- Konu Sahibi mucizem5322
-
evli arkadaşalrım size bir sorum olacak lütfen cevaplayın,1 aylık evliyim.iltihabım vardı.cipro diye bir ilaç kullandım geçti çok şükür.iltihap varken ilişki yarayı açarmı?sakıncalı mı yani?ikinci sorumda utanarak yazıyorum.makat kısmında kaşıntı,hafif ağrı var.(sanki tahriş oldu.yanma,pişik gibi bişey)tahriştenmidir anlamadım.bazen zorladığımda peçete kan oluyor.prezrvtf.mi yapıyor?,kullanmak zararlı mı bu durumda?bu konuda bilgim yok,böyle birşey başınıza geldi mi?
canım açık yazamadım da,şey yani zorlama derken peçeteyle hafif bastırarak sildiğimde felan, sanki orası pişik olmuş,kaşıntı acaba prez.mi yapıyor anlamıyorum,biryerde okumuştum sanki,yara yapıyor diye.ama benim sorunum makattaay çok utandım
yok canım makattan yapmıyoruz kiama evlenmeden önce de böyle bir problemim yoktu
bide tatilde bi güzel parazit kapmışım,belki parazitte yapıyordur dicem ama kaşıntı yapmaz heralde,artı ilaçlarıda kullandım bitti.
slm arkadaşım yazdıklarını okuyunca sanki sende kendimi yaşadım. senin bu düşündüklerinin fazlası vardı bende. bende evlenmekten çok korkuyordum kesinlikle yapamam demiştim. kendimden o kadar emindimki nişanlımla sözleşme yaptım. hayatımız boyunda bana dokunmayacaktı. yoksa evlenmeyecektim. oda ben snsiz yaşayamam ne olursa olsun seni böyle kabul ediyorum dedi.benimde hiç deneyimim olmadı 4 yıl çıktık öpmesine bile izin vermedim :1no2: zavallı kocacığım benden çok çekti. ve sonra evlendik. ben eşimin değişeceğini beni ilişkiye zorlayacağını zannediyordum. ama yanıldım.ilk gecemizde bana hiç bir girişimde bulunmadı sevgi dolu sarılıştık ve yattık. hiç lafını bile etmedi. ertesi gün balayına gittik. 1 hafta kaldık gene bişey olmadı. derken adet oldum 1 haftada öyle geçti. sonra benim fikirlerim değişti ne bileyim allah tarafından bi sıcaklık geldi. ne içimdeki korku kalmıştı ne ona karşı duyduğum iğrençlik duygusu. sonra eşimle konuştum bana yardımcı ol bunu başarabiliriz dedim. ısrarcı olmadı bana gayet sabırlı davrandı bir kaç denemeden sonra sonunda başardık:teytey: olduktan sonra kendime güldüm bunun içinmi korktum diye. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM KENDİNİZİ RAHAT BIRAKIRSANIZ HİÇ ACIMIYORRR. allaha şükür şimdi çok mutluyum.Evlilik cinsel ilişki olmadan olmaz. aynı evin için de aynı yatak içinde kardeş gibi yaşamak. bu şekilde hayat geçmez. hep bişeyler eksik olur yaşamınızda zaten evlenince allah o sıcaklığı veriyor. bişekilde oluyor. bence cesaretinizi toplayın ben bunu başarabilirim deyin gerisi zaten kendiliğinden oluyor. Kararlı olduktan sonra bir kadın yapıcam dedikten sonra o olur zaten. :hooray:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bütün yazılarınızı okuyorum saatlerdir.bişeyler sormak istiyorum.1 yıllık evliyim ve aşırı derecede isteksizlik yaşıyorum.ilk evlendiğimizde bile haftada 1-2 defa ilişkiye giriyorduk tabi bu birazda kayınvalidemlerle kalıyor olmamdandı.daha sonra kendi evimizde de bu hep böyle devam etti.eşim bana her yaklaştığında bi bahane bulup erteliyorum ama eninde sonunda oluyor ve ben sadece bi bitseydi diye dakika sayıyorum. eşimi uyarmak için hiçbirşey yapmıyorum onun ban yaptıklarıda etkili olmuyor.bu konuda çok fazla problem yaşıyoruz eşimle.neden sizce böyle oluyor?eşimi çok seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum.akıl verirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler..
ya kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. yalniz olmadıgımı bilmek beni biraz da olsa rahatlattı. ama çok deil. gerçi benim evlenmeme daha 6 ay var ama algıda seçicilik işte kendimi bu bölümde buluverdim.
karamelek-07 senin de dedigin gibi benim asıl sorunum utanma duygusu. yani tek seferlik bişey olsa ne bilim gözümü kaparım dakika tutarım filan geçer. önemli olan sonrası. yani bunun sürekli olması. off bunu düşündükçe ne bahane uydursam die düşünüyorum. bir deil iki deil her gece off. bi de çıplak olmak çok utandırıcı bişey bana göre. ya düşünün bugüne kadar vücudunuzu herkesten saklamışsınız kimse görmemiş sonra bi gün başka birinin oluyo gibi bişey oluyo. çok tuhaf geliyo bana.
mevisimelif senin mesajını da okurken ben de kendimi gördüm.ben de bi anlaşma hazırladım tabi kafamda. imzalatmayı bile düşünüyorum bi de ben de uzun bi süre bi ay filan oyalamayı düşünüyorum. o yüzden de regl dönemimi o döneme getirecegim.
Zilanur benim de nişanlım aslında çok anlayışlı ama beni kızdırmayı çok seviyor. ben de beni bu konuda kızdırmasını hiç istemediim için bu konuyu pek açmıyorum. hemen şaka yapıyor kızdırıyor sinir oluyorum. daha 6 ay var diye de çok üstünde durmuyorum ama bu konu kafamın içinde sürekli.
bu doganın kanunuysa ve bu kadar insan da yapıyorsa demek ki utanç verici deil die de düşünüyorum ama sadece bi süre. sonra yine eski düşünceler. kafama yerleşiyo. alışamazsam boşanırım diye bile düşünüyorum. off neyse çok yazdım yine.
ya kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. yalniz olmadıgımı bilmek beni biraz da olsa rahatlattı. ama çok deil. gerçi benim evlenmeme daha 6 ay var ama algıda seçicilik işte kendimi bu bölümde buluverdim.
karamelek-07 senin de dedigin gibi benim asıl sorunum utanma duygusu. yani tek seferlik bişey olsa ne bilim gözümü kaparım dakika tutarım filan geçer. önemli olan sonrası. yani bunun sürekli olması. off bunu düşündükçe ne bahane uydursam die düşünüyorum. bir deil iki deil her gece off. bi de çıplak olmak çok utandırıcı bişey bana göre. ya düşünün bugüne kadar vücudunuzu herkesten saklamışsınız kimse görmemiş sonra bi gün başka birinin oluyo gibi bişey oluyo. çok tuhaf geliyo bana.
mevisimelif senin mesajını da okurken ben de kendimi gördüm.ben de bi anlaşma hazırladım tabi kafamda. imzalatmayı bile düşünüyorum bi de ben de uzun bi süre bi ay filan oyalamayı düşünüyorum. o yüzden de regl dönemimi o döneme getirecegim.
Zilanur benim de nişanlım aslında çok anlayışlı ama beni kızdırmayı çok seviyor. ben de beni bu konuda kızdırmasını hiç istemediim için bu konuyu pek açmıyorum. hemen şaka yapıyor kızdırıyor sinir oluyorum. daha 6 ay var diye de çok üstünde durmuyorum ama bu konu kafamın içinde sürekli.
bu doganın kanunuysa ve bu kadar insan da yapıyorsa demek ki utanç verici deil die de düşünüyorum ama sadece bi süre. sonra yine eski düşünceler. kafama yerleşiyo. alışamazsam boşanırım diye bile düşünüyorum. off neyse çok yazdım yine.
ya kızlar ben konu açmıştım ama burdada paylaşabilirim sanırım beni aydınlatırsanız çok ememnun olucam yazmıştım eşimle ilk beraberliğimde olmamaıştı çok kanadığı ve acıdığı için bırakmıştık sonra çok rahat oldu ama bi sorun var. ben zevk felan hiç bişi anlamadm sanki vajinam hava doluyo böyle afedersiniz ama gaz çıkarcakmış gibi ama gelmıyo bişi yani zevk felan alamadım anormallik bendemi? ben çok değişik bi duygu tadıcam sanıyodum.
ya kızlar ben konu açmıştım ama burdada paylaşabilirim sanırım beni aydınlatırsanız çok ememnun olucam yazmıştım eşimle ilk beraberliğimde olmamaıştı çok kanadığı ve acıdığı için bırakmıştık sonra çok rahat oldu ama bi sorun var. ben zevk felan hiç bişi anlamadm sanki vajinam hava doluyo böyle afedersiniz ama gaz çıkarcakmış gibi ama gelmıyo bişi yani zevk felan alamadım anormallik bendemi? ben çok değişik bi duygu tadıcam sanıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?