Yeni evli aile özlemi

ailem beni her çağırdığında ben kocamaız yapamam diyorum. doğuda yaşıyoruz eşim ilk görevine gittiğinde beni yalnız bırakmak istemediği için ailemin yanına gönderdi ve ben bir ay boyunca evime gitmek istiyorum diye ağladım hatta annem bir gün ağladığımı gördüğünde ‘şimdi anladım iyi bir evlilik yaptığını’ dedi. ondan sonra eşimin her görevinde ben evde kaldım. benim evim burası ailemin evine gittiğimde misafirim. evde eşim olsun veya olmasın burada huzurluyum. bence bunun sebebi geçmişte aileden bağımsız bir hayat sürüyor olmamdı. liseden beri hep ailemden uzaktaydım ayda bir anca eve ailemin yanına gidiyordum. evinizi benimsemeniz ve artık sizin ailenizin eşiniz olduğunu kabullenmeniz gerek.

Aile özlenir de ne bileyim yeni evlisin, eşinle git gez, iki kahve iç dışarda, yürü. Evine alış, benimse. Farklı bir düzene geçen herkes evli veya bekar adaptasyon süreci yaşar ama senin yaşın için bir tık fazla geldi bana. Eşin garibim napsın, adam diyor mu bekar hayatımı özledim kafama göre takılmayı özledim diye biraz siz biraz o orta yolu bulacaksınız böyle olmaz ki

Evliliğimin ilk yılı tam olarak aynı sebepten ağlayarak-alışamayarak geçti; üstelik ben kardeşlerine müthiş düşkün bir ablayım. Eşim de anlayışla karşıladı ve o süreçte çokça alttan aldı beni. Zamanla alışıyorsun, her şey yoluna-düzene giriyor.

Farklı illerde misiniz ?
Yok hayır aynı şehirlerde yaşıyoruz şu an için. Belki şımarıklık diye düşünülebilir ama herkesin acısı kendine göre büyük ya da küçük. Ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm. İlk defa bu kadar yalnız kalıyorum. Ve nasıl alışılır fikrim yok.

Çok haklısınız. Ama bunun yaşla alakası yok bence. Tamamen yaşantı ile alakalı. Evet abartı ama şu anda zaten ben de abartı olduğu için başetme çabasına girdim. Sadece zorluyor

Düğünden sonra 1 hafta tatile gittik, orada pek bi şey anlamadım ama sonra 2 hafta kayınailenin evinde kaldık. Annemler yürüyerek 15 dakika mesafede olmasına rağmen ay bi özlüyordum ki anlatamam, resmen burnumda tütüyorlardı. Ağlaya ağlaya bi hâl oluyordum, üstelik neredeyse hergünde yanlarına gidiyordum, yaşımda küçük değildi

Sonra kendi evimize geçtik, kendimi evimde misafir gibi hissediyordum, annemlere gittiğimde evime gitmiş gibi oluyordum. Zamanla geçti gitti. 6 ay az bi zaman değil, evinizi benimsemeye bakın. Eşiniz ilgisiz mi, kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz acaba?

Neler yaptınız bu süreçte ve siz de aile evinize gidince kendi evinize gelmeme isteği duydunuz mu?

Şöyle, eşim işi dolayısıyla bazen gececi oluyor ve bazen 20 günlük iş dışı işleri oluyor.

Bu kadar özlemek abartı. Çok özlüyorsan ailenle görüntülü konuş, veya sesli konuş.

Kendi evine gelince üzülüp huzursuz oluyorsan demek ki kocanla mutlu değilsin. Veya evin ahırdan hallice bir yer ki öyle hissediyorsun. Çünkü kendi evine gelince böyle hissetmenin başka bir açıklaması olamaz.

Anneci erkekler ne kadar kötüyse anneci kadınlar da aynı . Birde eşinizi aynı şehirde yaşadığınız aileniz için mi darliyorsunuz ben olsam hadi canım seni çok uzmeyeyim ailenin yanında kal derdim .

Anneci erkekler ne kadar kötüyse anneci kadınlar da aynı . Birde eşinizi aynı şehirde yaşadığınız aileniz için mi darliyorsunuz ben olsam hadi canım seni çok uzmeyeyim ailenin yanında kal derdim .
Aynı şehirdelermiş bir de. Ben de bu kadar özlem varsa farklı şehirdelerdir herhalde diyerek görüntülü konuşma önermiştim.

Aynı şehirdelermiş bir de. Ben de bu kadar özlem varsa farklı şehirdelerdir herhalde diyerek görüntülü konuşma önermiştim.
Bende konuyu okuyunca dedim herhalde arada 11 saatlik mesafe var . Aynı şehirde olduklarını görunce güldüm. Nazlaniyorlar kendilerince işte

Alışacaksın. 1.5 yıldır evliyim şehirdışındayım ailemden uzaktayım alıştım. Mecburuz yani ömrümüzün sonuna kadar beraber mi yaşayacaktık evlendik kendi ailemizi kuruyoruz bu düzen böyle ilerleyecek :)

Adaptasyon başta olabilir ama ilk 3 ay için geçerli sanırım 6 ayda baya oturmuş olması lazım. Sonuçta eşinde yeni bir evde o senin kadar sorun ediyor mu? Aslında zamanla kendi evini benimseyip özleyeceksin annenlere gitsen bile.
Biraz annelere fazla gitme ve kendi evinde takıl.

istediğin gibi rahat rahat seks yapmak varken aile de neymiş hormonlar mi az tatlım anlamıyorum sizi.

Hormon da bunlarda anacığım.sabah akşam istediğim gibi seks yapacağım.sonra da anam babam diyeceğim.olaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…