Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

nasil bi zorlama yani:uhm: hemoroitin olabilir canim

canım açık yazamadım da,şey yani zorlama derken peçeteyle hafif bastırarak sildiğimde felan, sanki orası pişik olmuş,kaşıntı acaba prez.mi yapıyor anlamıyorum,biryerde okumuştum sanki,yara yapıyor diye.ama benim sorunum makatta ay çok utandım

ilişkide bulnuyosan makattan zorlamayla olabilir
tahriş oluyor demek ki ama en güzeli bi uzmana görünmen tatlim

yok canım makattan yapmıyoruz ki ama evlenmeden önce de böyle bir problemim yoktu
bide tatilde bi güzel parazit kapmışım,belki parazitte yapıyordur dicem ama kaşıntı yapmaz heralde,artı ilaçlarıda kullandım bitti.

kaşinti şikayetiyle bende dr.gittim hemoroit varmiş ondan kaşinti oluyomuş
hemen bi cerraha görün hemde kan geliyomuş sakin ihmal etmeŞeniz

teşekkür ederim canım ya,doktora gitmekten bıktım artık of of
kızlar birşey daha soracağım size,kullandığınız yada önerebileceğiniz işte herneyse,su bazlı kayganlaştırı var mı?(ağrımaması için felan)doktorun verdiği kremi bulamadım eczanede,bir yerde buldum 35ytl dedi,çok değil mi ya,bir bilgimde yok bu konuda,utana sıkıla soruyorum zaten

:1shok:

ya canım aynlarını ben de yaşadım yaa çok üzülüyordum ben yapamadığım için.eşim de kıyamam hiç baskı yapmadı bis de kardeşçe yattık o gece ve balayından sonraa da konuyu dahi açmıyordu sen korkularını yen diyordu ..artık öyle olmuştum ki kim ne derse ona inanıyordum yaa psiikologa dahi gitmeyi bile düşündüm sonra Allah bana o cesareti verdi durdum dedim ki kendi kendime ben bunu yapacağım psikologun elinde sihirli değnek yokki bunu kendim başaracağım dedim eşimle usulca konuştum o gece olmadı ben yine kasmaktan sonra ağladım ya ben neden acizim diye çünkü eşime karşı vicdanen kötü hissediyordum o ısrarcı olmayınca derken ertesi gün yaptık ve ağladım biliyor musunuz amaaaaa sevinçten şimdi ufak tefek yani kasınca acıma oluyor sonra alışıyorum heheh sonu süper ama ..:asigim: Alllahım yardımcısı olsun yapmaya cesaret edemeynlere .tek dediğim umudunuzu hep yanınızda bulundurun ve azimli olun..:lepi:sonuç mutlu son olacak..acı falan da yok vala ben hiç acı macı hissetmedim ama ilk ucundan girdiğindee yanma hissi oluyor o da kasmaktan ee haliylee ilk defa yabancı bişi giriyor o da ondan ki bu normal kasmayın kendinizi başarılar

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bütün yazılarınızı okuyorum saatlerdir.bişeyler sormak istiyorum.1 yıllık evliyim ve aşırı derecede isteksizlik yaşıyorum.ilk evlendiğimizde bile haftada 1-2 defa ilişkiye giriyorduk tabi bu birazda kayınvalidemlerle kalıyor olmamdandı.daha sonra kendi evimizde de bu hep böyle devam etti.eşim bana her yaklaştığında bi bahane bulup erteliyorum ama eninde sonunda oluyor ve ben sadece bi bitseydi diye dakika sayıyorum. eşimi uyarmak için hiçbirşey yapmıyorum onun ban yaptıklarıda etkili olmuyor.bu konuda çok fazla problem yaşıyoruz eşimle.neden sizce böyle oluyor?eşimi çok seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum.akıl verirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler..

heralde burlarda olan kimse yok.çok endişeli ve aceleciyim çünkü birazdan eşim gelecek ve biz yine sorun yaşayacağız.

isteksizlik neden olur ki?
sert mi davranıyo ya da bencil mi?
hiç mi zevk almadın bugüne kadar? ilginç yani ne desem bilmiyorum ki..
:sm_confused:

cevap verdiğin için teşekkür ederim.evlendiğimiz günden beri böyle sürüp gidiyor.sert veya bencil davranmak gibi bi huyu yoktur aksine benim zevk almam için elinden geleni yapıyor ama olmuyor nedense.sorunun eşimden kaynaklandığını sanmıyorum ama bendede ne problem olduğunu bilmiyorum yinede sağol...

arkadaşlar neden bana kimse cevap yazmıyo ben zordayım ya ne yapacağımı bilmiyorum eşime doktora gitmem gerekiyor dedim müsade etmiyor sorun olduğunu sanmıyormuşşşşş.

neden müsaade etmiyo acaba doktora gitmene
zevk almadığının farkındadır kendisi de
erkek olsam benle sevimekten zevk almaya bi kadınla sevişmekten ben de zevk almam
karmaşık bi cümle oldu ama anlaşılır heralde:)

canım yaa ne kadar karamsarsın evlilik sadece aynıevi paylaşmak değil herşeyi paylşmaktır tabiki başlarda utanman normal ama bir ay kadar oyalamak biraz saçma sen bi evlen eşini seviyorsan hiçbir sorun olmayacak kendinizi kasmayın evlendikten en fazla 2 ay sonra eminim fikirlerin değişecek bence tadını çıkarmaya bakın evlilik herşeyi ile çok güzelgüzel olmasydı zaten evlenenler hemen boşanırdı değilmi? allah mutlu etsin sizi inşallahh

1 ay oyalamak mıı:1shok: alışamazsam boşanmak mıı:1shok: arkadasım ne garip düşünceler bunlar.hayatının en güzel günlerini gecireceksin ne demek 1 ay oyalamak?şuan bnm askımla evlenme gibi bi ihtimalim olacak da ne bi ayı 1 dk geçirirsem ne olayım:1closedeyes: kendi kendine telkin ver bu kadar zayıf olma ltfen..

ya kızlar ben konu açmıştım ama burdada paylaşabilirim sanırım beni aydınlatırsanız çok ememnun olucam yazmıştım eşimle ilk beraberliğimde olmamaıştı çok kanadığı ve acıdığı için bırakmıştık sonra çok rahat oldu ama bi sorun var. ben zevk felan hiç bişi anlamadm sanki vajinam hava doluyo böyle afedersiniz ama gaz çıkarcakmış gibi ama gelmıyo bişi yani zevk felan alamadım anormallik bendemi? ben çok değişik bi duygu tadıcam sanıyodum.

ya ben evli degilim ama , okuduklarıma göre benim sahsi fikrim cinsel isteksizlik yada cinsel ilşkiden asırı derecede korkma, tiksinme normal seyler degil ..ama kesinlikle asılamayacak bir durum da degil.. bir jinekologtan ziyade, cinsel sorunlarla ilgili danışmanlık yapan bir psikiyatrist e giderek cözülebilinir..

cnm bence sen kendini sıkıyor olablirsin herşeyi oluruna eşine bırak illaki sende o hazzı yaşarsın eşinle istediklerinide acıkca konuşki sende bundan zevk al cnm

canım ya aynı şeyleri ben de yaşıyorum, tarifffim bu kadar mı benzer yaaaaa ...aynı şekilde ben de aynı tuvalet hissini duyuyorum . geçer diyorlar ama hala da geçmedi ki ben 5 aydır evliyim..kendimi kesinlikle kasmıyorum üstelik istiyorum da Şeniz bana da bildir eğer bi yol bulursan gamyoncuiremsu

Melish83, zarınız bir ihtimal esnektir. Rahat giriliyor fakat esnerken ağrı oluyordur. Kadın doğum uzmanına muayene olunuz.

Arkadaşlar, kendiniz çözmeye kalkmayın. Kadın doğum uzmanına gözükünüz. En güzel tavsiye ve durumunuz hakkında gerekli açıklamayı yapacaktır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…