Matmazel Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2009 Mesajlar 32.969 Emoji Skoru 116.596 Puanlar 1.123 22 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Blue and green #81 Benbirdost .!.: Tantuniyi yazan mersinli. Genişletmek için tıkla... Tantuniyi yazan oruçlu diye anladim ben
Benbirdost .!.: Tantuniyi yazan mersinli. Genişletmek için tıkla... Tantuniyi yazan oruçlu diye anladim ben
Benbirdost Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.450 Emoji Skoru 7.754 Puanlar 198 22 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Blue and green #82 Browni- .!.: Tantuniyi yazan oruçlu diye anladim ben Genişletmek için tıkla... Kız şaka yaptım ama tantuni deyince benim de aklıma kadın heralde mersinli ve canı tantuni çekti diye düşündüm. Bu arada şimdi millet bunu da şaka sanacak ama vallahi ben mersinliyim ve dün akşam tantuni söylemiştik eve iftara
Browni- .!.: Tantuniyi yazan oruçlu diye anladim ben Genişletmek için tıkla... Kız şaka yaptım ama tantuni deyince benim de aklıma kadın heralde mersinli ve canı tantuni çekti diye düşündüm. Bu arada şimdi millet bunu da şaka sanacak ama vallahi ben mersinliyim ve dün akşam tantuni söylemiştik eve iftara