Yeni evli olan kizkardeşimin derdi..

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)

X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..

napabilir açıkça söyleyecek.
anne baba ben çalışıyorum evimin işlerine bile vakit bulamıyorum ben vakit buldukça zaten gelmeye görüşmeye çalışıyorum sizle diyecek.
eşek olmayan anlar bu laftan zaten, üstelemez.
Birkere güzellikle söyledim,anne is yerimden kalan kagit kürek islerime bile bakamiyorum cok geride kaldim. Ev durup calismam lazim ama nafile diyor yine ayni,yine ayni...

Aslında cevabını siz yazmışsınz.cok yogunum başka zaman görüşürüz diyebilir hafta sonuna gorusmeyi erteleyebilir

Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)

X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..

yeni evli cifti ne arayip duruyorlar buldumcuk gibi zaten ikiside calisiyormus biraksinlarda insanlar evlerine yeni hayatlarina uyum saglamaya calissinlar once, hergun hergun aramak buyuk dusuncesizlik isimiz var yogunuz desinler ne var bunda bazen insanlar dusunemiyor olabilir bastan tavrini koyarsa sorun olmaz. Zaten bunu dedi diye hakkinda baska dusuneceksede kendisi bilir o zaman o cici yaklasimlari bir numaradan ibaret oldugu anlasilir.
Yada komple tasinsinlar o memleketten yakin olunca mecbur en az haftada bir gitme durumlari olur kv kp bu sekilde ise.

Selam hanimlar,

haftada bır haftasonları yarım saatlık zıyaret edıp evlerıne gerı donecekler, haftaıcı de calısıyoruz eve de ıs getırmem gereken zamanlar oluyor evınde ısı vs derken halımız de vaktımızde olmuyor kusura bakmayın dıyecek olup bıtecek..

eşi eve gidecek vakit bulamıyoruz fırsat buldukça geliriz zaten merak etmeyin desinler,
gerçi anlamayacaklar ama

Herkes herşeyi söylemiş zaten. Ben özellikle sunu belirtmek istiyorum kesinlikle zamanla alışırlar vs deyip ertelemesin zamanla falan alıştıkları yok tatlı dille anlatsın yoksa o evliliğe evine alisamadan sorunlar baş gösterir ;)

kırılmaksa kırılmak. kardeşinin her istediğini böyle her dakika diplerinde görmek için mi yapmışlar?? kendi oğulları mutlu olsun diye yaptılar tabi ki..
yeni evli kısmını geçtim çalışan kadına az saygı göstermeyi öğrencekler. bunu da kardeşin öğretcek.. çok işim var kusura bakmayın ben müsait olunca geliriz diyecek..

İşte bu durum zor :KK43: 1 buçuk ay sonra düğünüm var ve kv + kız kardeşiyle yakın bir muhitte evimiz. İkisi de çok tatlılar hep bizi görmek isteyebilirler ama ben de işten çıkıp eve gittikten sonra biraz yalnızlığı severim, gün aşırı git gel yapamam. O yüzden cevapları merak ediyorum.

bence çok da dert edinilecek konu değil.
çalışan bir bayan olarak söylüyorum. çoluk çocuk olmadan önce vakit bol. ev temiz tertipli. çamaşır bulaşık az.
madem bu kadar iyiler gitsin gelsin kırmasın kalplerini.
ha çocuk olunca gerçekten evden çıkmak çok zor oluyor. resmen valizle çıkıyor insan. bir de uyku emme yemek falan da zaman alıyor. o zaman da anlarlar herhalde.

belki biraz çıkarcılık gibi olacak ama ileriyi de düşünsün. yarın öbür gün çocuğuna bakarlar belki. zira günümüzün önemli sorunlarından bu. o yüzden elinden geldiğince gitsin gelsin derim ben.

Back
X