9 aylık evlıyım. sadece 1 ay var aramızda. cicim ayı yasıyoruz acıkcası. tabıki pürüzler oluyor fakat esınıze neden evlendıgınızı. evlenırken neler neler yasadıgınızı anlatın bence. yenı evlılere seslenmesı gereken esınız. siz değilsiniz.8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Evet konusuyoruz çözüm yolu arıyoruz ama o her sefernde ben böyle biri değildm bni sen bu hale getirdin diyor suçu hep bnde buluyor böyle inat edince bnde cikmaza düşüyorum delircek gbi olyorum
TabikisiiiiEski evliler de yorum yapabiliyor mu
8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Bizim evi anlatiyor gibisin takipteyim8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Canm bunu dün eşimle paylasmstm terapiste falan gidelim diye o da hayır sen bnm sözümden cikmazsan hersey düzelicek bzm ihtiyacmz yok terapste falan diyor maddi durumumz iyi çok sükür ama bzmknde bu gurur varken...Çift terapisini düşünün.Maddi durumunuz el veriyorsa hemen araştırıp başlayın.İnsanlar bunu neden geri dönülmez rezaletler yaşanana kadar son çare olarak görüyor anlayamıyorum.Maddi durum müsade etmiyorsa o ayrı
Bende 10 aylık evliyim. Aynı senin hissettiklerini hissediyorum. Anlaşamıyoruz.Evlenmeden önce bana prenses gibi hissettiren adam şimdi bambaşka gibi.Kendimi çok değersiz,çaresiz hissediyorum.Yaşlanmış gibiyim. Niye evlendim diye her gün sorguluyorum. Eşimden çok soğudum. Araya duvarlar örüyorum bazen elini bile tutmak istemiyorum. Sürekli kalbim kırılıyor. Gerçekten de evliliğin ilk zamanları böyle mi oluyor? Buna o kadar çok inanmak istiyorum ki.Yoksa böyle ne olacak bilmiyorum
Ya canm bit kadar seyleri yğzğme vuruyor o kadar bunalttıki beni.bende artık sözlerine pek ehemmyet vermeynce o sinir oluyor..ya ben onun daha büyük eksklerini yüzüne vurmazken hep bni kadnlgmla zedeliyor.hiçbsyden haberdar değilmsm bna herseyi kendsi ögretyomus halbuki abarttgı kadar bsy yok.yaptığm iyi şeylerden çok kötülerini görüp gündeme getryo bende deli oluyorumevliliğin ilk yılında biri olarak evliliğin ilk zamanlarının cicim ayı değil b*kum ayı olduğunu düşünüyorum. bizi kandırmışlar hep ilk zamanlar şöyle iyi geçinirsiniz böyle iyi anlaşırsınız diye yalan arkadaşım iki farklı kültür iki farklı karakter 4 duvarın arasına giriyorsunuz. zaman herşeyin ilacı sakin olmak lazım özverili olmak lazım bunu eşin yapamıyosa sen yap yumuşak huylu ol kafanın dikine gitme tatlı dilli ol o bağırırken sen sus ki oda öğrensin ne yapması gerektiğini korkma zamanla oturacak haftada 3 olan kavga önce bire iner sonra iki haftada bire sonra ayda bire kimse evlenir evlenmez cumburlop diye mutluluk havuzuna düşmüyor
8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
Aynen canm aynı duyguları yasiyoruz pişmanlık hissediyorum bazen daha 21 yaşında ölümü diliyorum caresZlik yalnzlk bitirdi beni saclarım dökülüyor yasama sevncimi eşime olan sevgimi kaybettim offff offf allah hepimizin yardmcısı olsunBende 10 aylık evliyim. Aynı senin hissettiklerini hissediyorum. Anlaşamıyoruz.Evlenmeden önce bana prenses gibi hissettiren adam şimdi bambaşka gibi.Kendimi çok değersiz,çaresiz hissediyorum.Yaşlanmış gibiyim. Niye evlendim diye her gün sorguluyorum. Eşimden çok soğudum. Araya duvarlar örüyorum bazen elini bile tutmak istemiyorum. Sürekli kalbim kırılıyor. Gerçekten de evliliğin ilk zamanları böyle mi oluyor? Buna o kadar çok inanmak istiyorum ki.Yoksa böyle ne olacak bilmiyorum
İçinde öncesinde ufak tefek şeyleri biriktirip en sonunda patlyorsen ne yapıyorsun ki mesela sana o derece bağırıp tepki gösterebiliyor, kaldı ki ne olursa olsun kadına, eşe o şekilde davranılmamalı. bende sekiz aylık evliyim. yani evlenince daha sakinledi eşim öncesinde daha çok tartışıyorduk. bence tartışmak yerine konuşmayı deneyin, ha o bağırıyo mu sen sakin kal , sen sinirleniyo musun o sakin kalsın. biriniz ateşken diğeriniz su olsun ki, evlilik sürsün.
İçinde öncesinde ufak tefek şeyleri biriktirip en sonunda patlyor
Konumu okumani tavsiye ederim. 8 aylik evliyim ben de. Biz bosaniyoruz. Esimin inadi gururu ve prensipleri yuzunden. Ha bi de psikolojik siddet varKocam disiplinli ve titiz bi adam ben onun beklentilerni yerine getiremeynce en ufak bsydenolsa onu sorun yapıyor ben ona göre daha cool biriyim
Canım benim merhaba. Bende 5 aylık evliyim. İki farklı karakterin bir evi paylaşmaya başlaması, birbirini sindirmesi gerçekten zor... Ama bu kadar kısa sürede saygıyı yitirirseniz gelecek zamanlarda ne yapacaksınız ? Bende şu sıralar bunalımdayım ama bu tamamen eşimin çalışma temposuyla alakalı. Geç geliyor, yorgun ve uykusuz geliyor, aklı hep iş yerinde... Kendimi yalnız hissediyorum bu da davranışlarıma yansıyor tabiki. Ama saygı çizgimden çıkmamaya özen gösteriyorum. Oturup konuşun, sorun nerde tespit edin ve yanlışlarınızı yapmayacağınıza dair birbirinize söz verin.. Olmuyorsa bir terapistine gidin derim.8 aylık evliyiim ve evlilik çok yordu beni..anlaşamiyoruz ikimizde bırnumuzın dikine gidiyoruz..beklentilerimiz çok fazla artık birbirimizi çok yorduk hiçbirşey eskisi gibi değil artık ümidimi dahi kaybediyorum herkesmi böyle oluyor bilmiyorum ama benn çook yoruldum...çok şaşkın ve çaresizim arkadaslar napmalıyım ilişkimi nasıl yeniden canlandırmalıyım..eşim kızdığında ne görürse etrafa saçıyor bagırıyor bazen de çok agır sözler kullanıyor bunlarda beni iyice soğutuyor..biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ama halimden anlayanlar lütfen bana bi fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?