- 3 Ağustos 2016
- 11
- 7
- 86
- 32
- Konu Sahibi Mosmorgelin
-
Can'ım benim ben de bir yıldır evliyim yeniyken illa problemler oluyo evliliğe alışma süreci erkeklerde daha uzun sürüyo Malesefmerhaba ben 3aylık evliyim eşimle tanışalı 1yıl oldu bunun 7ayı nişanlılıktı, 23 yaşındayım eşim nişanlıykende işi dolayısıyla başka şehirde olduğu için ayda 3-4kez anca görüşebiliyorduk o yüzden nişanlılık dönemindede çok tartışmalarımız oldu ama hep birbirimizi az tanımaya ve yanyana olmamaya verdik bu durumu, eşim çok inatçi ve net çizgileri var herşeyi benden bekliyor sen benim soyadımı aldın sen taviz vereceksin sen adım atacaksın sen kadınsın yuvayı dişi kuş yapar benim ailemdede böyle annemde böyle başta sıkıntı çekmiş sonra mutlu olmuş diyor, evlendik ve bizim bu haftada 1 olan tartışmamız ilk 10günden sonra haftada 3e 5e çıktı ve ortada net bi sebep yok ben biraz fazla cicim ayı olacak sandım çünkü nişanlılıktada çok güzel özel anlar yaşamadık sayılıydı hep ama evlilik hiç beklediğim gibi olmadı daha beter oldu eşim sürekli zamanla diyip duruyor sert çıkışıyor ne özel şeyler yapıyor nede yeterince ilgileniyor bi elinde kumanda bi elinde telefon oyun oynayıp maç izliyor, biz eşimin işi dolayısıyla istanbulda yaşıyoruz ailelerimiz başka şehirde ben onun için herşeyi bırakıp geldim bu yüzden daha fazla üstüme düşer sandım ama olmadı aksine elde ettim bitti gibi davranıyor ve ben kendimi burda çok yalnız çaresiz hissediyorum
Yok yok deme öyle . Karşına alıp sakince anlattığında da sert mi oluyo tepkileri.Umarım ama sanki bizimki kötüye gidiyor gibi
Annesi gibi olacakmışım annesi babası ne derse çok sakin karşılayıp susuyormuş bende öyle yapacakmışım iyide herkesin yapısı tepkisi farklı, üstüme gelme huzur ver diyip duruyor bide eşim ilk erkek çocuğu sülaledede evlenen ilk erkek olunca annesi halası babannesi ne derse onu uyguluyor onlar büyük doğrusu onların dediği diyip duruyor, günahlarını almak istemiyorum ama baştan çok yüz verme her dediğini yapma sonra durduramazsın demişler sanırım çünkü aile içindede sık duyuyorum bu tarz laflar ama işte benim eşime 1söyle o onu 10yapıyor tabi bunu ben diyince değil anne baba diyince, yapma bak her ailenin düzeni farklı olur bu kapıyı kapatınca ardında sadece ikimiz kalıyoruz kendi düzenimizi kendimiz oturtalım yanlışta bizim olsun doğruda diyorum ama yok anlatamıyorumYok yok deme öyle . Karşına alıp sakince anlattığında da sert mi oluyo tepkileri.
Zaten düşünmüyorum o çok istiyordu başta ama o daha kendi çocuk annesi ne derse onu yapıyor hatta kendinede söyledim ben bu evliliktende sendende emin olmadan çocuk yapmıcam dedim çünkü ben her durumda arkamda olacak bi kavgada o kızgınlıkla gitmeye kalksam durduracak bi eş görmüyorum hatta çok kızacağı bişeyi yapsam mesela itaat etmesem en takıldığı konu o ondan izinsiz aşağı hava almaya inmem bile yasak bunu yapsam defol git diceköiş gibi davranıyor egosu gururu daha önde benden evliliğimizden kaybetme korkusunu gösterirse ipler bana geçermiş asla göstermicekmiş mantık bu düşünün yaniYok canim duzelirsiniz... bunlar alisma asamasi .hersey yerine oturur erkekler cocuk gibidir . Biraz sabirli ol ...
gene bir tavsiye hemen cocuk dusunme baktin kotuye gidiyor onlemini alirsin bari.. ama duzelir bence merak etme ...
Merak etme canım gerçekten düzelir biraz zamana ihtiyacı var sadece sabret :)Annesi gibi olacakmışım annesi babası ne derse çok sakin karşılayıp susuyormuş bende öyle yapacakmışım iyide herkesin yapısı tepkisi farklı, üstüme gelme huzur ver diyip duruyor bide eşim ilk erkek çocuğu sülaledede evlenen ilk erkek olunca annesi halası babannesi ne derse onu uyguluyor onlar büyük doğrusu onların dediği diyip duruyor, günahlarını almak istemiyorum ama baştan çok yüz verme her dediğini yapma sonra durduramazsın demişler sanırım çünkü aile içindede sık duyuyorum bu tarz laflar ama işte benim eşime 1söyle o onu 10yapıyor tabi bunu ben diyince değil anne baba diyince, yapma bak her ailenin düzeni farklı olur bu kapıyı kapatınca ardında sadece ikimiz kalıyoruz kendi düzenimizi kendimiz oturtalım yanlışta bizim olsun doğruda diyorum ama yok anlatamıyorum
Aynen o amacla dedim cocuk icin zaten .. evliliginz oturur daha merak etme .bu bir tedbir sadece umdugun gibi olmazsa duzelmezse(ki insallah duzelr.)cocuk zor oluyor arkadasim ... ne ablalar vardi yaninda cocugu ve hamile olan bosanma asamasinda.. Allah gostermesin.. mutlu olursun insallahZaten düşünmüyorum o çok istiyordu başta ama o daha kendi çocuk annesi ne derse onu yapıyor hatta kendinede söyledim ben bu evliliktende sendende emin olmadan çocuk yapmıcam dedim çünkü ben her durumda arkamda olacak bi kavgada o kızgınlıkla gitmeye kalksam durduracak bi eş görmüyorum hatta çok kızacağı bişeyi yapsam mesela itaat etmesem en takıldığı konu o ondan izinsiz aşağı hava almaya inmem bile yasak bunu yapsam defol git diceköiş gibi davranıyor egosu gururu daha önde benden evliliğimizden kaybetme korkusunu gösterirse ipler bana geçermiş asla göstermicekmiş mantık bu düşünün yani(
Çok teşekkür ederimMerak etme canım gerçekten düzelir biraz zamana ihtiyacı var sadece sabret :)
:)Çok teşekkür ederim
Rica ederim Canım inş düzelirsiniz en yakın Zamanda sabrının mükafatını alırsın :)Çok teşekkür ederim
İnşallah Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın ben burda annemden babamdan kardeşimden uzakta zaten zorlanıyorum bide üstüme düşmeyen eşim var bi tartışmada kendimi tutamayıp açıkça hayatında birimi var onamı ilgi gösterip bana böyle yapıyosun demişliğim var belki yanlış bi cümle ama yeni evli bi bayanında şunu düşünecek kadar çaresiz kalması bu duruma düşürülmesi gerçekten hoş değilAynen o amacla dedim cocuk icin zaten .. evliliginz oturur daha merak etme .bu bir tedbir sadece umdugun gibi olmazsa duzelmezse(ki insallah duzelr.)cocuk zor oluyor arkadasim ... ne ablalar vardi yaninda cocugu ve hamile olan bosanma asamasinda.. Allah gostermesin.. mutlu olursun insallah
Aminn inşallah :)Rica ederim Canım inş düzelirsiniz en yakın Zamanda sabrının mükafatını alırsın :)
ah be cnm sor bütün evli kadınlara çoğu aynı şeyleri bekliyor. erkekler değişiyor malesef sen onu bekliyorsun kocamla gezeyim yada evde bile kalsak birlikte bir şeyler yapayım diye ama onlar bunu yapmıyorlar. evlilik çok zor bir müessese bende hep aynı şeylerden dert yandım 2 senedir ama değişen bir şey yok.o yüzden üzme kendini. ve kendi kendine mutlu olmaya çalış ben öyle yapıyorum napimDeniyorum alttan almayı ama o hep susuyum istiyor mesela arkadaşlarıyla okeye gidip Benide o okey oynadığı arkadaşının evine bırakıyor bizim sadıçlarımız onlar ve biz o kızcağızla saatlerce sinirlerek bekliyoruz gecenin 3ünde gelmelerini ki bu şehre daha yeni geldim ben istiyorumki akşama kadar ben onu bekliyorum oda gelince benle ilgilensin beraber yürüyelim biyerlerde kahve içelim sinemaya gidelim bunları benim zorumla yapsr gibi yapıyor bende bi yerden sonra patlıyorum hevessiz yapıyosun zaten kalsın istemem diye kaç kez giyinip kapıdan döndük öyle, saçmalama hayatım hadı çık demiyor asla alttan almıyor, o nişanlıyken köşe bucak kaçtığım dokundurtmadığım dokunmak için çıldıran hayaller kuran adam son iki üç haftadır tartışmadan okadar bıktıkki yaklaşmıyor bile bana o soğuk durdukçada bende soğuklaşıyorum, yemeğini yapıyorum çamaşıronı yıkıyorum asla hiç bi işe bilmem demiyorum Allahı var annesigile bile söylüyor herşeyimi tam yapıyor sağolsun diye, ama tek sıkıntı dırdır yapmammış durduk yere yapmıyorum sadece sevdiğini göster diyorum ama yeri geliyor kavga ben böyleyim beğenmezsen çekmeye dökülüyor yeni evli adam bunu dermi çok kırılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?