- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanimlar,
Kizkardesimin talepi üzerine onun adina konu aciyorum cünkü kendisi üye değil kk'ya.(Kizkardesime x diyeyim siz anlayin)
X yeni evli yaklasik 1 ay olacak evleneli. Dügünden sonra 10 günlük balayina gittiler. Geri döndüklerinden beri kayinvalidesi ve kayinbabasi yeni evli ciftti cok sıkıyorlar. Sürekli hergün ariyorlar gelsenize diye. Bu arada belirteyim kardesim suan meslegini yapiyor yani calisan bir kadin. Kayinvalidesine gelince gercekten cok tatli birisi ve cok iyidirler ailecek. Evlenirken kardesime herseyi özentiyle ve fazlasiyla yaptilar ve cok deger veriyorlar,bir dedigini iki etmiyorlar. Kardesimde tek sorun bu oldugu icin kalplerini kirmadan nasil bu durumla basedebilirim diye fikir almak istiyor sizlerden..
Bu arada is yerinden evde halletmesi gereken kagit kürek isleride cok yogun onlara bile vakit bulamiyor düsünün artik..
Aynen canım bende yaşadım yaşıyorum da ellerinden gelse kök salacaklar.. tavrını belli etsin yoksa çok başı ağrır 5 sene bitiyo bi türlü istekleri bitmiyo.. hayatımızı onlara göre yaşıyoruz.. çok seviyodum başlarda ama şimdi nefret ediyorumyeni evli cifti ne arayip duruyorlar buldumcuk gibi zaten ikiside calisiyormus biraksinlarda insanlar evlerine yeni hayatlarina uyum saglamaya calissinlar once, hergun hergun aramak buyuk dusuncesizlik isimiz var yogunuz desinler ne var bunda bazen insanlar dusunemiyor olabilir bastan tavrini koyarsa sorun olmaz. Zaten bunu dedi diye hakkinda baska dusuneceksede kendisi bilir o zaman o cici yaklasimlari bir numaradan ibaret oldugu anlasilir.
Yada komple tasinsinlar o memleketten yakin olunca mecbur en az haftada bir gitme durumlari olur kv kp bu sekilde ise.
Şanslısın o zaman.. biz yeni evliyken gezmeye çıkardık öyle ısrar ederlerdi ki yolun yarısından dönerdik.. baştan mesafe koymak en güzeli yoksa çok kavgalar oluyor sen kırmayım diye uğraşırken bir de bakmışsın çok tatlı gördüklerin bildiklerin seni tuz buz etmiş..Calisan yontemlerim.
"Yorgunuz baska zaman geliriz"
"Programimiz var baska zaman geliriz" (evde tv karsisinda pineklemek)
Benimkiler hic zorlamadi zaten.
Red edile edile alışırlar bosversin bir süre sonra vazgeçerlerBirkere güzellikle söyledim,anne is yerimden kalan kagit kürek islerime bile bakamiyorum cok geride kaldim. Ev durup calismam lazim ama nafile diyor yine ayni,yine ayni...
NeeeeeeeeBazen açıkça söylense de olmuyo, söyleyen bir arkadaşım biz sana değil oğlumuza geliyoruz cevabını almıştı
Aynen de öyle valla.. bana söyledi kaynanam.. ama ben altta kalmadım tek başına oğlun yaşamıyo burda insana rahat verin huzur verin sizin yüzünüzden hergün kavga ediyoruz falan demiştim.. tabi sonra adım bölücü koparıcı ayırıcıya çıktı.. 5 yıldır bazen haftanın hergünü bazen de 3 günü beraberiz kendi ailemi 2 ayda 3 gün ya da 5 gün görüyorum ve hala sen bizi ayırmak için aramıza girdin diyolar..Neeeeeeee![]()
Aynen de öyle valla.. bana söyledi kaynanam.. ama ben altta kalmadım tek başına oğlun yaşamıyo burda insana rahat verin huzur verin sizin yüzünüzden hergün kavga ediyoruz falan demiştim.. tabi sonra adım bölücü koparıcı ayırıcıya çıktı.. 5 yıldır bazen haftanın hergünü bazen de 3 günü beraberiz kendi ailemi 2 ayda 3 gün ya da 5 gün görüyorum ve hala sen bizi ayırmak için aramıza girdin diyolar..
Amiinnnn.. benim durumumda olan cümlesine sabır versin RabbimAllah sabır versin
Sizin de belirttiğiniz gibi eşin tutumu çok önemli.. benimki aşırı düşkün.. öyle kolay olmuyo sizin söylediğiniz gibi... bunu ancak yaşayan anlar.. eşim de zaman zaman der haklı bile olsan karşındaki annem ben annemden yanayım diye.. insanlar bu yüzden yıpranıyor.. Allah merhametli hakkaniyetli insanlarla karşılaştırsınEvlenmeden önce herşeyiyle ilgilenmesi bir dediğini iki etmemesi falan zaten evlendikten sonrasına yatırım evlenmeden önce istekleri olmasa idi şimdi de minneti olmazdı işim var gelemem derdi, vicdan azabı da çekmezdi ama onlar bana şunu bunu yaptı diye. Benim öyle bir derdim hiç olmadı. Evlilik öncesi hiçbirşey istemedim adetten olan şeyleri de yapmadılar nerdeyse. Çalışıyor geliri de yerinde diyerek kenara çekildi herkes, şimdi neden aramıyorsun hiç dediklerinde çalışıyorum eve geldiğimde de ancak evin işleriyle uğraşıyorum bir bakıyorum yatma vakti gelmiş, hiç zamanım yok inanın diyorum ohhh mis. Aramız da gayet iyi bu arada. Gittiğimizde canım isterse uğruyoruz onlara istemezse eşim tek gidiyor , ne eşim ısrar ediyor bana ailesiyle görüşmem için ne de ben eşime ısrar ediyorum benim ailemle görüşsün diye
bencede ama demek değil,yapmakAslında en kısa yol fantaazii yapcas gelmiyoz demek![]()
O da olur, hatta daha iyi olurbencede ama demek değil,yapmak![]()