ntklı acıklamalar ama ben kaldıramyorum artk çok yoruldum içimden hçbsy yapmak gelmyo normal hayatmi dahi etkilediBizde 8 aylık evliyiz , İlk ve tek sorunumuz ıcın burada bir konu actım O kadar .. Öfke kontrolu yapmak gerekiyor eşiniz tarafından.. Bu hadlere gelmesine engel olacak davranıslar teskil etmenizdede fayda var.. İşi şiddet ve öfkeye bırakması çok sağlıksız tabiki ama nabza göre şerbet vermeye çalışın VE sizde öfkeliyken ASLA ama ASLA KONUŞMAYIN.. Bu davranıslar cok sık tekrar eden bır durumsa mutlaka terapi almasında fayda var.. Cunku boyut değiştirebilir.. Allah korusun..
Birbirinize aykırı kişiliğiniz olabilir , Size göre çok uc bir kişilik değilse kendi olmasına müsade edin ... Mutlu olmadığı şeyleri yapmak için zorlamayın.. Kendiniz olmaktan çıkmayın.. Eşinizden de istediğiniz gibi biri olmasını beklemeyin... Birbirinizi çok iyi tanımak ve o sınırları aşmamak Ta çok önemli...
canim ilk zamanlar bu bir bir bucuk yola kadar catismayla gecti bizimde . cunku uymuyordu bazi seyler zamanla torpüledik hatta ben sk sk bosanmaktan söz ediyordum. bir barisip bir tartisma yasiyorduk. insanlar yaslilar ilk yillar boyle oldugunu soyluyorlardi. iliskide en onemli uc kelime seni seviyorum tesekkur ederim ozur dilerim bunu esine sk sk soyle .neyazikki esinde suan saskin ve hircin.nekadr tartissanizda biraraya gerlmeyi bilin evlilik cok zor idare etmek cok zor .su an sen bunlari sorguladigin icin is sana dusuyor
aile meselesini nasıl hallettiniz? biz de dört yıllığız hala aynı aile konusundaki sıkıntılarımızZaman lazım, 8 ay çok erken bir süre.
Ben de yaşadım o süreci, döküp saçtı, kırdı döktü.. Ama sonra o da vazgeçti bunları yapmaktan. Biraz ben fedakarlık yaptım, biraz o. Biz aile yüzünden tartışıyorduk en çok. Artık hiç ailemizi savunmuyoruz. Şimdi dördüncü yılımıza gircez, evliliğimde en çok değiştirmek istediğim şey tartışmayı bile üslubuyla yapmaktı. Artık çok şükür konuşup anlaşabiliyoruz.
Zaman ve fedakarlık istiyor bu tür şeyler. İki taraf da biraz elini taşın altına koycak.
Kocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim
sen değil kocanın bir şeyler yapması lazım tanımadan mı evlendin?8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?