yeni evli iken yıpranmak.

hep iyi yanını gördüm uzun süre birlikte olunca alışkanlık oldu bende. bu aksam arama gecmisinde bulduklarım iyice bitirdi beni. 5 kuruş kalmasın bana diye. babaya hibe edilen para. banka kasası veraset gibi seyler araştrmış. daha fazlası. ani bi olüm olursa düğün takımizı bile bankadaki kasamizı bile babasına birakmayı arastrmış

Okurken beynim allak bullak oldu yahu! Belli alışkın olmadığınız durumlar. Çocuk olmadan ayrılın bitsin gitsin.

Bunlari dedikten sonraki yuz ifadelerini gormek isterdim:)

Hastane masrafindan korktugundan ustunu ortup iyi bakiyodur okuduklarimdan paradan baska bisey dusunmeyen duygusuz bir adam canlandi gozunde maalesef.

Hastane masrafindan korktugundan ustunu ortup iyi bakiyodur okuduklarimdan paradan baska bisey dusunmeyen duygusuz bir adam canlandi gozunde maalesef.
olabilir. zaten bugün arama geçmişinde gordüm babaya hibe para. bankada ki kiralık kasa veraset gibi arastrmış. aniden ölurse banka kasamızdaki takılarımızı bile babasına bırakmayı düsunmüş

olabilir. zaten bugün arama geçmişinde gordüm babaya hibe para. bankada ki kiralık kasa veraset gibi arastrmış. aniden ölurse banka kasamızdaki takılarımızı bile babasına bırakmayı düsunmüş
Kasayı neden kendi uzerinize almadınız.ben evlendiğinde canım sen çalışıyosun izin alamazsin diyip bankaya gidip sadece kendi adıma açtırdım kasayı.

Bence sen altınlarını al kasadan. Evliyken mal edinmişseniz ikinizinde ortak malı oluyor .
Sonrada bırak bu adamdan olmaz

Kasayı neden kendi uzerinize almadınız.ben evlendiğinde canım sen çalışıyosun izin alamazsin diyip bankaya gidip sadece kendi adıma açtırdım kasayı.
kasa benim üzerime hesap ve kasa. ama anahtarla gittiginde o da girebiliyor. zaten endişesi de bu. benim onayım olmadan devredemicek yada yetki veremicek babası için onu araştırıyor

kasa benim üzerime hesap ve kasa. ama anahtarla gittiginde o da girebiliyor. zaten endişesi de bu. benim onayım olmadan devredemicek yada yetki veremicek babası için onu araştırıyor

Yuh ya yuh... sen boşanma konusunu açtın mi eşine? Ne bu telaş yangından mal kaçırıyor sanki.

Allah yardımcın olsun canım, şimdiden o zor günlerin için güçlü olmaya başla ve bence eşini kendinden soğut, çünkü sana boşanmam süründürürüm demiş, bu yüzden ben olsam boşanacağımı belli etmeden, eşimi kendimden soğutup onu boşanmaya iterim.

Bence esinle konusmadan hemen bir avukatla gorusmelisin sakin esyalar falan onemli degil deme sana yasattiklarini odetmek istiyorsan onlari en can alici yerden vurmalisin ne kadar zarara ugratabilirsen ugrat gerekirse bir fakire ver ama onlari pisman et

bilmiyorum hiç bisey hele bugünden sonra nasıl olcak o kadar canım yanıyo ki. ne demek bankadaki kasa için veraset vs. hiç hiç değerim yokmuş baba oğul birbirine aşık bunlar

boşa gitsin bacım. içim şişti okurken valla.

Hımm bankadan bankaya değişiyor demekki.Bizimde kasamız var benim üzerine benden hariç kimse inemiyor.anahtar olsa bile.o zaman sizden gizli inip alıyor olabilirmi eşiniz bir kontrol edin isterseniz

Hımm bankadan bankaya değişiyor demekki.Bizimde kasamız var benim üzerine benden hariç kimse inemiyor.anahtar olsa bile.o zaman sizden gizli inip alıyor olabilirmi eşiniz bir kontrol edin isterseniz
yok genelde ben gittim ve imza alıyorlar hep benim imzam var. 1 kez onla gittik bidaha ben tek gittim çalışıyor zaten anahtarda bende. ama kaybettim deyip 150 tl cilingir le açabiliyor. tabi ben yakın zamanda gittim eksik yoktu. benim korkum ben evden gittiğimda herseye el koyması. kendi tarafimın taktıklarını alsam bu sefer çalip gitmis olur kendime ait olan şeyleri. çikmazdayım bu takı meselesinde.

Canım benim eşimin babasına benziyor biraz. Ama benimki hiç değilse cevap veriyor yerine göre. Uzatma bence kestirmek en iyisi adamın gözünü ev hırsı bürümüş sanki mezara götürcek. Seni de yakarlar. Sen çocuk olmadan kaç kurtar kendini. Kadın boşanmak istediğinde rahatlıkla boşanırsın. Devlet kadından yana. Çok uzatamaz için rahat olsun. Birde delil biriktir o sürede mümkün olduğunca mahkemeye sunmak için. Delil ile daha kolay boşanırsın.

bugun o araştırmalarını çektim telefona banka kasası veraset. babaya hibe para. yok sağ kalan eşin miras hakkı. hepsini çektim tarihli olarakta çektim bilmem işe yarar mı. toplamaya çalışıcam daha da

Ay anacım kac kurtul bunlardan kayinbaba cimri esin masa olmaz omur gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…