- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
- Konu Sahibi yabanci hayat
-
Düdüklü canini cikartiyo canim ya nasil olsa nohutlari yemiyo diye ben kattle da kaynattigim suyla 10dk daha kaynatip indiriyorum ocaktan ama sen bilirsin yine deben bek et ürünleri tüketmediğim için zaten kan ve demir eksikliğim vardı oyüzden de kullanıyorum canım.
umudunu kaybetme, ben de burda her şeyi okuyorum umut oluyor.ben bugün nohut düdüklüye atıp kaynattım ama dakika tutmadım yanlış mı yaptım ki
Nasil yani sen suyunu mu icirdinDüdüklü canini cikartiyo canim ya nasil olsa nohutlari yemiyo diye ben kattle da kaynattigim suyla 10dk daha kaynatip indiriyorum ocaktan ama sen bilirsin yine de
Saraçoğlunun sitesindeki tarif aşağıdaki gibi;
Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.
seninki biraz ters olmuş ama hiç yoktan iyidir boşver bugun bu şekilde devam edersin
Canım sen nohut kürünü de yapıyordun sanırım ikisi birlikte kullanılabiliyormu acaba?
bakalım morfolojimiz düzelcek mi uzun süredir test vermedi eşim bu aralar cinsel perhiz e girip vericek
değerleriniz nasıl canım, benm eşim ameliyt oldu önceden yüzde 44 hareketsiz sperm yüzde 30 hareketliydi ama bu 6 ay önce verdiği test. şimdi bende kendi çapımda araşştırıp kürler deniyorumbizde 1.5 yıldır varikoseli yenip bebek sahibi olmaya çalışıyoruz
canım bende bu ay ilk kez denedm ovu test ama pek anlamadım. tekrar 50 li sipariş ettm surelam marka.
eşime havuç suyu vs yapıyorum, ama bugün adet olcak gibi bi ağrım var, gecen ay da böyle olmuştum adetim 7 gün vs gecikmişşti geciken günlerde adetmişim gibi sancı vardı, normalde adetm pek sancılı olmaz üşütürsem olurdu.
bende belki geç yumurluyorum diye düşündüm çünkü dün ovu test ikinci çizgiyi koyu gördüüm
Benim yumurtlama tarihim 11 Aralık gibiydi. 12'si doğum günümdü kendimi umitlendirmek istemiyorum ama keşke olsa yeni yaşımın en büyük hediyesi olur bebişim :) Gerçi hasta olucam sanırım kasık ağrılarım var heran adet olcakmışım gibi..
temmuzda aşılama yaptık o zamanki testte çıkan değerlerdeğerleriniz nasıl canım, benm eşim ameliyt oldu önceden yüzde 44 hareketsiz sperm yüzde 30 hareketliydi ama bu 6 ay önce verdiği test. şimdi bende kendi çapımda araşştırıp kürler deniyorum
temmuzda aşılama yaptık o zamanki testte çıkan değerler
toplam sperm 101,7 mlde 30
ileri hareketli 27
yerinde hareketli 19
hareketsiz 54
morfoloji 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?