saygı falan kalmadı canm halimz nolcak bilmiyorum akışına bıraktm içimden hiçbirsey yapmak gelmyor bunalmdan sorumluluklRmı bile aksatr oldum işimden gelmyorCanım benim merhaba. Bende 5 aylık evliyim. İki farklı karakterin bir evi paylaşmaya başlaması, birbirini sindirmesi gerçekten zor... Ama bu kadar kısa sürede saygıyı yitirirseniz gelecek zamanlarda ne yapacaksınız ? Bende şu sıralar bunalımdayım ama bu tamamen eşimin çalışma temposuyla alakalı. Geç geliyor, yorgun ve uykusuz geliyor, aklı hep iş yerinde... Kendimi yalnız hissediyorum bu da davranışlarıma yansıyor tabiki. Ama saygı çizgimden çıkmamaya özen gösteriyorum. Oturup konuşun, sorun nerde tespit edin ve yanlışlarınızı yapmayacağınıza dair birbirinize söz verin.. Olmuyorsa bir terapistine gidin derim.
inşalla.bide bu kafayla bebek falan yapmayı düşünüyorduk3 senelik evliyim hala birbirimizi kemiriyoruz .en büyük tavsiyemse SAYGI nızı asla yitirmeyin. Geri donusu çok zor olur çünkü. .
Aynen benim kocamda boyle diyor o kadar benzettim ki iliskilerimizi.Yok ben boyle degildim senin yuzunden boyle oldum.Benim yüzümden sinirleniyormuş,sözünü hiç dinlemiyormuşum.Sürekli sözümü dinlemiyorsun diyor bıktım vallahi.Sen beni mutlu ediyor musun ki sözünü dinleyeyim. Kendi yaptıklarini bastirmak icin mi yapiyorlar, üstünlük kurmak için mi acabaEvet konusuyoruz çözüm yolu arıyoruz ama o her sefernde ben böyle biri değildm bni sen bu hale getirdin diyor suçu hep bnde buluyor böyle inat edince bnde cikmaza düşüyorum delircek gbi olyorum
Evet bunu bnde eşimin yüzüne söylemiştim..kendini rahatlatmak içinmi bunları yapıyorsun diye ama bilmiyorum artık asla pes etmeyi düşnmüyorm asla kendmi ezdirmem !Aynen benim kocamda boyle diyor o kadar benzettim ki iliskilerimizi.Yok ben boyle degildim senin yuzunden boyle oldum.Benim yüzümden sinirleniyormuş,sözünü hiç dinlemiyormuşum.Sürekli sözümü dinlemiyorsun diyor bıktım vallahi.Sen beni mutlu ediyor musun ki sözünü dinleyeyim. Kendi yaptıklarini bastirmak icin mi yapiyorlar, üstünlük kurmak için mi acaba
Ben de çok agliyorum hıçkıra hıçkıra ağlamaktan yüzüm uyuşuyor.Çok mutsuzum surekli boşanma fikri aklıma geliyor ama korkuyorum.Aynen öyle oluyor, bende 1 yıl olacak eveleneli o kadar çok hıçkıra hıçkıra ağladım ki. Hamdolsun zamanla herşey yoluna giriyor.Moralini bozma, bende çok pişman oldum. Eşim bana ben evde seninle olmaktan sıkılıyorum dedi. Beni evde yalnız bıraktı akşam 9-10 kadar kardeşiyle gezdi. Ama konuşa konuşa yoluna girdi. Önemli olan konuşurken onu suçlayıcı olarak değil. Yani sen bana bunu yapıyorsun, şunu diyorsun, şöylesin, böylesin diye değil. Bak bunu dediğin için üzüldüm, şu lafına çok kırıldım diye seni kırdığını anlamasını sağla.
Ben de o kadar çok hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ki ağlamaktan yüzüm uyuşuyor.kimseye anlatamıyorum.Çok mutsuz olduğumu hissediyorum.Kalbimin kırıldiğini soyluyorum ama anlamıyor ne yapmam gerek bilmiyorum. İnsallah dediğiniz gibi düzelir bizimdeAynen öyle oluyor, bende 1 yıl olacak eveleneli o kadar çok hıçkıra hıçkıra ağladım ki. Hamdolsun zamanla herşey yoluna giriyor.Moralini bozma, bende çok pişman oldum. Eşim bana ben evde seninle olmaktan sıkılıyorum dedi. Beni evde yalnız bıraktı akşam 9-10 kadar kardeşiyle gezdi. Ama konuşa konuşa yoluna girdi. Önemli olan konuşurken onu suçlayıcı olarak değil. Yani sen bana bunu yapıyorsun, şunu diyorsun, şöylesin, böylesin diye değil. Bak bunu dediğin için üzüldüm, şu lafına çok kırıldım diye seni kırdığını anlamasını sağla.
Kocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim
8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Dediğim gibi ailelerimizi savunmaktan, onların avukatlığını yapmaktan vazgeçtik. Bi de maddi açıdan zor bir hayatımız var, onları tartışacak halimiz bile olmuyor artık. Sadece başarıya ve hayatımızı başka bir ilde, güzel bir şekilde devam ettirmeye odaklandık. Umursamıyoruz kimseyi.aile meselesini nasıl hallettiniz? biz de dört yıllığız hala aynı aile konusundaki sıkıntılarımız
Ne güzel ortak Bi karar vermişseniz helal sie darısı bize ...Dediğim gibi ailelerimizi savunmaktan, onların avukatlığını yapmaktan vazgeçtik. Bi de maddi açıdan zor bir hayatımız var, onları tartışacak halimiz bile olmuyor artık. Sadece başarıya ve hayatımızı başka bir ilde, güzel bir şekilde devam ettirmeye odaklandık. Umursamıyoruz kimseyi.
Ya ben öfkeliyken olablicekleri düşünerek sakin konusuyorum ama lafımı esirgemeden sakince hersey söyleyebliyorum (konuyla alakalı) fakat eşim de bazen birseyler birikiyor ve aniden parlıyor sonra onun sözlerinin tepkisinin altından kalkamıyorum aglayıp sızlıyorum sonrada halime yanıyorum ken kendimi toparlayıp kalkıyorum ama çok yoruldumvalla bence ilk sene olur vs bunlar sözü bu kadar şiddetli tartışmalar için doğru değil,
o bi sene içinde birbirinizi o kadar kırarsanız sittin sene düzelmez ki o kırgınlıklar kalır içinizde.
bu sebeple lütfen birbirinize davranışlarınızda düşünerek hareket edin, sakin kalın, şu anda bunu söylüyorum ama sonrasında onun yüzüne bakabilecek miyim diye düşünün, ben dili kullanın, birbirinizi suçlamayın. sorun değil çözüm odaklı olun.
Bilmyorm herkesn bi istidadı var ben hayata erken atılmamdan dolayı zor geliyor bazı seyleri kaldramyorum3 yıl oldu bze ve daha yeni birbirmzin hıyunu suyunu keşfedp ona göre davranmaya başladk .
erken yorulmuşn cnm daha çoook yorulcan
Canm bzm 3 yıllık flörtümüz oldu ama evlilik çok baska birsey aynı çatı altına girince o kadar farklı oluyorki yaşayan bilirBirbirini anlamayan tanımayan iki insan kolayca evleniyor huyunu suyunu sonra öğreniyor..herkes evlensin o Zaman..niye bir insanı tanımaya çalışırken kılı kırk yarıyorum ki..evlilik böyle mi ..herkes bizde öyleydik sonra oturduk konuştuk muhabbetinde..ben cok mu titizim bu konuda acaba.kusur bakma konu sahibi aklıma takıldı demeden geçmeyeyim dedim konunla pek ilgili değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?