Yeni evli olup eşiyle sürekli tartışan var mı??

Kızlaar şükürler olsun biz bu süreçte eşimle birçok konuyu hallettik ve şükürler olsun ben şuan 2haftalık hamileyim bunu sizinle paylaşmak istedim :)
Çocuk isteyen kardeşlerim bol bol ebcet sayılarınca ya varis ya evvel okudum bir de cumartesi başlayıp 1900 akşam ezanı okunmadan biten duayı yaptım gerçi tamamlayamadım yarısı falan kaldı ama hergün 11tane sabah ezanından sonra okudum ve ertesi hafta hamile olduğumu öğrendim içten inanarak yapın bi düşünün Rabbim hayırlı niyetle ne istedikte vermedi vermediğide bizim için hayırsız olandır zaten

Cok iyi anliyorum seni ben de evleneli 1 ay bile olmadı ama ufacik seylere buyuk tepki veriyor suclu benmisim gibi davraniyor. Eskiden aglamama hic dayanamazdi hemen sarilirdi, dun gece saatlerce agladim yataga geldi uyumaya calisti aglamamdan rahatsiz olup oflaya puflaya kalkti kapilari carpti oturma odasina gitti. Gercekten cok zor bi durum iletisim bile kurulmuyor keske bi sihirli degnek olsa sadece biraz empati yetenegi ve vicdan verse eslerimize

Bu yazini yeni gordum cok sevindim senin adina. Insallah saglikli mutlu huzurlu bi yuvan olur bebeginle birlikte. Bana verebilecegin tavsiyen var mi ? nasil duzelttin? Nasil basa ciktin ? ben simdiden kendimi cok degersiz ve yipranmis hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…