E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mucizem5322
-
Canım benim bence ara vermek en mantıklısı. Ancak çok uzun bir ara olmamalı bu. Benim zarım yırtılsın diye 1 hafta uğraştık nerdeyse. Artık bana fenalık gelmişti. Hatta eşime boşver biz böyle giriş yapmadan idare edelim falan diyordum. :roflol: :roflol: :roflol: Daha sonra şehir dışında yaşayan eşimin ailesinin yanına el öpmeye gittik ve iki gün orada birbirimize dokunmadık. Eve dönüşte hem birbirimizi özledik, hemde ilişkiye kendimizi dahada hazırladık ve dönüşte hiç acı olmadan rahatça beraber olabildik. Alışsın diye arka arkaya hiç ara vermeyince insan kendini daha çok kasıyor, acıyacak duygusundan kendini alamıyor ve açık yara haline gelen kızlık zarı daha çok acıyor. Açıkçası iki günlük mola çok ii geliyor. Bu arada zevk alma meselesine gelince kafanızı sadece zevk almaya modlarsanız, bunu hissedemediğinizde olayın akışına kendinizi kaptıracağınıza daha çok panik yapıp neden ben zevk alamıyorum sendromuna giriyorsunuz. Ben bu duygu durumundan dolayı tam 7 senemi kaybettim. Daha bu konuya yeni odaklanmaya başladım. Beni öpüyorsa eşim, beni öpüşünden keyif almaya çalışıyorum yani, sonuçta orgazm olacakmıyım endişesini taşımadan. Kendimi sonuca modlamıyorum. Hafif hafif bişiler hissetmeye başladım. Canlarım benim, taze gelinler benim düştüğüm bu duruma düşmemek için ufak arar vermelerin arkasında psikolojinizi keyif almaya yönlendirerek eşinize yönelmeniz. Bence en mantıklısı bu. Bunu yapmadığım için harcadığım yıllarıma yanıyorum şimdi. sevgiyle kalın. a.s. a.s. a.s.
Arkadaşlar benimde ilişki sırasında yani tam orgazm olduktan sonra beyaz ve çok yoğun bi sıvı geliyor. (eşiminki değil bu sıvı,çünkü prezervatif kullanıyoruz). Daha doktora gitmedim ama korkuyorum mantar veya iltihap gibi bişey diyeBu durumda olan var mı aranızda. Bu arada evleneli 1 yılı geçti ama bu akıntı olayı hep vardı ama son bikaç aydır daha da arttı..
Bir de benim kızlık zarım çok kalındı. Hatta evlenmeden önce gittiğim doktor, senin zarın ilişkiyle yırtılmayabilir, öyle olursa gel burada küçük bir operasyon yaparız demişti. Çok şükür gerek kalmadı ama eşim düzdün yırtamadı herhalde (töbe töbe ne diyorum ben ya:) yani o zarın olduğu yerin şekli öyle bozuldu ki sanki bi et parçası sallanıyo,düştüm düşecem diyo. hiç hoş bi görüntü değil. Acaba böyle olan var mı aranızda?
Ya doktora gidicem en kısa zamanda ama önce bi size danışayım dedim..
merhaba arkadaşlar , ben de 4 aylık evliyim , ben de her ilişki esnasında acı çekiyorum..normal diyorlar ancak hala geçmedi ya bukaç daha süürer bu yaaaaaaa...
slm arkadaşlar bende aranıza teni katılanlardanım.henüz 3 aylık evliyim ve ilişkide çok acı çekenlerdendim ama 1 haftadıracısız ilişkiye girebiliyorum.Bunu vajina jimnastiği ile başardım.size tavsiyem denemelisiniz..1 hafta bile geçmeden faydasını göreceğinizi düşünüyorum.
Arkadaşlar...Ben 4 yıllık evliyim hala ilişki yaşayamadım...o kadar korkuyorum ki...bebek istediğim için aşılama yaptırdım o ara kızlık zarım gitti, acaba acır mı şimdi? offff
İdrar kaçırma sorunu olan kıslar için yazılmış ama içinde vajina jimnastiğini(pelvik taban jimnastiği)resimli olarak anlatan bölümde var 12. sayfadan itibaren.Umarım işinize yarar.Rabbim yardımcınız olsun.canım bu jimlastikten biraz bahsedebilir misin çok özel ise bana msj atablirsin teşekkürler...
selam yeni gelinler bende 6 aylık evliyim yani bende bunların aynılarını yaşadaım hatta daha sancılıydı diyebilirim yani ama o zmanla geçiyo ve dayanılmaz oluyodu ağliyodum hüngür hüngür ama geçeek canım sen heç meraklanma.....
kızlar ben de yakında evlenecegim. evliler yazarsa çok sevinirim. ama bazen vazgececek gibi oluyorum. çünkü asla yapamayacagımı düşünüyorum. ben biras utangacım da.bi de bugüne kadar hiç bi deneyimim olmadı. size sorum oralsiz bi evlilik gecer mi? ben ne yaparim ne de yaptırırım. çok iirenç geliyo bana. büyük konuşma demeyin. çok katıyım bu konuda. gerçekten yapmicam ve de yaptırmicam. gerçi nişanlım istemedigin hiç bişey olmıcak diyo ama dogru olabilir mi bu? evlenerek ona haksızlık mı etmiş olacagım? sadece yorgan altında ışıklar kapalı bi şekilde seneler gecer mi? daha fazlasını yapamam. yardım edin. evlenmesem mi? off yardım.
Arkadaşlar...Ben 4 yıllık evliyim hala ilişki yaşayamadım...o kadar korkuyorum ki...bebek istediğim için aşılama yaptırdım o ara kızlık zarım gitti, acaba acır mı şimdi? offff
kızlar ben de yakında evlenecegim. evliler yazarsa çok sevinirim. ama bazen vazgececek gibi oluyorum. çünkü asla yapamayacagımı düşünüyorum. ben biras utangacım da.bi de bugüne kadar hiç bi deneyimim olmadı. size sorum oralsiz bi evlilik gecer mi? ben ne yaparim ne de yaptırırım. çok iirenç geliyo bana. büyük konuşma demeyin. çok katıyım bu konuda. gerçekten yapmicam ve de yaptırmicam. gerçi nişanlım istemedigin hiç bişey olmıcak diyo ama dogru olabilir mi bu? evlenerek ona haksızlık mı etmiş olacagım? sadece yorgan altında ışıklar kapalı bi şekilde seneler gecer mi? daha fazlasını yapamam. yardım edin. evlenmesem mi? off yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?