Yeni evli olup evliliğimi oturtmaya çalışıyorum 🥺

Daha önce de yazmışlar mesafe koymak bence en iyisi. Bana da çok yuklendiler aramıyorum diye. Ki arıyordum. Bahaneydi o tabi ki. O kadar çok baskı yaptilar ki şimdi sadece bayramlarda ve doğum günlerinde arıyorum. Onlar da beni aramiyorlar. Ama artık laf sokmuyorlar. Öğrendiler nerde duracaklarini. Hatta çoğu zaman eşimle görüntülü arıyoruz.
Ben koymaya çalışıyorum o mesafiyide onlar ısrarcı olunca konuştuk bakalım güzel güzel , bundan sonrası nasıl olcak bakalım ☺️☺️

Kendi kendinizi sıkıyorsunuz. Niye illa aramak zorundasiniz? 5 yildir evliyim ben de ailemden farkli bir sehre geldim evlenip. Baştan beri kimseyi arayip durmadim durduk yere.

Son zamanlarda kv aramiyorsun vs demeye başladi. Ben de "ben kendi annemi bile aramiyorum ikide bir" dedim kapattim konuyu. Hani kendi annemi aramiyorum sen kimsin demeeye getirdim anlayana.

Aramiş duymamissam bazen acmadi vs diye esime yada bana soyluyor. Esim zaten sallamiyor, ben de duymamisim diyip geciyorum.
Hicte mecburi aramiyorum, istemiyorsam acmiyorum, aramiyorum. Onlarin hesap sormasini ne diye bu kadar kafaya takiyorsunuz ki. 34 yasindasiniz bide, ben evlendigimde 21 yasindaydim. :)
Bana sorsalar hesabı tek yüzüme veririm cvp ı takmam da eşime de yüklendiler ondan gereksiz bir gerginlik yarattılar ama şükür şimdilik süt liman 😁

Bana sorsalar hesabı tek yüzüme veririm cvp ı takmam da eşime de yüklendiler ondan gereksiz bir gerginlik yarattılar ama şükür şimdilik süt liman 😁

Eşine ne diye yuklendiler allah askina alti ustu telefon mevzu eşinin bunlari sana bile taşimamasi gerekiyor. Kv benim eşime ben yanindayken bile soyluyor" cirilla telefonu acmadi" diye. Esim cevap bile vermiyor.

Siz ikinizde cok buyutuyorsunuz herseyi.

Eşine ne diye yuklendiler allah askina alti ustu telefon mevzu eşinin bunlari sana bile taşimamasi gerekiyor. Kv benim eşime ben yanindayken bile soyluyor" cirilla telefonu acmadi" diye. Esim cevap bile vermiyor.

Siz ikinizde cok buyutuyorsunuz herseyi.
Hadi benimki acemi ilk evliliği benim 2. Tecrübeli olmam lazım ama kaçıncı olursa olsun bi saflığı tutuyor insanın ya 😁😁

Hadi benimki acemi ilk evliliği benim 2. Tecrübeli olmam lazım ama kaçıncı olursa olsun bi saflığı tutuyor insanın ya 😁😁

Saflik ya da acemilikle alakasi yok. Dedigim gibi ben evlendigimde 21 yasimdaydim esimle ikimizin de ilk evliligi. Kimseyi bu denli mudahale ettirmedik. Yasim kucuk diye saf sanip ilk yillar mudahale etmeye kalktilar ama ettirmedik. Karakterle alaka birsey.

Umarim toparlarsiniz

O kadar benzer şeyler yaşadım ki. Okurken sanki beni anlatıyor dedim. Yasadiklarimin hepsi neredeyse aynı. Ben de İzmir'den Ankara'ya evlenerek geldim. Ailem uzakta. Onun ailesi de uzakta ama bana neler neler etti. Hep sustum. Eşimle o kadar çok sorun yasadim ki. Ve sadece cekirdek ailesi değil, arkadaşları, çevresi herkes o kadar kaba ve buyurgandi ki. Eşim de çok naif bı insan olmasına rağmen başlarda beni çok kirdi başkaları yüzünden. Şimdi 5 yıllık evliyim. İki yasinda Bı kızım var. Hala doğru düzgün işimi oturtamadim. Çok iyi bı mesleğim var ama şans yüzüme gülmedi bı türlü. Bı sure bı işyerinde çalıştım ama İzmir'den sonra Ankara'ya alışmak çok zor geldi bana. Beceremedim hala. Ama eşim daha iyi anlıyor beni artık. Hatalarını anladı. Şimdi düşünüyorum da neden onca çile cekmisim diye ama sanırım her evlilikte sorunlar oluyor. Eşim iyi kalpli, çok düşünceli, birbirimizi seviyoruz vs. Bırakıp gitmedim. Şimdi çok huzurluyum çok şükür. Ailesi benimle çok uğraştı ama bı şey elde edemediler geri çekildiler. Çocuk olduktan sonra da uğraşmayı bıraktılar. Başlarda kayinvalde ve görümce ne tuzaklar kurdu bana. Ben de çok tecrubesizdim. Yaptıkları şeyleri anlasam bile ses çıkarmadım. Altınları alma vs. Genelde olan şeyler yani. Ama tavsiye istersen,
1. Eşine ailesiyle ilgili şikayette bulunma. Çünkü erkekler anlamıyor kadınlarin uyanıklıklarini. Yaptiklari yanlarına kar kalır siz bozusursunuz. İstemediğin hicbi şeyi yapma ama asla sert tepki gösterme. O zaman haklı konuma geciyorlar. Bı de eğer onlar yapmaciksa sen de öyle yapacaksın. Bu işler böyle maalesef.
2. Moral bozmak gibi olmasın ama donebiliyorsan İzmir'e dön. Ben kendi açımdan hala dönmeye çalışıyorum.
Kolay gelsin. Umarım benden daha iyi şeyler yaşarsın.
Çok çok teşekkür ediyorum güzel tavsiyelerin için ikimizde memuruz eşim ile 2 sene sonra tayin isteyebiliyoruz 🥺 siz de o güzel yüreğinize layık musmutlu günleriniz olsun .
Kv görümceye gelince ben inanırım rabbim herkesin yüreğine göre yaşatır bu hayatı 🙏🏻🙏🏻

Saflik ya da acemilikle alakasi yok. Dedigim gibi ben evlendigimde 21 yasimdaydim esimle ikimizin de ilk evliligi. Kimseyi bu denli mudahale ettirmedik. Yasim kucuk diye saf sanip ilk yillar mudahale etmeye kalktilar ama ettirmedik. Karakterle alaka birsey.

Umarim toparlarsiniz
İnşallah cnm ya çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

Yaa ilerde cok guleceksin:) Biz de hic kavga etmezdik. Bize evli arkadaslarimiz ilk yil cok kavga ediliyo haberiniz olsun diyodu ne alaka diyoduk. Cidden oyleymis her sey mi batar insana. Simdi 2 bucuk seneyi devirdik masallah. Ailelere gelince senin kayinvalideler oyleymis benim kendi annem oyleydi bigun konusmasak trip atardi. Geciyo yani hepsi:)

Yaa ilerde cok guleceksin:) Biz de hic kavga etmezdik. Bize evli arkadaslarimiz ilk yil cok kavga ediliyo haberiniz olsun diyodu ne alaka diyoduk. Cidden oyleymis her sey mi batar insana. Simdi 2 bucuk seneyi devirdik masallah. Ailelere gelince senin kayinvalideler oyleymis benim kendi annem oyleydi bigun konusmasak trip atardi. Geciyo yani hepsi:)
Ayyyy cicim ayı diyenleri ayılar götürsün yok öyle bişey 🤣🤣 ne kavgalar sor hiçbirisini hatırlamıyorum ama o anda dünyanın en büyük problemi gibi geliyor . Ama dediğiniz gibi geçecek ,rabbim bugünlerimizi arattırmasın 🤲🏻

Ayyyy cicim ayı diyenleri ayılar götürsün yok öyle bişey 🤣🤣 ne kavgalar sor hiçbirisini hatırlamıyorum ama o anda dünyanın en büyük problemi gibi geliyor . Ama dediğiniz gibi geçecek ,rabbim bugünlerimizi arattırmasın 🤲🏻

Ben cicim ayi diyenlere afedersin sıçım ayi diyodum😂herkes sudan cikmis balık gibi oluyo haliyle gerginlikten patliyosun. Geciyo gidiyo yeter ki saygi kaybolmasin:)

Tatlim bak önce şunu söyliyim çok şanslısin eşin ilk olayda hemen arkanda durmuş ailesi de hemen uyarıyı dikkate almis,belli ki özünde düzgün bir aile, ha evliliğin ilk 5 yılı zordur yalan yok, ama birbirinizi seviyosanız aşarsıniz ,sen de belli ki temiz iyiniyetli bir insansın , sana tavsiyem herşeyi buyutme, kafana takma,esini seviyosan o da senin arkanda durup ezdirmiyorsa o bunu demiş şu şunu demiş ses tonu değişikmis, yüzünü mu asmışmış...hiiiiiç takma, yuvanın tadını bozmalarina izin verme

Tatlim bak önce şunu söyliyim çok şanslısin eşin ilk olayda hemen arkanda durmuş ailesi de hemen uyarıyı dikkate almis,belli ki özünde düzgün bir aile, ha evliliğin ilk 5 yılı zordur yalan yok, ama birbirinizi seviyosanız aşarsıniz ,sen de belli ki temiz iyiniyetli bir insansın , sana tavsiyem herşeyi buyutme, kafana takma,esini seviyosan o da senin arkanda durup ezdirmiyorsa o bunu demiş şu şunu demiş ses tonu değişikmis, yüzünü mu asmışmış...hiiiiiç takma, yuvanın tadını bozmalarina izin verme
🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻

Back
X