Yeni evli olduğumuzu hiç kimse anlamadı.

anladigim kadariyla esiniz cimrii ve buda esler arasinda sorun oluor hele siz oyle seylere alisik degilseniz ozaman daha cok sorun oluyor ister istemez bende bolluk icinde buyudum ama esimin ailesi de oyle herseyden kisarlardi tabi alisik olmadigim icin cok tuhafima giderdi ama bizim ayri oldugumuz icin sorun olmuyordu pek tabi kayinvalidemin surekli olarak paranin kiymetini bil demesi haric sanki ben atiyorum ooofff neyse isin zor canim ne diyebilirim:106:

Pazar aksamı kayınvalideydım yan dairem anlatmıstım. 11 gibi eve geldik işte baktım bu kurulmus camın kenarına annesıyle konuyor ee daha yenı geldık. Neyse dedım elbet kısa konusur yanı az once ordaydık baktım gelmıyor gırdım banyo yaptım. Banyodan cıktım hala yok oturdum ben televızyon karsınına halka tık yok baktım 10 dk sonra geldı gelme dedım ya madem aklın annende gıt yan tarafta kal ben yanlız kalırım yeter artık dedım madem annenden ayrılmıyodun evlenmeseydık dedım. Sinir oldum surat yaptım ozur dıledı yalvardı tamam affettım ama değişmiycek ki ben annesine uzak olsun demiyorum ama evine geldin bana zaman ayır annende anneliğini bilsin ya. ufff Dünde konustuk birdaha benim suyuma banyoma mutfagıma karısma dedım eğer yuksem ben babamın evıne gitmeyide bilirim. Senin kadar yuk gormezler beni dedim gözünü korkuttum laflarım belkı kırıcı geldı ama az bile yaptım resmen birikmiştim sanki. Maaşım karışmıyor zaten benımde borclarım var zaten anca bana yetıyor maasım arada banada harclık verıyor ama naptın parayı dıye sorması sınır edıyor benı artık almamaya karar vermıstım ama sabah para bırkamıstı bana birdaha sorsun parayı yedırcem ona...

yani kırıcı olmuş ama sonuçta bunlar gerçekler açık açık söylemen uzun vadede daha iyi bence ... bide uyuyangüzele katılıyorum evlenmeden önce de eşya alma konusunda çok diretmişsiniz yanlış hatırlamıyorum değil mi ... yani siz eşinizin gözüne batmıyorsunuz o öyle alışmış öyle yetiştirilmiş demek ki ...

Birincisi, Karacaoğlanın bir sözü var: "Cimrilikten kimse bezirgan olmaz." bunu er geç eşiniz de anlayacaktır.
Aldığı paradan yararlanamadıktan sonra napayım ben öyle çalışmayı!

İkincisi, "kaynananız" tek kalamıyorum yalanıyla ilk olarak bir gün, sonra bir hafta, bir ay, beş ay derken hayatınızın merkezine gelip yerleşmeyi düşünüyor. Evliliğiniz zaten sağlam temeller üzerinde değilken, kaynananızın gelmesine ses çıkarmayarak inşaatı yıkan tuğlayı koyabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…