- Konu Sahibi mucizem5322
-
canım açık yazamadım da,şey yani zorlama derken peçeteyle hafif bastırarak sildiğimde felan, sanki orası pişik olmuş,kaşıntı acaba prez.mi yapıyor anlamıyorum,biryerde okumuştum sanki,yara yapıyor diye.ama benim sorunum makattaay çok utandım
yok canım makattan yapmıyoruz kiama evlenmeden önce de böyle bir problemim yoktu
bide tatilde bi güzel parazit kapmışım,belki parazitte yapıyordur dicem ama kaşıntı yapmaz heralde,artı ilaçlarıda kullandım bitti.
slm arkadaşım yazdıklarını okuyunca sanki sende kendimi yaşadım. senin bu düşündüklerinin fazlası vardı bende. bende evlenmekten çok korkuyordum kesinlikle yapamam demiştim. kendimden o kadar emindimki nişanlımla sözleşme yaptım. hayatımız boyunda bana dokunmayacaktı. yoksa evlenmeyecektim. oda ben snsiz yaşayamam ne olursa olsun seni böyle kabul ediyorum dedi.benimde hiç deneyimim olmadı 4 yıl çıktık öpmesine bile izin vermedim :1no2: zavallı kocacığım benden çok çekti. ve sonra evlendik. ben eşimin değişeceğini beni ilişkiye zorlayacağını zannediyordum. ama yanıldım.ilk gecemizde bana hiç bir girişimde bulunmadı sevgi dolu sarılıştık ve yattık. hiç lafını bile etmedi. ertesi gün balayına gittik. 1 hafta kaldık gene bişey olmadı. derken adet oldum 1 haftada öyle geçti. sonra benim fikirlerim değişti ne bileyim allah tarafından bi sıcaklık geldi. ne içimdeki korku kalmıştı ne ona karşı duyduğum iğrençlik duygusu. sonra eşimle konuştum bana yardımcı ol bunu başarabiliriz dedim. ısrarcı olmadı bana gayet sabırlı davrandı bir kaç denemeden sonra sonunda başardık:teytey: olduktan sonra kendime güldüm bunun içinmi korktum diye. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM KENDİNİZİ RAHAT BIRAKIRSANIZ HİÇ ACIMIYORRR. allaha şükür şimdi çok mutluyum.Evlilik cinsel ilişki olmadan olmaz. aynı evin için de aynı yatak içinde kardeş gibi yaşamak. bu şekilde hayat geçmez. hep bişeyler eksik olur yaşamınızda zaten evlenince allah o sıcaklığı veriyor. bişekilde oluyor. bence cesaretinizi toplayın ben bunu başarabilirim deyin gerisi zaten kendiliğinden oluyor. Kararlı olduktan sonra bir kadın yapıcam dedikten sonra o olur zaten. :hooray:
JJULİET bende aynı şeyi dedim üç aylığız çok şey istemem ne olursun bekleme zamanla olur anlayışlı olalım birbirimize diyorum o dakika tmm diyo belli biraz zamn geçiyo kavga ediyo yok olsun diye yalvarıyo
bunalıyorum iyice bazen ne yapacağımı bilmiyorum ablasına söylemiş ama hiç yapamıyoruz diye söylemiş bende durumu anlattım oda beni haklı gördü ama eşim öyle şey olmaz arkadaşlarım da yeni evli neler neler yapıyolarmış diyo ozamn ben bitiyorum
kızlar peki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?