- 19 Mart 2024
- 11
- -9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Blue and green
-
Merhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Yatin kalkin istediginiz zaman ailenizin evine gidebildiginiz icin dua edin. Evlendigimden beri 1 yili gecti ve biz yurtdisinda yasiyoruz… ilk 5 ay sonra gittik turkiyeye, hamile kaldim bu sirada karnim buyuyor her gun farkli seyler yasiyorum annecigim cok uzakta… en son 2 hafta once gittim daha fazla dayanamayip. Annemle kavusunca ayri agladim, donus ucagina binmeden once ayri… her donuste aglayacagimi biliyorum hic kolay degil… ama annemle ayni sehirde, hatta ayni ulkede olsam her sey cok daha kolay olurdu. Kiymetini bilin…Merhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Farklı illerde misiniz ?Merhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Alışırsınız merak etmeyin üzulmeyinMerhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Tantuni:ben ne alakaBiraz akşamları çıkın bir tantuni yiyin,
Kahkaha attımTantuni:ben ne alaka
Kahkaha attım
Tantuni:ben ne alaka
Evliliğin ilk zamanlari ozluyorsun tabi ama biraz sizin ki abartı olmus yani kendi evin düzenin var sonuçta alışmaya çalışman lazımMerhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?