Yeni evli hanımlar ailelerinizi ne kadar sonra yemeğe çağırdınız?

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Ya çok merak ediyorum kızlar aklıma takıldı...siz evlendikten kaç gün sonra ailelerinizi yemeğe davet ettiniz?

Kendi ailenizle eşinizin ailesini aynı anda mı çağırdınız yoksa ayrı ayrı mı? Ya da düğünden sonra ilk siz mi onlara gittiniz?

Tecrübelerinizle bi aydınlatın şu kardeşinizi hadi:)))

biz temmuzun başında evlendik ve 20 gün sonra ramazandı. ben de ramazanın ortasında iftara çağırdım. hemen ilk haftadan falan çağırıp kendini serme boşver =) yeni evlisiniz sizi bi ağırlasınlar etsinler bakalım =)

vallahı canım benım anne baba ayrı. kayınpederle kayın valıdede alt katta oturuyor. ben ilk önce kayın pederlere gittim el öpmeye... sonra anneme gıttım el öpmeye.. sonrada babama gıttım el öpmeye. daha sonra ise yaklaşık 1,5 - 2 ay sonrada annemle babamı yemege cagırdım. kayın pederımle kaynanam hergun bizi görmek için kapıyı zaten tıklatıyorlar. ama yemegede o zamanlarda aldım sanırım tam hatırlayamıyorum 1,5 senelik evliyım :)

Valla canım bende haziran sonunda evlendim. 1 hafta bile olmadan benim ailem yemeğe davet etti. bizde de ramazan girdi sonra işin içine bende bütün ailemi iftara davet ettim. oldu bitti, önce onlar çağırsın baktın çağıran yok sen çağırıver, ayıp olmasın.

5 haziran 2011 yılında evlendim.
balayı dönüşü tahminen 15 gün sonra falan çağırdım. iki tarafı bir arada hemde
Toplamda 10 kişi olduk

şimdiki aklım olsa strese sokmazdım kendimi çağırmazdım. Onlar ayağını sürüdü galiba sonrasında da 1 yıl boyunca hep misafir geldi

once onların çağırması lazım. bız zaten haftada bır onlarda bı benım annelerde yıyorduk. oyle ozel çağırma olmadı. ama esasında oğlan tarafının akrabalarının sızı yemeğe almaları lazım. benı çağıran olmadı akrabalardan. çokda tınnnn bende hıçbırını evıme çağırmadım
sanırım 2 aya yakn evlıydık ben annemlerı ve kaynanamları çağırdığımda. ayrı ayrı çağırılmaz dıye duşunuyorum

Hahaha bayildim cokta tin :)

1,5 yıllık evliyim balayı dönüşü ben kayınvalide ve annemlere gitmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…