- Konu Sahibi mucizem5322
-
Melish83, zarınız bir ihtimal esnektir. Rahat giriliyor fakat esnerken ağrı oluyordur. Kadın doğum uzmanına muayene olunuz.
Arkadaşlar, kendiniz çözmeye kalkmayın. Kadın doğum uzmanına gözükünüz. En güzel tavsiye ve durumunuz hakkında gerekli açıklamayı yapacaktır size.
:teselli:[
mrb arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum bende sizden yardım bekliyorum 3 aylık evliyim bende de 2. aya kadar kasılma oldu sonra bir doktorla görüştüm sorun yok psikolojik oluyo dediler ve ben rahatladım ondan beri normal oluyo sorunum olmadı şimdi ise başka sorunum var benim eşim benden farklı pozisyonlarda istiyo ama ben yapamıyorum sadece erkek üst kadın alt pozisyonunu yapıyorum içime alabiliyorum onun dışında nedense olmuyo ve eşim artık benle yapmak istemediğini söyledi
sizce nasıl kolay ca yapabilirim diğer pozisyonları bana da yardım edermisiniz
JJULİET bende aynı şeyi dedim üç aylığız çok şey istemem ne olursun bekleme zamanla olur anlayışlı olalım birbirimize diyorum o dakika tmm diyo belli biraz zamn geçiyo kavga ediyo yok olsun diye yalvarıyo
bunalıyorum iyice bazen ne yapacağımı bilmiyorum ablasına söylemiş ama hiç yapamıyoruz diye söylemiş bende durumu anlattım oda beni haklı gördü ama eşim öyle şey olmaz arkadaşlarım da yeni evli neler neler yapıyolarmış diyo ozamn ben bitiyorum
JJULİET bende aynı şeyi dedim üç aylığız çok şey istemem ne olursun bekleme zamanla olur anlayışlı olalım birbirimize diyorum o dakika tmm diyo belli biraz zamn geçiyo kavga ediyo yok olsun diye yalvarıyo
bunalıyorum iyice bazen ne yapacağımı bilmiyorum ablasına söylemiş ama hiç yapamıyoruz diye söylemiş bende durumu anlattım oda beni haklı gördü ama eşim öyle şey olmaz arkadaşlarım da yeni evli neler neler yapıyolarmış diyo ozamn ben bitiyorum
merhaba kızlar..ben de evleneli 5 ay oldu.daha geçen güne kadar da tam bi birleşme yaşayamamıştık doğrusu.eşim geciktirici bi sprey kullanmıştı o gün.onun etkisiyle vajina girişim uyuştu.ve sorunsuz bir ilişki yaşadık..işinize yarar mı bilmiyorum ama problemi olan arkadaşlar bence bi denesin:)
billur aynı şeyi bende yaşıyorum..eşim başka pozisyonlar denemek istiyor ama ben yapamıyorum..
hatta sadece yatıp kalıyorum böyle ateşli böyle onu kıskırtıcı bırsey yapamıyorum..
sadece o üstte ben altta olursam rahat içime girebiliyor gibi oluyor..
zaten bir hafta yapamadık evlenınce..3 ay olacak neredeyse evleneli..hala ben zevk fılan da alamadım..
anlamadım bende mı sorun var..mılletın boyle yapmak ıcın can attıgı kocasını yollarda gözlediği şey kaydirigubbakcemile
bu mu diyorum bazen anlamadım neden boyle
billur aynı şeyi bende yaşıyorum..eşim başka pozisyonlar denemek istiyor ama ben yapamıyorum..
hatta sadece yatıp kalıyorum böyle ateşli böyle onu kıskırtıcı bırsey yapamıyorum..
sadece o üstte ben altta olursam rahat içime girebiliyor gibi oluyor..
zaten bir hafta yapamadık evlenınce..3 ay olacak neredeyse evleneli..hala ben zevk fılan da alamadım..
anlamadım bende mı sorun var..mılletın boyle yapmak ıcın can attıgı kocasını yollarda gözlediği şey kaydirigubbakcemile
bu mu diyorum bazen anlamadım neden boyle
canım bu sorunun cevabını bende merak ediyorum,bende over kisti var,ilişki sırasında ağrıda var,sanırım ağrı yapıyor,yada ben çok kasıyorum,hala alışamadım bilmiyorum neden kaynaklanıyor...merhaba arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum.bende çikolata kisti var ve doğum kontrol hapı kullanıyorum.şuanda bekarım ama yakın zamanda evleniyorum.çikolata kisti olanların ilşki sırasında ağrı sorunu olduğunu duyuyorum.acaba doğum kontrol hapı kullandığım halde ağrı olurmu?yoksa bu hap ağrıyı engelliyormu? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
benimde 2 aya yakin oluyo evleneli halan daha aci hissediyorum ilkinde birde pek zevk alamiyorum ...
masturbasyondan daha zevk aliyorum ..ama evli birine de hic yakismiyo dimii
kızlar peki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?