- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
- Konu Sahibi yabanci hayat
-
eşimden dügünden önceki süreçde proxeed kullandı o tam bitti evlendik ilk ay idrar yolu enfksyn geçirdim dr. zaten olmazdı bu enfeksiynla dedi. sonra bekledik ve ben araştırmaya devam ediyorum bi kaç dr a gittim yeni evli olunca çok bakmıyorlar. özele gittim şimdi eşime farklı ilaç verdi 3 ay deneyin dedi hayırlısı canım hangi şehirde yaptırdın , İnşallah Allah sana da tez zamanda sağlıklı bebek verirbiz de evlendigimiz ilk gunden beri istedik ama olmadi. 2 yilimiz bitti. bu surede proxeed kullandik ilk 3ay.sonra varikosel teshisi.sonra vitaminler haplar ilaclar.3 asilama. biri kimyasal gebelik. ve simdiki durumumjz ocakta tup bebis. Allah insallah sizi tup bebise birakmadan gonderir yavrunuzu
eşimden dügünden önceki süreçde proxeed kullandı o tam bitti evlendik ilk ay idrar yolu enfksyn geçirdim dr. zaten olmazdı bu enfeksiynla dedi. sonra bekledik ve ben araştırmaya devam ediyorum bi kaç dr a gittim yeni evli olunca çok bakmıyorlar. özele gittim şimdi eşime farklı ilaç verdi 3 ay deneyin dedi hayırlısı canım hangi şehirde yaptırdın , İnşallah Allah sana da tez zamanda sağlıklı bebek verir
bizde su anda emodex vitaminini kullaniyoruz.bizim degerlerde su anda cocuk olmasini engelleyen coddi bi sey yok dedi doktor.morfoloji %3 o kadar. sayi hiz iyi.ama olmuyo bebek.ben rahim filmine kadar tum tetkikleri yaptirdim.temiz cikti. ocakta istanbul sisli memorialde baslicaz insallah tup bebek surecine.siz ne kullanıyorsunuz?
Kizlar merhaba. Eşleriniz ameliyat oldu mu peki yoksa sadece ilac tedavisi mi deneniyor? Benim esimde de varikosel var dendi 1 ay önce ameliyat olduk 6 ay beklememiz gerekiyormus tam olarak iyilesebilmesi için ama sperm sayisi o kadar az ki nisan ayinda tup bebek düşünüyoruz kismetse
Canim hoşgeldin benim eşim 2011de ameliyat oldu o zaman evli değil dik ama. Sonra nisan dönemi doktor a gitti proxeed kullandi 3ay doktor evlenince daha iyi karar veririz dedi. Devam ediyor varikoseli bi tarafi iyice kuculmus. Düğün den önce bi doktor a gitmisti o ameliyat demisti tekrar ameliyat olcakti ki o doktor trafik kazası vefat etti şok olduk vardir bi hayir dedik. Sonra Hacettepe de bi doktor a gitti tekrar ameliyat daha kötü ye goturebilir demis ikinci ameliyat olmadik. 5aydir evliyiz dua edip bekliyoruz
Burdayim canım. Bizim doktorumuz evlenmeden once spermiogram yapmadi dogru değil pskolojinizi etkilemek dedi ama belli olsaydida kararimi degistiremezdi. Hiiicc inanmiyorum sizlerinde bizimde bu sorunu asamayacagimiza. Hele hele tip bu kadar ilerlemiskenBiz istanbuldayiz tatlim bu arada.
Morfoloji kisminda ileri hareketlilik yazar miktar olarak binli yada milyonli bi deger yok mu? Bende eve geçince bakiyim gerci bizim 1-2 tane kullanilabilecek sperme rastlanmisti 4ml de 5.000 gibiydi yanlis hatırlamıyorsam ama doğrusunu da yazicam canım % 30 guzel degilmi ama ya bizim o kisimlar bomboscanım test ten pek bir şey anlamadm ama sperm yogunlugu 13.0 saatte ileri hareketli %30 yazıyor
Bencede canim insallah guzel haberlerini paylasirsin bizlerle. Bizim o baslar boyunlar hareketler falan bomboş bakalim bi kac ay sonra degisiklik olacak mimorfoloji normal 2
Baş anomalileri 59
boyun anomalileri 20
kuyruk anomalileri 16 yazıyor. hareketsiz %40 yazıyor.
doktor bu değerlerle normal kalabilirsiniz biraz deneyin dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.357645/Bencede canim insallah guzel haberlerini paylasirsin bizlerle. Bizim o baslar boyunlar hareketler falan bomboş bakalim bi kac ay sonra degisiklik olacak mi
Canim bende nohut kurune basladim yarim lt suya 6-7 kasik nohut atip 10 dk kaynatiyorum ikiye bolup yatmadan once ve sabah kahvalti sonrasi iciyor eşim. Beslenme programini paylasman cok iyi olmuş bende arastiriyordum. Folik asiti her gün icmesek de olurmus bende 2 gunde bir iciyorum zaten yapilan kan tahlillerinde bi eksigim yok coksukur ama yin de depo yapmaya calisiyorumbütün kürleri yapamasam da vitaminli şeyler yapmaya çalışıyorum eşime sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi bi kaşık veriyorum. sen de tabi folik asit desdeği al dr git bebek düşünüyorum değerleime bakar mısınz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?