Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

herkeste aynı şekilde olmuyo tabi ki..
mesela ben ilkinde ne acı duydum ne kan geldi.. ama korkuyodum tabii.. yani ilki bi şekilde yapılıyo nasılsa da ikincisini yapamayacağım gibi geliodu, ilkinden sonra devamı gelemeyecek diye korkuyodum.. onun için ikincisi için zaman geçmesini beklemedim, nerdeyse peşpeşe oldu.. zaten ilk ilişkide orgazm olmuştum, o da ikincisini yapmaya cesaret verdi gerçekten.. sen 7 sene kaybetmişsin ama sonunda o da olmuş, demek ki kişiden kişiye değişiyo işte..

korkulacak bişey yok canım benimde olurdu ve hala oluyor doktoum hiçbir problem yok dedi iltihap mantar gibi bişey olsa agrın olur mantarda süt ekşimeği gibi olur ve sadece ilişki sırasında degil normal zamandada gelir sen rahat ol canım yumurtlama dönemin olabilir ama sen yinede bir doktora git çünki her evli kadının mutlaka jinekolağa gitmesi gerekir kızlık zarına gelince zamanla toparlar daha yeni sayılırsın ama 6 aydabir hiç olmassa yıldabirkez doktora görünün

Merhaba arkadaslar benimde 6 ay sonra dugunum olacak. bakalim kismetse bende sizden korunma ile alakali bilgiler isteyecektim. Ozellikle erkegin korunmasi dahami iyi ve nasil oluyor. simdidien tesekkurler herkese

merhaba arkadaşlar , ben de 4 aylık evliyim , ben de her ilişki esnasında acı çekiyorum..normal diyorlar ancak hala geçmedi ya bu kaç daha süürer bu yaaaaaaa...

merhaba arkadaşlar , ben de 4 aylık evliyim , ben de her ilişki esnasında acı çekiyorum..normal diyorlar ancak hala geçmedi ya bu kaç daha süürer bu yaaaaaaa...

canım en kıza zamanda jinekolağa gitmeni tavsiye ederim
yara falan olabilir.

bi de ilk ilişki sonrasında kaç gün beklemek lazım ikinci kez ilişkiye girmek için? onun da etkisi var mıdır psikolojik olarak.

slm arkadaşlar bende aranıza teni katılanlardanım.henüz 3 aylık evliyim ve ilişkide çok acı çekenlerdendim ama 1 haftadıracısız ilişkiye girebiliyorum.Bunu vajina jimnastiği ile başardım.size tavsiyem denemelisiniz..1 hafta bile geçmeden faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

selam yeni gelinler bende 6 aylık evliyim yani bende bunların aynılarını yaşadaım hatta daha sancılıydı diyebilirim yani ama o zmanla geçiyo ve dayanılmaz oluyodu ağliyodum hüngür hüngür ama geçeek canım sen heç meraklanma.....

Arkadaşlar...Ben 4 yıllık evliyim hala ilişki yaşayamadım... o kadar korkuyorum ki...bebek istediğim için aşılama yaptırdım o ara kızlık zarım gitti, acaba acır mı şimdi? offff

canım bu jimlastikten biraz bahsedebilir misin çok özel ise bana msj atablirsin teşekkürler...

Arkadaşlar...Ben 4 yıllık evliyim hala ilişki yaşayamadım... o kadar korkuyorum ki...bebek istediğim için aşılama yaptırdım o ara kızlık zarım gitti, acaba acır mı şimdi? offff

hep farkında olmasalarda ailelerimizin korumaları bizi bu hale getirdi Türk Milleti olarak..aman kızım atlama aman şunu yapma vs. bize cinselliği doğru dürüst anlatmadı hiç kimse ne büyükller ne de küçükler...canım ben 4 aylık evliyim ve hep zar yırtılmasından korkmuştum ama inan bana zarın yırtılma gibi bi olayı yok zaten o ağız gibi düşün mukoza yapısnda yanii içine rahatlıkla cisim alabiliyor , 100 kere de 1000 kere de ilişkiye girsen bi kere kanama yapar o da ilk giriş olacağı için asla acıyor deme ben bunu diyerek evliliğimde bayaa bi süre sonra başardım ..öncelikle korku diye bi olgudan vazgeç , çünkü onu biz yaratıyoruz yani korktuuğun zaman hiç hoş bi durum olmuyor daha acı veriyor yanii mutlaka denemişsinizdir ve hepsinde acımiştır dimi ? bu senin yüzünden kastığın için ..aşılama yerine keşke doğal şartlarda yapsaydın bebeğini zevkle dünyaya getirseydin .inşallah bu yazdıklarımı yanlış anlamaz ve korkularından kurtulursun canım ..acı da duymazsın emin ol

ya böle şeyler yazmayın lütfen hüngü hüngür ağlayacak bişey yok
kendiniz kasıyosunuz kendiniz ağlıyosunuz, kasmazsanız bişey olmaz
korkutmayın insanları

mrh arkadaşlar bende 5 aylık evliyim bende ilk zamanlar sorunlar yaşadım bir ay ilişkiye giremedik. ben çok korkuyordum hayatta yapamam diyordum ama oldu ve o kadar da korkulcak bişey yokmuş. kendini kastığın zaman çok acı veriyor ama kendini rahat bıraktığın zaman çok az bi acı hissettim ama benim kızlık zarım patlamadı hiç kan gelmedi senağlama eşime doktora gidelim dedim kabul etmedi ben sana güveniyorum dedi. zarım esnekmiydi yoksa az kan geldide biz mi görmedik bilemiyorum artık CADIARZU evliliğimizin ilk ayları ilişkiden bişey anlamadım. birbirimize alışana kadar böyle gitti eşim çok erken boşalıyordu ama şimdi çok şükür herşey düzene girdi. bekar arkadaşlar fazla büyüütmeyin gözünüzde allah yardım ediyor ben kesinlikle yapamam diyordum ama şimdi çook mutluyumm:asigim:

guzelım ben 2.5 yıllık evlıyım ben acıyacak mı korkusundan zıyade cok utanıyordum
ılk zamanlar bıraz zorlanıyorsun ama zamanla esıne ve cınsellıge alısıyorsun
hıc korkulacak bırsey yokmus aslında bıraz acı oluyor o kadar esının tutumuda cok onemlı tabı tum evlı cıftler oral yapıyor dıye bırsey yok o sızın tercıhınız
yorgan altında seneler gecer mı demıssın olur mu hıc oyle sey neden yorgan altında gecsın kı zamanla esıne alısıyorsun zaten mutluluklar dılerım

bu korku nedır anlayamadım
guzelım sız hıc mı dusmedınız yada bır yerınızı yaralamadınız bır anda olup gecıveren bır agrı tum kadınlar nasıl ustesınden gelıyorsa sızde yapabılısınız cok buyutuyorsunuz bence
4 yıl dıle kolay gecırdıgınız 4 yıl cok daha guzel ve mutlu gecebılırdı lutfen bıraz cesaret
SIK DİŞİNİ BİTİR İŞİNİ kaydirigubbakcemile

slm arkadaşım yazdıklarını okuyunca sanki sende kendimi yaşadım. senin bu düşündüklerinin fazlası vardı bende. bende evlenmekten çok korkuyordum kesinlikle yapamam demiştim. kendimden o kadar emindimki nişanlımla sözleşme yaptım. hayatımız boyunda bana dokunmayacaktı. yoksa evlenmeyecektim. oda ben snsiz yaşayamam ne olursa olsun seni böyle kabul ediyorum dedi.benimde hiç deneyimim olmadı 4 yıl çıktık öpmesine bile izin vermedim :1no2: zavallı kocacığım benden çok çekti. ve sonra evlendik. ben eşimin değişeceğini beni ilişkiye zorlayacağını zannediyordum. ama yanıldım.ilk gecemizde bana hiç bir girişimde bulunmadı sevgi dolu sarılıştık ve yattık. hiç lafını bile etmedi. ertesi gün balayına gittik. 1 hafta kaldık gene bişey olmadı. derken adet oldum 1 haftada öyle geçti. sonra benim fikirlerim değişti ne bileyim allah tarafından bi sıcaklık geldi. ne içimdeki korku kalmıştı ne ona karşı duyduğum iğrençlik duygusu. sonra eşimle konuştum bana yardımcı ol bunu başarabiliriz dedim. ısrarcı olmadı bana gayet sabırlı davrandı bir kaç denemeden sonra sonunda başardık:teytey: olduktan sonra kendime güldüm bunun içinmi korktum diye. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM KENDİNİZİ RAHAT BIRAKIRSANIZ HİÇ ACIMIYORRR. allaha şükür şimdi çok mutluyum.Evlilik cinsel ilişki olmadan olmaz. aynı evin için de aynı yatak içinde kardeş gibi yaşamak. bu şekilde hayat geçmez. hep bişeyler eksik olur yaşamınızda zaten evlenince allah o sıcaklığı veriyor. bişekilde oluyor. bence cesaretinizi toplayın ben bunu başarabilirim deyin gerisi zaten kendiliğinden oluyor. Kararlı olduktan sonra bir kadın yapıcam dedikten sonra o olur zaten. :hooray:

thelastsadgirl kullanıcısından alıntı
kızlar ben de yakında evlenecegim. evliler yazarsa çok sevinirim. ama bazen vazgececek gibi oluyorum. çünkü asla yapamayacagımı düşünüyorum. ben biras utangacım da.bi de bugüne kadar hiç bi deneyimim olmadı. size sorum oralsiz bi evlilik gecer mi? ben ne yaparim ne de yaptırırım. çok iirenç geliyo bana. büyük konuşma demeyin. çok katıyım bu konuda. gerçekten yapmicam ve de yaptırmicam. gerçi nişanlım istemedigin hiç bişey olmıcak diyo ama dogru olabilir mi bu? evlenerek ona haksızlık mı etmiş olacagım? sadece yorgan altında ışıklar kapalı bi şekilde seneler gecer mi? daha fazlasını yapamam. yardım edin. evlenmesem mi? off yardım.

arkadasim bende korkuyordum inan rüyalarima bile giriyordu ama esim sayesinde bunu atlattim
hersey sevdigin insanda bitiyor anlayisli ise ne mutlu:)
ilk gecede korkudan heyecandan tir tir titrerken esim beni sakinlestirdi o kadar nazik ve zarfidiki anlatamam:)
allaha sükür de korkudugum gibi olmadi ben düsünürdüm ki agrilar icinde kivranaacagim diye ama agri dedigin sinek isirigi:) inan baskada bir sey yok
sakin olacaksin ve kendini sevdigine birakacaksin:)
korkma inan kendi kendine diyeceksin ki ben bundan mi bu kadar korkdum ve güleceksin:)

evli arkadaşalrım size bir sorum olacak lütfen cevaplayın,1 aylık evliyim.iltihabım vardı.cipro diye bir ilaç kullandım geçti çok şükür.iltihap varken ilişki yarayı açarmı?sakıncalı mı yani?ikinci sorumda utanarak yazıyorum.makat kısmında kaşıntı,hafif ağrı var.(sanki tahriş oldu.yanma,pişik gibi bişey)tahriştenmidir anlamadım.bazen zorladığımda peçete kan oluyor.prezrvtf.mi yapıyor?,kullanmak zararlı mı bu durumda?bu konuda bilgim yok,böyle birşey başınıza geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…