Yeni evlenenlere sesleniyorummm

Biraz inceledm bnm durumum bu kadar derin olmasada benzer yanları var allah korusun mücadele etmesem belki bu hali alır ama ben her zaman haklarımı savunup acıklayabildiğim için rahatm ve sorunlar birazda burdan ortaya çıkıyor.çünkü eşimde yoruluyor vs neyse inşallah böyle bsye maruz kalmam

Bzde
saygı falan kalmadı canm halimz nolcak bilmiyorum akışına bıraktm içimden hiçbirsey yapmak gelmyor bunalmdan sorumluluklRmı bile aksatr oldum işimden gelmyor

evlendim hic cicim ayi falan gecrmedim bende ilk 1 sene birbirimizi yedik durduk sonra ne oldu biliyo musun 3 yillk evliyim bebek bekliyorum ve esimle aramiz cok iyi soylemk isyedigim su: bir sene sabret zamanla uyum kendiliginden oluyo

3 senelik evliyim hala birbirimizi kemiriyoruz .en büyük tavsiyemse SAYGI nızı asla yitirmeyin. Geri donusu çok zor olur çünkü. .

İlk zamanlar benim dediğim olacak zamanlarıdır tartışma kaçınılmazdır hatta bence iyidir ama önemli olan tartışırken saygıyı yitirmemek

Evet konusuyoruz çözüm yolu arıyoruz ama o her sefernde ben böyle biri değildm bni sen bu hale getirdin diyor suçu hep bnde buluyor böyle inat edince bnde cikmaza düşüyorum delircek gbi olyorum
Aynen benim kocamda boyle diyor o kadar benzettim ki iliskilerimizi.Yok ben boyle degildim senin yuzunden boyle oldum.Benim yüzümden sinirleniyormuş,sözünü hiç dinlemiyormuşum.Sürekli sözümü dinlemiyorsun diyor bıktım vallahi.Sen beni mutlu ediyor musun ki sözünü dinleyeyim. Kendi yaptıklarini bastirmak icin mi yapiyorlar, üstünlük kurmak için mi acaba

Evet bunu bnde eşimin yüzüne söylemiştim..kendini rahatlatmak içinmi bunları yapıyorsun diye ama bilmiyorum artık asla pes etmeyi düşnmüyorm asla kendmi ezdirmem !

Ben de çok agliyorum hıçkıra hıçkıra ağlamaktan yüzüm uyuşuyor.Çok mutsuzum surekli boşanma fikri aklıma geliyor ama korkuyorum.
Ben de o kadar çok hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ki ağlamaktan yüzüm uyuşuyor.kimseye anlatamıyorum.Çok mutsuz olduğumu hissediyorum.Kalbimin kırıldiğini soyluyorum ama anlamıyor ne yapmam gerek bilmiyorum. İnsallah dediğiniz gibi düzelir bizimde

Kocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim

Bu hep carpican 2 karakter oldu kkda. Caresinide bulamadik kk grubu olarak hic bi zaman. Sihirli degnegimiz yok maalesef esinizi daha rahat bi insan yapalimda bi toz gorunce delirmesin diye. Tek care sizin biraz ona ayak uydurmaniz. Yapicak gercekten bisey yok.

burnunuzun dikine gitmeyeceksiniz
inat etmeyeceksiniz
birbirinize hoşgörü göstermelisiniz.
tepkilerinizi ölçülü vermelisiniz.

ama bu ilişki zaten evlenmeden önce de böyledir.
evlenince birdenbire değişmediniz ya?

valla bence ilk sene olur vs bunlar sözü bu kadar şiddetli tartışmalar için doğru değil,
o bi sene içinde birbirinizi o kadar kırarsanız sittin sene düzelmez ki o kırgınlıklar kalır içinizde.
bu sebeple lütfen birbirinize davranışlarınızda düşünerek hareket edin, sakin kalın, şu anda bunu söylüyorum ama sonrasında onun yüzüne bakabilecek miyim diye düşünün, ben dili kullanın, birbirinizi suçlamayın. sorun değil çözüm odaklı olun.

aile meselesini nasıl hallettiniz? biz de dört yıllığız hala aynı aile konusundaki sıkıntılarımız
Dediğim gibi ailelerimizi savunmaktan, onların avukatlığını yapmaktan vazgeçtik. Bi de maddi açıdan zor bir hayatımız var, onları tartışacak halimiz bile olmuyor artık. Sadece başarıya ve hayatımızı başka bir ilde, güzel bir şekilde devam ettirmeye odaklandık. Umursamıyoruz kimseyi.

Birbirini anlamayan tanımayan iki insan kolayca evleniyor huyunu suyunu sonra öğreniyor..herkes evlensin o Zaman..niye bir insanı tanımaya çalışırken kılı kırk yarıyorum ki..evlilik böyle mi ..herkes bizde öyleydik sonra oturduk konuştuk muhabbetinde..ben cok mu titizim bu konuda acaba.kusur bakma konu sahibi aklıma takıldı demeden geçmeyeyim dedim konunla pek ilgili değil ama

Ne güzel ortak Bi karar vermişseniz helal sie darısı bize ...

Ya ben öfkeliyken olablicekleri düşünerek sakin konusuyorum ama lafımı esirgemeden sakince hersey söyleyebliyorum (konuyla alakalı) fakat eşim de bazen birseyler birikiyor ve aniden parlıyor sonra onun sözlerinin tepkisinin altından kalkamıyorum aglayıp sızlıyorum sonrada halime yanıyorum ken kendimi toparlayıp kalkıyorum ama çok yoruldum

3 yıl oldu bze ve daha yeni birbirmzin hıyunu suyunu keşfedp ona göre davranmaya başladk .
erken yorulmuşn cnm daha çoook yorulcan
Bilmyorm herkesn bi istidadı var ben hayata erken atılmamdan dolayı zor geliyor bazı seyleri kaldramyorum

Canm bzm 3 yıllık flörtümüz oldu ama evlilik çok baska birsey aynı çatı altına girince o kadar farklı oluyorki yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…