Yeni evlenen kız sendromu

Böyle bir evlilik nasıl bir statü yükselmesi olabilir ki :)
Ev işi, yemek, çamaşır, bulaşık....

He monoton hayatın vardır evlenirsin zengin bi adamla elini suya sabuna sürmezsin bi elin yağda bi elin balda. Okey bunu statü yükselmesi olarak kabul ederim hayat standartların yükselmiştir çünkü eskisi gibi değilsindir...

Tuhaf...

Hayaller/hayatlar işte...

Aynı şeyi facebookta görmekten bıktım. Kim yeni evlense önce ilk paylaşım bir sofra fotoğrafı "Kocişle ilk yemek, kocişi bekliyorum" vs vs.. Sonrasında evin belli bir açıdan çekilmiş fotoğrafı "Temizlik bittiiii" falan.. Ya kaç kişi evlendiyse istisnasız birbirinin kopyası fotoğraflar ve altına yine aynı tarz yorumlar.. Bu ne yani, hamarat olduğunu mu gösteriyor nedir?

Konunun okuyunca aklıma ilk evlendiğimde aylarda kuzenimin faceden paylaştığı bir yazı geldi yeni evlenen kızların koçiş kocişim deme çılgınlıkları şimdi herşeyin moda olduğu gibi son yıllarda da böyle durumlara maruz kalıyoruz eskiden böyle değildi şimdi kurulan sofralardan tutunda ilk alışverişimiz kocişim beklerken vs.. gibi birçok foto ve paylaşım bulmak mümkün tabi tercih meselesi kim nasıl mutlu oluyorsa aslında sevelim sevilelim diyorum başka da bişey demiyorum :KK37:

evlenince niye bazilari degisirki sen evlendinmi senide goruruz dediler daha sonra evlendim esin yaninda degilki yanina geldimi senide goruruz dediler geldi biseycik gormediler bende bi degisiklik yok ayni hayattima devam simdide cocuk olsun senide goruruz diyorlar hahahaha ai allahim ya

Gerçekten komikler :-) demekki bir keramet var bu evlenmekte:-)
He ya evlenince baslarinin goge erdiklerini dusunuyorlar cunku

Gecen ailedeki yeni bi gelinle oturuyoduk bi yerde kiz dugun resimlerine bakiyo telden bende bakabilirmiyim dedi kiz twlwfonu kapatti olmaz gibisinden kaslarini kaldirdi

Telefonunu mu kemiricem nazar mi edicem ne dusunduyse artik

He ya evlenince baslarinin goge erdiklerini dusunuyorlar cunku

Gecen ailedeki yeni bi gelinle oturuyoduk bi yerde kiz dugun resimlerine bakiyo telden bende bakabilirmiyim dedi kiz twlwfonu kapatti olmaz gibisinden kaslarini kaldirdi

Telefonunu mu kemiricem nazar mi edicem ne dusunduyse artik

Ee bekarsan nazarın değer kıskanıyorsundur:-)

Aman iyi hslt etmiş.siz de ona ay şurda geziyoruz, ay boyle dolastik yorulduk deyin.o is yaparken siz bekar,sorumsuz kizlar olaraktan gezdiginizi belirtin.birakin o evliligin sorumlulugunu sirtlasın bakalim...

Bu arada 6 yıllık evliyim.su lafa da katiliyorum" bekar kizlar evde kalmaz.onlar hep gezerler;asıl evlenenler evde kalir" bekar arkadaşlarim dünya turu yaptilar.ben daha avm turu yapamıyorum çocukla

Evliliğin doğasında var galiba.
Yine de ben bunu yapanların evliliği statü yükselmesi olarak düşündüklerine inanıyorum.

Ben de boyle düşünüyorum. Ayni evi paylaştığım kakasini cisini gordugum insan evlenince bi haller tavirlar. Icim sistiydi o sürede gorusmedim. Ay bide bebegi oldu o zaman da ayni sorun olduydu ama o zaman patladiydim abarttin artik diye.

Bende yaziyorum ama sikayet maksatliii...
Ooooo kizlar siz gezin ben evde temizlik yapim biriniz gelinde evi silin yoruldum ben falan yaziyorum garibim hepsi bekar ozeniyolar birde... bunda ozenecek ne var allah askinaaa :(

Bekarken bir arkadaş kusura bakma ama milas evlilerle bekarların muhabbeti farklı oluyo demişti:110: artık ne düşündüyse üstelik kayınvalidesiyle oturuyordu, özenilecek hiç bir yanı yoktu evliliğinin... Şaşırmıştm bi dahada görüşmedim...

Evliliğin doğasında var galiba.
Yine de ben bunu yapanların evliliği statü yükselmesi olarak düşündüklerine inanıyorum.
Bende aynı fikirdeyim.
Evlenince baş göğe ermiyor.

Yeni anne sendromu da fena olur demekki o kızda...
Allah arkadaşlarına yardım etsin ne diyelim...

Back
X