başlığı açan arkadaşa ithafen yazmışi olduunu sonradan düşündüm ben de ama yine de aileleri çok da yargılamamk lazım die düşünüyorum..
ikiniz de öğretmenseniz çok dert yapmayın ödenir gider. herşeyi tam takım ve en pahalısından almayıverin nasılsa taşınacak durcaksınız. biz 1 yılda bitirdik borçları şimdi de ev parasının 3 te birini biriktirdik sayılır. 8 ay oldu borç biteli olur gider. sıkmayın kendinizi. ben de öğretmenim.
venev kuranın Allah yardımcısı oluuuuuuuuuuuuuur inşallah...siz de tez zamanda kavuşursunuz
kaynanan bütün altınlarını alsa ve üstüne siz çift maaşlısınız bize para verin dese yargılamaz mısın? :26:
kaynanan bütün altınlarını alsa ve üstüne siz çift maaşlısınız bize para verin dese yargılamaz mısın? :26:
içimi rahatlattnz vallazaten çok fazla lüks istemiyorum ama yine de içime sinsin istiyorum... siz de kısa zamanda toparlamşsınız kendinizi maşallah valla...
nasıl yanı yaaa sen ogretmensin dıye senden beklentısı olacak oylemı?? nasıl bır zıhnıyet bu yaa ayrıca sen neden altınlarını almasına ızın verdın ne hakla alabılır ki ??
öyle bi durumda tabiki...o art niyete girer...
nasıl yanı yaaa sen ogretmensin dıye senden beklentısı olacak oylemı?? nasıl bır zıhnıyet bu yaa ayrıca sen neden altınlarını almasına ızın verdın ne hakla alabılır ki ??
öyle bi durumda tabiki...o art niyete girer...
Bide konuşulduğu halde tersi olanlar var. umarım sen benim düştüğüm duruma düşmezsin, çünkü k.validemler burda olmadıkları için bana ne gerekiyosa alın, düğün bittiğinde hepsini halledicez dediler. Ama düğünden sonra şakaaaa avcunuzu yalayın dedilerannem düğün için biraz bekleyelim herkes hazırlığını yapsın çocuklar zorda kalmasın dedi ama erkek tarafı yoook olmazz ille olsun dediler. Meğer bi bildikleri varmış, nası olsa suya sabuna dokunmadılar.
ciddi ilişkim var
korkuyorum
hiçbişeyim yok
nerden nasıl başlıcam dıye kara kara dusunuyorum
Kayınvalidemler düğün düğün diye ısrar ettiler.Ben gerek yok nikahtan sonra aramızda eğlence yaparız dedim olmaz bizim bir sürü çevremiz var dediler.Şimdi nişanlıma kredi çektirdiler düğünü yapmak için.Üstelik o kadar uyanıklarki düğüne bir ay kala para biriktiremedik hala sen kredi çek dediler.Kendi gelinliğime kadar kendim aldım.Kaç gündür çok siniriliyim çok.Biz ödeyeceğiz kredisini onlar düğünü biz yaptık diyecek.Üstelik onlar farklı şehirde olduğu için annemlerde burada salon tuttular madem siz büyük düğün yapıyorsunuz bizde yapalım diye Ben onlara kredi olayını söyleyemedim ama ne yapacağım biliyor musunuz?Gelin odasına anneler ve babalarla takıları saymak için geldiklerinde istanbuldaki düğünün parasını takıların içinden vereceğim bizimkiler asla ama asla kabul etmeyecek biliyorum.'' Buradaki düğün için kredi çektik onu ödeyeceğiz sizede bu şekilde yardım etmek istiyorum'' diyeceğim ki yine kabul etmeyecekler biliyorum annem ve babam çok gururludur onlara insanlığın ne demek olduğunu gösterecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?