Yeni Evlenip Varikoselle Mücadele Edenler buraya ! Bebişimiz gelsin İnşallah

yabanci hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
1.928
1.727
133
Kızlar Mayıs da evlenik ve bu süreçde eşimin varikosel olduğunu biliyorduk, mücadele ediyoruz ve korunmadık bebek istiyoruz, zor bir süreç burdan birbirimize moral olalım inşallah

biz de evlendigimiz ilk gunden beri istedik ama olmadi. 2 yilimiz bitti. bu surede proxeed kullandik ilk 3ay.sonra varikosel teshisi.sonra vitaminler haplar ilaclar.3 asilama. biri kimyasal gebelik. ve simdiki durumumjz ocakta tup bebis. Allah insallah sizi tup bebise birakmadan gonderir yavrunuzu

eşimden dügünden önceki süreçde proxeed kullandı o tam bitti evlendik ilk ay idrar yolu enfksyn geçirdim dr. zaten olmazdı bu enfeksiynla dedi. sonra bekledik ve ben araştırmaya devam ediyorum bi kaç dr a gittim yeni evli olunca çok bakmıyorlar. özele gittim şimdi eşime farklı ilaç verdi 3 ay deneyin dedi hayırlısı canım hangi şehirde yaptırdın , İnşallah Allah sana da tez zamanda sağlıklı bebek verir

bizde su anda emodex vitaminini kullaniyoruz.bizim degerlerde su anda cocuk olmasini engelleyen coddi bi sey yok dedi doktor.morfoloji %3 o kadar. sayi hiz iyi.ama olmuyo bebek.ben rahim filmine kadar tum tetkikleri yaptirdim.temiz cikti. ocakta istanbul sisli memorialde baslicaz insallah tup bebek surecine.siz ne kullanıyorsunuz?

Kizlar merhaba. Eşleriniz ameliyat oldu mu peki yoksa sadece ilac tedavisi mi deneniyor? Benim esimde de varikosel var dendi 1 ay önce ameliyat olduk 6 ay beklememiz gerekiyormus tam olarak iyilesebilmesi için ama sperm sayisi o kadar az ki nisan ayinda tup bebek düşünüyoruz kismetse

Canim ankara dayim ben lina hastanesine gittim biyerden baslayim diye ondan önce iki devlet hast. Gttim pek bakmadilar benim tahliller vs temiz cikti.
özelde alttan muayene etti her şey normal dedi esimin degerleri de normal yolla kalinabilir dedi.
Ilac verdi esime vitolize men bi de ikimize omega bana b 12 ve folik asit.
iliskiden sonra 1saat kalkma dedi 3ay sonra gelirsin dedi eşim den de sperm testi isticek en son ki test Mayıs da yaptirmisti

Canim hoşgeldin benim eşim 2011de ameliyat oldu o zaman evli değil dik ama. Sonra nisan dönemi doktor a gitti proxeed kullandi 3ay doktor evlenince daha iyi karar veririz dedi. Devam ediyor varikoseli bi tarafi iyice kuculmus. Düğün den önce bi doktor a gitmisti o ameliyat demisti tekrar ameliyat olcakti ki o doktor trafik kazası vefat etti şok olduk vardir bi hayir dedik. Sonra Hacettepe de bi doktor a gitti tekrar ameliyat daha kötü ye goturebilir demis ikinci ameliyat olmadik. 5aydir evliyiz dua edip bekliyoruz

Cok geçmiş olsun canim.sperm testi sonuclari nasıl peki? Biz de nisanliyken bi doktora gitmisti eşim proxeed vermisti ama cok kötü davranmisti bize unutamiyorum. Resmen yapilcak hic bisey yok ama deneyelim bi degisiklik olur mu sperm sayisinda derseniz alin proxeed kullanin demisti. Ben kabullenemeyip bi prof arastirdim evlendikten 2 ay sonra gittik ve direk ameliyat dedi varikosel ileri seviyede değil ama sperm kalitesi için yapilmasi gerekiyormus. Bizde bekliyoruz 6ayda kendine gelirmis değerler umarim nisana kadar bebisimiz kendi gelmek ister yoksa tup bebek deneyecegiz

Canım eve gidince degerleri yazarim uzme kendini hangi ildesin ben ankara dayim. Eşim de evlenmeyelim benim çocuğum olmaz desi ama tip da çare tükenmez sevdigim adami terkedemezdim iyi gunde kötü gunde.
Cevremize bebek düşünmüyoruz dyoruz baskidan kurtulmak icin

Burdayim canım. Bizim doktorumuz evlenmeden once spermiogram yapmadi dogru değil pskolojinizi etkilemek dedi ama belli olsaydida kararimi degistiremezdi. Hiiicc inanmiyorum sizlerinde bizimde bu sorunu asamayacagimiza. Hele hele tip bu kadar ilerlemisken Biz istanbuldayiz tatlim bu arada.

canım test ten pek bir şey anlamadm ama sperm yogunlugu 13.0 saatte ileri hareketli %30 yazıyor

canım test ten pek bir şey anlamadm ama sperm yogunlugu 13.0 saatte ileri hareketli %30 yazıyor
Morfoloji kisminda ileri hareketlilik yazar miktar olarak binli yada milyonli bi deger yok mu? Bende eve geçince bakiyim gerci bizim 1-2 tane kullanilabilecek sperme rastlanmisti 4ml de 5.000 gibiydi yanlis hatırlamıyorsam ama doğrusunu da yazicam canım % 30 guzel degilmi ama ya bizim o kisimlar bombos

morfoloji normal 2
Baş anomalileri 59
boyun anomalileri 20
kuyruk anomalileri 16 yazıyor. hareketsiz %40 yazıyor.
doktor bu değerlerle normal kalabilirsiniz biraz deneyin dedi

morfoloji normal 2
Baş anomalileri 59
boyun anomalileri 20
kuyruk anomalileri 16 yazıyor. hareketsiz %40 yazıyor.
doktor bu değerlerle normal kalabilirsiniz biraz deneyin dedi
Bencede canim insallah guzel haberlerini paylasirsin bizlerle. Bizim o baslar boyunlar hareketler falan bomboş bakalim bi kac ay sonra degisiklik olacak mi

canım 1 milyondan 76 milyon a topik okudun mu. ordaki ilk topik sahibi yazdıklarını yap bende yeni kürler yapmaya başladım bugün nohut haşladım tuz su biraz yağ koydum sadece nohut yedi çorbadan sonra eşim. bir de kahve türk kahvesi iyi demişlerdi ilişkiden bi iki saat önce şekersiz bende deniyorum ben bu şehirde yalnızım ailem arkadaşm vs olmadığı için çok zorlandım sonra bi özel hast. gittim başlangıç olsun diye inşallh senn yanında desdekçiler vardır. Allah büyük MERYEM suresini okuyorm.
gecen ay adetim 5 gün geçti dedim heralde hamileyim eşimle kız bebek ismi düşünüyorduk elif meryem, rüyamda kucagma kız bebek koyuyorlardı belki ben kız istediğimdendir. neyse sonra 5.gün gecikmesinde acil e gittik kan verdim beta hcg 0,00. moralimiz çöktü. normalde gecikmezdi hiç adetim bu gecikince umutlanmıştık. ama her şey tecrübe katıyor. ilk evlendiğimde hemen duş a giriyordm zaten 15 dk giden gidiyor diye ama 1 saat kalkmayın sabah duş alın yazıyor. bir sürü şey var inşallah beraber hamilelik haberleri alırız

Bencede canim insallah guzel haberlerini paylasirsin bizlerle. Bizim o baslar boyunlar hareketler falan bomboş bakalim bi kac ay sonra degisiklik olacak mi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.357645/

Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin

bütün kürleri yapamasam da vitaminli şeyler yapmaya çalışıyorum eşime sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi bi kaşık veriyorum. sen de tabi folik asit desdeği al dr git bebek düşünüyorum değerleime bakar mısınz de

Canim bende nohut kurune basladim yarim lt suya 6-7 kasik nohut atip 10 dk kaynatiyorum ikiye bolup yatmadan once ve sabah kahvalti sonrasi iciyor eşim. Beslenme programini paylasman cok iyi olmuş bende arastiriyordum. Folik asiti her gün icmesek de olurmus bende 2 gunde bir iciyorum zaten yapilan kan tahlillerinde bi eksigim yok coksukur ama yin de depo yapmaya calisiyorum

ben bek et ürünleri tüketmediğim için zaten kan ve demir eksikliğim vardı oyüzden de kullanıyorum canım.
umudunu kaybetme, ben de burda her şeyi okuyorum umut oluyor.ben bugün nohut düdüklüye atıp kaynattım ama dakika tutmadım yanlış mı yaptım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…