o kadar etkilenmişim ki haftasonu koşup sevgilimle konuştum. borca giripte en güzel günlerimizi kötü geçirmek istemiyorum. düğün nişan hiçbirşey istemiyorum borcumuz olmasın dedim. sen bunları düşünme bizimkiler yardımcı olacak onlar istiyor düğünü zaten dedi. inş boyumuzu aşan borçlar altına girmeyiz
o kadar etkilenmişim ki haftasonu koşup sevgilimle konuştum. borca giripte en güzel günlerimizi kötü geçirmek istemiyorum. düğün nişan hiçbirşey istemiyorum borcumuz olmasın dedim. sen bunları düşünme bizimkiler yardımcı olacak onlar istiyor düğünü zaten dedi. inş boyumuzu aşan borçlar altına girmeyiz
mrb henüz 4 aylık evliyim dünya kadar borca girip evlendik...20 bin ytl ye yakın borcumuz var...eşimin ailesi hiçbişeye el sürmedi...düğünde takılan altınlarım bileziklerim hepsi gitti...şimdide eşimin işleri ii gitmiyo...boğulmak üzereyim...sabahtan beri iş yerinde ağlamaktan gözlerim şişti...kimseye bişey anlatamıyorum ...ölücem kahrımdan...zaten depresyon rahatsızlığı geçirdim şiddetli...tekrar başa dönücem sanırım...kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumayı özledim...haciz gelir herhalde yakında...üstelik borçlar hep benim adıma...ne yapacağımı bilemiyorum gerçi artık yapılacak bişeyde yok...bu borçlar evliliğimide yıkacak böle giderse...öle sevdikki birbirimizi ama daha bi defa yemek yiyemedim eşimle dışarıda...her günümüz hesapla geçiyor...oda bende yorulduk...çare aramak için yazmadım sadece paylaşmak için yazdım...eşimin ailesini bekleseydik ayrılırdık bekleyemedik...hoş bekleseydikte bişey yapmayacaklardı...çok canım sıkkın ya...kabusta gibiyim...bıktım artık mücadele etmekten...
Canı ciğerim sakın sakııın inanma.
Erkek arkadaşın yalan söylüyor demiyorum o garibim de tahmin etmiyordur,daha dün bir arkadaşın konusuna yazdım yaşadıklarımı..
Eşler de bu son dakika golleriyle şok oluyorlar..
Benim eşim de diyordu sıkma canını herşeyi yapacak ailem diye..
Evimizde bi küllükleri bi çay kaşıkları bile yok onlardan gelen..
Sakın inanma,aldanma,kanma.
açıkcası bende senın gıbı dusunuorum ama ıste onu da ıkna edemıorum. ıstemıorum dugun nısan masrafımız olmasın dıorum o aılesıne guvenıp borcun altına gırmek ıstıyor.
daha evımız bıle yok. aldığımız maaş da ortada. annem de bu şartlarda benı vermek ıstemıyor. çok karışık ya :S:S çok moralım bozuk.
Eh ne yapalım madem istiyor,kazığı yiyince gözünün çayırı açılır..
Sen akıllı,mantıklı bir kıza benziyorsun,benim gibi saf değilsin,herşey tam tekmil olsun demiyorsun..
Valla bu zamanda hem genç olup,hem nişanlısı düğün nişan isteyip de mantığını kullanan bir genç kız görmek beni hem şaşırttı hem sevindirdi canım..
Aslında biraz da biz kendimiz ettik,ne olurdu salonda aynalı konsol olmasaydı?
Ne olurdu masanın üzerindekiyle bir örnek masa örtüsü olmasaydı..
Sanki kraliyet ailesi gelicek de onları ağırlycaz..Günlük yemek takımı ayrı,misafir için olanı ayrı..
Yapmayanlar da var tabi ama yapanlar çoğunlukta..
Hayır yani ne olurdu iki çift klozet takımı olmasaydı,tahtımızdan mı düşerdik?
Evliliğimizin en güzel günlerini stresle ve sinir bozukluğuyla geçirdik,borçlar da cabası..
Tabi aileler de insanı sap gibi ortada bırakınca hepimiz kk ya gelip ağlaşıyoruz,ne yapalım?
Kime anlatırsın,kimle dertleşirsin be canım,bizler de burada dertleşiyoruz işte..
Sen akıllı kızsın,yaşatma kendine böyle şeyler..
Okuyan gelin adayları da ibret alsın,olayı abartmasın..Çeyiz hazırlığı falan fragman asıl film evlenince başlayacak
canım yazdıkların içimi acıttı.bende 7yıllık evliyim her sene,sene sonunda borcumuz biter deyip bilmediğim borçlarla boğuştum.bu sene gerçekten bitecek diyorum.geçen seneden beri bildiğim 27 milyar ödedik ve 3 milyar kaldı.
bende çok acılar çektim.lütfen kendini yıpratma,çünkü acılar çok hasar bırakıyor.ve çok şanslısınki çalışıyorsun azda olsa ayakların yere basıyor.ben çalışamadım bile psikolojik durumlarımdan kendimi mahfettim.mümkün oldukça çevrenle iletişimini bozma ve içine kapanma
çok karamsarmı konuşmalarım bilmiyorum ama bende böyle oldum işte.
Eh ne yapalım madem istiyor,kazığı yiyince gözünün çayırı açılır..
Sen akıllı,mantıklı bir kıza benziyorsun,benim gibi saf değilsin,herşey tam tekmil olsun demiyorsun..
Valla bu zamanda hem genç olup,hem nişanlısı düğün nişan isteyip de mantığını kullanan bir genç kız görmek beni hem şaşırttı hem sevindirdi canım..
Aslında biraz da biz kendimiz ettik,ne olurdu salonda aynalı konsol olmasaydı?
Ne olurdu masanın üzerindekiyle bir örnek masa örtüsü olmasaydı..
Sanki kraliyet ailesi gelicek de onları ağırlycaz..Günlük yemek takımı ayrı,misafir için olanı ayrı..
Yapmayanlar da var tabi ama yapanlar çoğunlukta..
Hayır yani ne olurdu iki çift klozet takımı olmasaydı,tahtımızdan mı düşerdik?
Evliliğimizin en güzel günlerini stresle ve sinir bozukluğuyla geçirdik,borçlar da cabası..
Tabi aileler de insanı sap gibi ortada bırakınca hepimiz kk ya gelip ağlaşıyoruz,ne yapalım?
Kime anlatırsın,kimle dertleşirsin be canım,bizler de burada dertleşiyoruz işte..
Sen akıllı kızsın,yaşatma kendine böyle şeyler..
Okuyan gelin adayları da ibret alsın,olayı abartmasın..Çeyiz hazırlığı falan fragman asıl film evlenince başlayacak
Haklısın aslında her şey tam olmayıversin ama onları alırken eşinin ailesinin ödemede sırt çevireceğini bilmiyorsun ki. Bilsen zaten ona göre alırsın ama o anda alın istediğinizi alın ödeyeceğiz diyorlar sonra taksit zamanı yok oluyorlar. Ben ne çekiyorsam eşimin ailesinin alması gerekip almadıklarından çekiyorum. Eşim herşeyini taksitle almak zorunda kaldı. Birikimi yoktu çalıştığını ailesi ve kendisi kullandı. Ekstre hiç harcaması olmadığı için ailesi çoğunu kullandı diyebilirim. En basitinden bizde oturma odasını kız alır diğer mobilyaları erkek alır. Babamlar oturma odamı almış borcunu bana bırakmamışlar onlar her türlü mobilya , perde , tv vb.. diğer her şeyleri almış ve borcunu bana bırakmış durumdalar eee onlar mı almış oluyor ben mi ? Siz söyleyin bakalım ... Allah'ım herkese yardımcı olsun. Aileler de yardım etmeyecek ise baştan söylesin sonradan caymasın...
19 yıl evliyim bildim bileli borçluyum 30 bin kredi çektin ev kredisi şükür 2 yıl kaldı ben bitecek diye sevinirken eşim yaylada'da ev yapmak istiyormuş ben yokum dedim açıkca bıktım bana kalsa valiz hazırlar türkiye"yi gezerim
ama artık insanlardan para istemek ağırıma gidio ya...öle bi zamanki herkes yok dio...
Borçsuz Evlilik Oluyor mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?