Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

eşin sabırlı vede anlayışlıymış ne güzel
ama korkunu yenmelisin bence artık
çoğu gitmiş azı kalmış kızlık zarı gitmiş nede olsa
ama kendini kasmamaya dikkat etmelisin

baştan stres yapmışın ya sonra da hep öyle olcak sanıyorsun...Bu tür problemler hep yaşanıyor canım,kızlık zarı kalın olanlar,vaginal girişi olduğundan dar olanlar,çift kızlık zarı taşıyanlar,ilk gece korkusunu olduğundan çok büyütüp ve karşı tarafın aceleciliğinden kaynaklanan aşırı kanamalar,kilitlenmeler...vs vs...bunlar olağan şeyler...
Ama sen de zar mar kalmamış artıkın kaydirigubbakcemile5 tek sorunun korkun..Onla da baş edebilirsin bence yeterki rahat ol güzelim...acıcak dersen acır...acımıcak ben rahatım ne var canım bu kadar korkulcak şeklinde yaklaşırsan hiç de bişicik olmaz kaydirigubbakcemile5

Hayatim daha 1 aylik evlisin cinselikten zevk alman mümkün degil

Yeni evli iken acidan baska birsey vermiyor insana :1no2:

Fakat zaman gectikce alisiyorsun ve zevk alabiliyorsun...

Kendini kasma ve en önemlisi korkma, zaten bundan sonra o kadar fazla acimazsengözlerimebaksanab

atatlım bak emla krem hissizlestırmek ıcın orası uyuşsun da anlamayasın dıye
dıger kayganlastırıcı da ugrasmayasınız dıye
tatlım bı sorun olmaz korkma bosuna bak doktr kontrolunde hem
acımıcak yani kremlerınızı sürün pıskolojını bozma sakın kolay gelsın..

böyle giderse çağımızın rahatsızlığı olan vajinismus olursun..
en iyisi kendini kasma sorunlar büyümesin..
erteledikçe birbirnizden uzaklaşırsınız..
bugünlerin kıymetini bilin kendinize de eşinizede zehir etmeyinn..
mutluluklar..

Canim öncelikle bir yastikda kocayin diorum.Allah mutlulgunzu daim etsin.
Bende ortalama sana benzer olaylar yasadim.
Fakat bunu asmanin en iyi yolu bir iki gün kendinize izin verin.Mesela üc gün kadar iliskiye girmeden sadece sevismeden ibaret olsun yatak iliskiniz.
Zaten ondan sonraki gecelerde sen kendin istersin.Tabi b arada emla kremi degilde o kayganlastiriciyi kullanmayi ihmal etme.
Emla kremle yaparsaniz eger hissetmeyecegin icin uzun solkl bir care olmaz.
Ama kayganlastirici krem olayi daha cabuk ve acisiz halleder.
Birde korkularinla yüzlesmezsen arkadasinda dedigi gibi vajinusmus olma ihtimalin cok yüksek.a.s.

merhaba tatlım..
bak aynı şeyleri bende yaşadım bendede bir çok denemeden sonra oldu ve ben daha 3 haftlık evliyim ve daha iki gün öncesine kadar bende acı çekiyordum eşimi itiyordum otomatik olarak bir korku kaplıyor içini ve yine acicak korkusu ile yaklaşdırmıyorsun onu ama geçiyor ben iki gecedir biraz biraz birşeyler hissetmeye başladım sen ne zamandır evlisin bilmiyorum ama bence bir kac gün ara vermelisin en azından cesaretin toplansın yine istekli olman için ve içinde zarının zor yırtılmasından dolayı ağrı sızı yanma kasılma hatda ara kanamalar olur ama korkma hepsi geçiyor hele birde eşin anlayışlıysa hiç kendini üzme o seni sabırla beklicekdir sakın kendini eşin senden uzaklaşır diye zorlama ilişki için zorlama olurmu güzelim ve inan herşey iyi olucak düzelicek...

sevgi ve saygılarımla canım kendine iyi bak herşey gönlünce olsun...

Selam yavru ceylanlarsengözlerimebaksanab

ya kızlar benim şimdide yeni bir problemim var...
şimdi ben eşimle o korku kasılma olayını aşdım rahat bir şekilde ilişkiyede girebiliyorum ama tam birşeyler hissediyorum hiisetdim derkeeeeeeeen eşim boşalıyor:1no2:

sonra hadi diyorsun bir deneme daha ve yine aynısı oluyor üçüncü denemeden sonra canıma tak ediyor boşver hayatım zaten uyukum geldi yoruldum hadi yatalım diyip geşişdiriyorum üzmek istemiyorum ama oda herşeyin farkında tabii ve bu duruma canı sıkılıyor tam çalışdık sbredik çabaladık olucak gibi derken birde bu sorun çıkdıbenneyaptımki

önceden ben zevk almıyorken birşey hissetmiyorken acı cekerkende o üzülüyordu zevk almıyordu hatda çok zor boşalıyordu şimdi ne değişdi ne oldu anlamadık yav:sm_confused:

şimdi bu neden böyle oldu sizdede böylemiydi zamanla değişirmi yoksa bir doktora başvurmalıyımız size??

cevapları bekliyorum kaydirigubbakcemile5

yavru ceylan ha :jeyyar: tuttum bu lafı gamyoncuiremsu
Sorununa gelince,hayatım konsantre olamıyosun sanırım,ilişki sırasında tam yoğunlaşamıyosun,ya da eşin seni tatmin edemiyor fisfisfis

yinemi sen sevgili dişi aslan ))
şimdi yavru ceylanın olaraktan sana şunu dicem..
daha önceki sorununuzu çabuk aşmışınız tbrkler..
eminimki siz bunuda çabucak aşarsınız..
başarılar..

canım bence bir doktora görünmelisin ertelemeden.
böyle devam edersen cinsellikte soğuma diye bir rahatsızlık var.yani kadın istemiyor içinde bir istek olmadığı içinde işkence gibi geliyor ve soğukluk başlıyor.
böyle olmadan bir doktora görünmeni tavsiye ederim.

kaç senelik evlisin canım
eğer yeni ise düzelir merak etmee
ama 1 seneyi gectiyse doktora görün derim a.s.

Bence kocan kontrolü elinden birakmasin sen gelmeden gelmesin, senin ne zaman gelecegini anlar heralde, veya kesf etmeye calissin, biraz da is onda bitiyor.
Bilmiyorum gerci belki senin gelmende 30 dak sürüyorsa tabii adama bekleyemez:)))

daha kaç zamandır cinsellik yaşıyosunuz ki, birbirinize alıştınız mı, bi senkronizasyon oluştu mu arada? adamcağız da kendini ancak sana entegre etmeye başlamıştır.. biraz daha sabret cicim ama o da gayret göstersin biraz.. sen sonunda mutlu sona ulaşıcan ben anlarım :)

aarkadaslar evli değilim ama acıkcası bi yanlış gözüme çarpıo
ilk ilişkinizden sonra 1hafta 10gün ilişkiye girmezseniz iyi edersiniz bence
o zaman aylarca yıllarca zevk alıyım diye ugrasmanıza gerek kalmaz
ne de acı çeklwersiniz ilk oldugu için vajinanızın kendini toplaması lazım bence
yeni evlenecek olanlar esine anlatmalı bunu...
yoksa sürekli yaparsınız zevke odaklanmadan acı çeker
durursunuz uzun süre

Sizlere ablalarima birşey sormak istiyorum
kadinlarda boşalma oluyormu.. Oluyorsa nasil oluyor.
Erkeler gibi dişami yoksa içemi boşlma oluyor..
Ve boşalma olduğunu nasil anliyoruz bana açiklarmisiinz .. Neolurr

neden devamlı aynı şeyi yazıp duruyosun? biraz sinir bozucu diil mi sence de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…