrap olmasinlarBenimde arkadaşlarım evlenince unutulanlardanim birisi var tabi evli ama unutmadi sebebide ailevi sorunlari var bosanmak üzere sanirim bu konuda bile yalnızlığa mahkumuz hanimlar.
Arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım
Benim de var böyle bir tanıdığım.
Allahtan arkadaşım değil.
İnstada ayıp olmasın diye takipleşiyoruz.
Evim, canımmm evimmm bitanecik kocammm, canım düğünüm canım gelinliğim.
Şimdi bir de hamile kaldı. Ultrason resmi paylaşmış. 5 haftalık hamile her resimde eli karnında her resimde bebeğimle işte, bebeğimle okulda, bebeğimle yemek, canım kocam ve bebeğim ve ben.
Yeter, vallahi ayıp olmasın diye çıkamıyom. Olmayın bu kadar buldumcuk allah rızası için
Var canim öyle buldumcuklar :)Arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, arkadaşlarla whatsapp grubuna sürekli kızlaar ben çamaşır asıyorum, yemek yapıyorum, kocamın gömlekleri birikmiş çok yoruldum vs vs yazıp duruyor. Bu ne yahu? Anladık artık sana zimmetli bir erkek var da bu işleri bekarlar da yapıyor. Yüzüne söyleyemediğim için arkasından buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?