Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

canım ilgine teşekkür ederim.dr gittik eşimle çok normal olduğunu söyledi zamanla geçecek bir şey dedi bana ama bilemiyorum ne kadarlık bir süre bu...inşallah geçer yaa..bu arada normal doğum yapan arkadaşlarım var onlar da doğumdan sonra bile bazen acı duyduklarını söylüyorlar , normal diyorum ben de katlanıcam ama eğer bir sene böle devam ederse tekrar gidceğim , senede bi kere gitmek lazım dr dimi amakaydirigubbakcemile5

arkadaşlar aynı sıkıntıları ben de yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorum.İsteksizlik ve korku bende de var ve işin açıkcası böyle bir durumun başıma geleceğini hiç düşünmemiştim yani öyle ilk gece korkularım falan yoktu.Ta ki ilk gece( ilk gece dediğime bakmayın evlendikten 1 hafta sonra falan)bu işin düşündüğüm kadar kolay olmadığını anlayana kadar..eşim çok çok anlayışlıdır ama her defasında işin yarım kalmasından ya da kendimi kastığımı hissetmekten nefret ediyorum.
yazdıklarınızı okuyunca herkesin böyle yaşantıları oldğunu ama zamanla düzeldiğini duyunca rahatladım.Umarım zamanla herkesin sorunları azalır... teşekkürler paylaşımlar için

billur aynı şeyi bende yaşıyorum..eşim başka pozisyonlar denemek istiyor ama ben yapamıyorum..
hatta sadece yatıp kalıyorum böyle ateşli böyle onu kıskırtıcı bırsey yapamıyorum..

sadece o üstte ben altta olursam rahat içime girebiliyor gibi oluyor..

zaten bir hafta yapamadık evlenınce..3 ay olacak neredeyse evleneli..hala ben zevk fılan da alamadım..

anlamadım bende mı sorun var..mılletın boyle yapmak ıcın can attıgı kocasını yollarda gözlediği şey kaydirigubbakcemile

bu mu diyorum bazen anlamadım neden boyle

canım benim herkes bir değil hemen 3 ayda her pozisyon yapılmayabilir
erkek icin istemesi cok kolay ama bu kadın için o kadar kolay değil
nedemek artık senle yapmak istemiyo :mymeka:
hersey zamanla
seni bu kadar zorlarsa ve strese sokarsa bi daha hiç bulamaz unutmasın bunu

:1shok: inanmıyorum bide arkadaşlarıyla bunlarımı konuşuyorlar bide gidip ablasına anlatmış hey allahım tabi başa gelmeden bilinmez ben evli deilim ama bu konular biraz etrafa anlatılcak konular deil mahremi olan konular bizler burada çare bulmak adına paylşıyoruz..ama sizin için iyi dileklerimi yolluyorum inş bunlarda geçecektira.s.

ya kızlar ben konu açmıştım ama burdada paylaşabilirim sanırım beni aydınlatırsanız çok ememnun olucam yazmıştım eşimle ilk beraberliğimde olmamaıştı çok kanadığı ve acıdığı için bırakmıştık sonra çok rahat oldu ama bi sorun var. ben zevk felan hiç bişi anlamadm sanki vajinam hava doluyo böyle afedersiniz ama gaz çıkarcakmış gibi ama gelmıyo bişi yani zevk felan alamadım anormallik bendemi? ben çok değişik bi duygu tadıcam sanıyodum.
canım ben 8 aylık evliyim bu çok normal bu 1 ay falan sürüyor sonra herşey yoluna giriyor

bu erkekler ne kadar bencil böyle klava: hem eşleri bakire olsun isterler evlenirken, hemde eşleri daha cinsel hayata alışmamışken şekilden şekle girmelerini isterler.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

merhaba kızlar..ben de evleneli 5 ay oldu.daha geçen güne kadar da tam bi birleşme yaşayamamıştık doğrusu.eşim geciktirici bi sprey kullanmıştı o gün.onun etkisiyle vajina girişim uyuştu.ve sorunsuz bir ilişki yaşadık..işinize yarar mı bilmiyorum ama problemi olan arkadaşlar bence bi denesin:)

aslında ilk gece uyuşturmak lazım iyi fikirdelikafaduldendelikafadulden

Misyoner pozısyonu en kolayı olduu ııcn erken ıcın de bayan ıcınde aslında en ıyısıdır ama erkekler degısıklıklerden hoslanıyor da bunu zamana bırakmak lazım .

merhaba arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum.bende çikolata kisti var ve doğum kontrol hapı kullanıyorum.şuanda bekarım ama yakın zamanda evleniyorum.çikolata kisti olanların ilşki sırasında ağrı sorunu olduğunu duyuyorum.acaba doğum kontrol hapı kullandığım halde ağrı olurmu?yoksa bu hap ağrıyı engelliyormu? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

aynı sorunu ben de yaşıyorum sorun mu desem ne desem şaşırdım..eşim de istiyor ancak benim mi canım kıymetli anlamadım ki yaa sadece senin o pozisyonunda rahatım gerisi boşşşşşşş..dur yapma diyene kadar adama kriz geliyor şakkıdı aynen ben de yeni evliym senin gibi....inş geçer bakalım zamanla geçermiş ,belki de ben hala acı hissi duyacağım diye düşünüyorum ondan da acıyor olmalı ama kasmamak elimde değiillll:teselli:

canım bu sorunun cevabını bende merak ediyorum,bende over kisti var,ilişki sırasında ağrıda var,sanırım ağrı yapıyor,yada ben çok kasıyorum,hala alışamadım bilmiyorum neden kaynaklanıyor...
Kızlar bilen var mı?

kızlar peki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?

yok canim o kadarda degil.yani öyle bir aciki,arasira bendede oluyor,yumurta kisti oldugu zaman,böyle popoya dogru yani arka tarafina dogru bi agirlik gibi,kasiklarda gerilme.zaten agrin olunca otomatikman daha cok agri hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…