- 6 Mart 2024
- 12.065
- 10.581
- 218
- 29
- Konu Sahibi Blue and green
-
ailem beni her çağırdığında ben kocamaız yapamam diyorum. doğuda yaşıyoruz eşim ilk görevine gittiğinde beni yalnız bırakmak istemediği için ailemin yanına gönderdi ve ben bir ay boyunca evime gitmek istiyorum diye ağladımMerhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Aile özlenir de ne bileyim yeni evlisin, eşinle git gez, iki kahve iç dışarda, yürü. Evine alış, benimse. Farklı bir düzene geçen herkes evli veya bekar adaptasyon süreci yaşar ama senin yaşın için bir tık fazla geldi bana. Eşin garibim napsın, adam diyor mu bekar hayatımı özledim kafama göre takılmayı özledim diyeMerhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Yok hayır aynı şehirlerde yaşıyoruz şu an için. Belki şımarıklık diye düşünülebilir ama herkesin acısı kendine göre büyük ya da küçük. Ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm. İlk defa bu kadar yalnız kalıyorum. Ve nasıl alışılır fikrim yok.Farklı illerde misiniz ?
Çok haklısınız. Ama bunun yaşla alakası yok bence. Tamamen yaşantı ile alakalı. Evet abartı ama şu anda zaten ben de abartı olduğu için başetme çabasına girdim. Sadece zorluyorAile özlenir de ne bileyim yeni evlisin, eşinle git gez, iki kahve iç dışarda, yürü. Evine alış, benimse. Farklı bir düzene geçen herkes evli veya bekar adaptasyon süreci yaşar ama senin yaşın için bir tık fazla geldi bana. Eşin garibim napsın, adam diyor mu bekar hayatımı özledim kafama göre takılmayı özledim diyebiraz siz biraz o orta yolu bulacaksınız böyle olmaz ki
Neler yaptınız bu süreçte ve siz de aile evinize gidince kendi evinize gelmeme isteği duydunuz mu?Evliliğimin ilk yılı tam olarak aynı sebepten ağlayarak-alışamayarak geçti; üstelik ben kardeşlerine müthiş düşkün bir ablayım. Eşim de anlayışla karşıladı ve o süreçte çokça alttan aldı beni. Zamanla alışıyorsun, her şey yoluna-düzene giriyor.
Şöyle, eşim işi dolayısıyla bazen gececi oluyor ve bazen 20 günlük iş dışı işleri oluyor.Düğünden sonra 1 hafta tatile gittik, orada pek bi şey anlamadım ama sonra 2 hafta kayınailenin evinde kaldık. Annemler yürüyerek 15 dakika mesafede olmasına rağmen ay bi özlüyordum ki anlatamam, resmen burnumda tütüyorlardı. Ağlaya ağlaya bi hâl oluyordum, üstelik neredeyse hergünde yanlarına gidiyordum, yaşımda küçük değildi
Sonra kendi evimize geçtik, kendimi evimde misafir gibi hissediyordum, annemlere gittiğimde evime gitmiş gibi oluyordum. Zamanla geçti gitti. 6 ay az bi zaman değil, evinizi benimsemeye bakın. Eşiniz ilgisiz mi, kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz acaba?
Yok hayır aynı şehirlerde yaşıyoruz şu an için. Belki şımarıklık diye düşünülebilir ama herkesin acısı kendine göre büyük ya da küçük. Ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm. İlk defa bu kadar yalnız kalıyorum. Ve nasıl alışılır fikrim yok.
[/QUO,TE]
Evine, kocana alışınca benimseyince alışırsın. Zamanla alisacaksin
Evet zaman zaman elbette, ama nitekim her şey ölçülü olmalı, gitmek de kalmak da. Çünkü diğer türlü kendi evimize, evliliğimize de adapte olamayız.Neler yaptınız bu süreçte ve siz de aile evinize gidince kendi evinize gelmeme isteği duydunuz mu?
Bu kadar özlemek abartı. Çok özlüyorsan ailenle görüntülü konuş, veya sesli konuş.Merhaba ben 6 aylık evliyim. Severek evlendik. Çok çabaladık. Eşimi çok ama çok seviyorum. Evlendiğimizde ailemi özleyeceğimi hiç düşünmezdim hatta hiç gelmem onlara diye düşünüyordum. Ama 6 ayın sonunda çok fazla özlemeye başladım. Oraya gidince çok mutluyum ama kendi evime döneceğimi düşününce yine üzülüyorum ve huzursuz oluyorum. Elimde olsa eşimi iç güveysi olarak alır aileme giderim. Nasıl alışacağımı bilmiyorum. Eşimi de çok üzüyorum. Ve bu da beni yıpratıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl alıştı neler yaptınız?
Anneci erkekler ne kadar kötüyse anneci kadınlar da aynı . Birde eşinizi aynı şehirde yaşadığınız aileniz için mi darliyorsunuzYok hayır aynı şehirlerde yaşıyoruz şu an için. Belki şımarıklık diye düşünülebilir ama herkesin acısı kendine göre büyük ya da küçük. Ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm. İlk defa bu kadar yalnız kalıyorum. Ve nasıl alışılır fikrim yok.
Aynı şehirdelermiş bir de. Ben de bu kadar özlem varsa farklı şehirdelerdir herhalde diyerek görüntülü konuşma önermiştim.Anneci erkekler ne kadar kötüyse anneci kadınlar da aynı . Birde eşinizi aynı şehirde yaşadığınız aileniz için mi darliyorsunuzben olsam hadi canım seni çok uzmeyeyim ailenin yanında kal derdim .
Bende konuyu okuyunca dedim herhalde arada 11 saatlik mesafe var . Aynı şehirde olduklarını görunce güldüm. Nazlaniyorlar kendilerince işteAynı şehirdelermiş bir de. Ben de bu kadar özlem varsa farklı şehirdelerdir herhalde diyerek görüntülü konuşma önermiştim.
istediğin gibi rahat rahat seks yapmak varken aile de neymişAynı yaşta aynı süredir evlıyız bende senın gıbıyım. Ama kendımce dıyorumkı evlenmesen olmazdı cunku cocuk ıstıyosun e buda hayatın getirisi. Hadı max 2-3 yıl geç evlensem gene aynı. Sonra dıyorum hayatın sistemi bu. Mümkün oldugunca annemle görüşüyorum arada kalmaya gelıyorum . Aynı şehirdeyx ama bıraz uzagız. Esınle konus arada bir kalmaya git ailene daha iy gelicek sana
Hormon da bunlarda anacığım.sabah akşam istediğim gibi seks yapacağım.sonra da anam babam diyeceğim.olaya bak.Anneci erkekler ne kadar kötüyse anneci kadınlar da aynı . Birde eşinizi aynı şehirde yaşadığınız aileniz için mi darliyorsunuzben olsam hadi canım seni çok uzmeyeyim ailenin yanında kal derdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?