Yeni evli olup evliliğimi oturtmaya çalışıyorum 🥺

Ben de çok sevmiyorum sürekli konuşmayı. Saçma geliyor.
Içimden gelirse ararım, gelmezse aramam bu kadar basit.

Ama erkekler maalesef hemen gaza gelebilen varlıklar. Senin serzenisinle hemen arayıp azarlamış. Biraz daha politik olmaya bak. Nasıl olur dersen ben 8 senedir hala öğrenemedim. :KK70:
Beb ona hiç ara bile demedim deşiğim beraber çözüm bulalım arıyorlar açmazsak çocuk gibi azarlıyorlar ben gelemem buna dedim bak beraber bi yol bulalım yada ben gidince karşıma alayım konuşayım ben bu yaştan sonra kendi annem babam bana soramadığı hesabı bana sormasınlar ben darlığa gelemem, belki İzmir de olabilir ama Ankara da hiç çekilmez dedim 😁

benim esimin ailesi de boyleydi en son sinir krizi geçirdim. şimdi ben telefonu acar da konusursam seviniyolar.

telefonu duymasak abilerini falan arardi kp. aile apartmaniydi esimle benim oturdugumuz ev. kapıya gelirlerdi. aramislar duymamissiniz geri arayin hemen diye 🤦😒 sizi en iyi ben anlarim

bunların bi mantığı olduğunu düşünmüyorum. boşuna canınızı sıkmayin. ankaraya da izmirden gelip hemen alışmak zor olur. bos zamanlarinizda bol bol gezin hazır yazken :) Allah bi yastikta kocatsin :)
Peki nasıl şimdi açıtıpınız zaman sevinme moduna geçtiler 10 yaş küçük kardeşi aramış misal ben uyurken nöbetden çıkmışım , aradım yenge seni açmadın diyo 🤦🏻‍♀️ En sonunda dedim valla biriniz daha arama açmama konusu yaparsa sokacam bıçağı dalağıma dedim 🤣

Peki nasıl şimdi açıtıpınız zaman sevinme moduna geçtiler 10 yaş küçük kardeşi aramış misal ben uyurken nöbetden çıkmışım , aradım yenge seni açmadın diyo 🤦🏻‍♀️ En sonunda dedim valla biriniz daha arama açmama konusu yaparsa sokacam bıçağı dalağıma dedim 🤣

çünkü böyle böyle tepene cikiyolar. sen sessiz kalıp aman aliriza bey ağzımızın tadı kaçmasın diye ortalarda gezdim. esim de cok normal karsiliyodu bu muhabbeti. bazen de uğraşmak isine gelmedigi için ailem hakli diyodu...

en son bı gün dolmuslar dolmuslar. kp acti ağzını yumdu gözünü. ben de sinir krizi geçirdim. bi sene falan gorusmedk. kaynanam ortalığı bozup karıştıran kişi olduğu için telefon edip özür diledi. sonra gorusmeye de basladik.
ama artık açmıyorum canim istemezse. bisey demiyolar. duymadin kızım aradik da diyolar. esinin kardeşine de mesaj at duymadiysam deyip bı sınır koyabilirsin.
benim mesela telefonum hep sessizdedir ama mesaj bildirimi açıktır.

tovbe est. konusacak konu birikmez ki canim! biz yurtdisindayiz kv kp turkiyede. haftada 1 kez pazar gunleri arar konusuruz. esim daha sik konusur, konussun banane anasi babasi.
konusacak konu bile yok nasilsin iyimisin don dolas yine ayni.
sitemlerini duyma, haftada 1e dusur. iyice azalttiniz diye sorarlarsa ‘biz yeni evliyiz birbirimizle mesgul olmayi birbirimize daha cok ilgi gostermeyi tercih ediyoruz’ de.

şu arama mevzusu yuzunden eşinizle tartışmayın..Alın karşınıza konuşun : bir şey söylediğinde merak etme hayatım ben ararım zamanını biliyorum yeni evliyiz belli ki herkes adapte olmaya alışmaya çalışıyo .. Şunu unutmayın bastan nasıl alıştırrsanz şu arama mevzusunu öyle devam eder gider.. Çünkü eşinizin ailesini eşiniz çözmesi gerekiyor ve bu yuzden eşinizle konusmanz lazım. Çocuk değilsiniz ki evlendiniz. Birz salsınlar sizi. buradan herkesin söylediklerinden 1er cumle söylesenz zaten anlar.

çünkü böyle böyle tepene cikiyolar. sen sessiz kalıp aman aliriza bey ağzımızın tadı kaçmasın diye ortalarda gezdim. esim de cok normal karsiliyodu bu muhabbeti. bazen de uğraşmak isine gelmedigi için ailem hakli diyodu...

en son bı gün dolmuslar dolmuslar. kp acti ağzını yumdu gözünü. ben de sinir krizi geçirdim. bi sene falan gorusmedk. kaynanam ortalığı bozup karıştıran kişi olduğu için telefon edip özür diledi. sonra gorusmeye de basladik.
ama artık açmıyorum canim istemezse. bisey demiyolar. duymadin kızım aradik da diyolar. esinin kardeşine de mesaj at duymadiysam deyip bı sınır koyabilirsin.
benim mesela telefonum hep sessizdedir ama mesaj bildirimi açıktır.
Bayramda yanlarına gidicez bi patlama olursa zaten bu şehir uzaklık beni vermiş evlerinde bi laf sokarlarsa tutamam kendimi diye🤦🏻‍♀️

tovbe est. konusacak konu birikmez ki canim! biz yurtdisindayiz kv kp turkiyede. haftada 1 kez pazar gunleri arar konusuruz. esim daha sik konusur, konussun banane anasi babasi.
konusacak konu bile yok nasilsin iyimisin don dolas yine ayni.
sitemlerini duyma, haftada 1e dusur. iyice azalttiniz diye sorarlarsa ‘biz yeni evliyiz birbirimizle mesgul olmayi birbirimize daha cok ilgi gostermeyi tercih ediyoruz’ de.
Evlendik kv dediki beni de götürün evinize merak ediyorum dedi 😲 kız gelsin de 1 haftalık evliyiz ne bileyim saçma geldi bir kaç sefer deyin ce eşime dedim hoş bir uslüp ile konuş 3-4 ay sonra gelsin dedim . Yok anlamazsa ben konuşurum açık açık konuşurum dedim ki bana yine söyleyince tilkinin Pazar da ne işi var anne biz yeni evliyiz cicim aylarımız geçince gelirsiniz dedim 🙈 ama bu arama mevzusu sıradan bi konu ama İnan can sıkıcı 🤦🏻‍♀️

şu arama mevzusu yuzunden eşinizle tartışmayın..Alın karşınıza konuşun : bir şey söylediğinde merak etme hayatım ben ararım zamanını biliyorum yeni evliyiz belli ki herkes adapte olmaya alışmaya çalışıyo .. Şunu unutmayın bastan nasıl alıştırrsanz şu arama mevzusunu öyle devam eder gider.. Çünkü eşinizin ailesini eşiniz çözmesi gerekiyor ve bu yuzden eşinizle konusmanz lazım. Çocuk değilsiniz ki evlendiniz. Birz salsınlar sizi. buradan herkesin söylediklerinden 1er cumle söylesenz zaten anlar.
Hepsini kayt ettim zihnime dolduruyorum zira kendimi bayramda kv kp patlayacak diye korkuyorum 🥺

Evlendik kv dediki beni de götürün evinize merak ediyorum dedi 😲 kız gelsin de 1 haftalık evliyiz ne bileyim saçma geldi bir kaç sefer deyin ce eşime dedim hoş bir uslüp ile konuş 3-4 ay sonra gelsin dedim . Yok anlamazsa ben konuşurum açık açık konuşurum dedim ki bana yine söyleyince tilkinin Pazar da ne işi var anne biz yeni evliyiz cicim aylarımız geçince gelirsiniz dedim 🙈 ama bu arama mevzusu sıradan bi konu ama İnan can sıkıcı 🤦🏻‍♀️
tabiki can sikici. ilk evlilik yilimizda (gecen sene) kv uc kez geldi 1er ay kaldi. artik son geldiginde sartellerim fena atmis durumdaydi rahatsizligimi belirttim esime. en son geldiginde 5 gun kaldi (iki hafta once henuz 😩) ondan once geldiginde ise 2 hafta.
elini veren kolunu kaptirir misali sinirlarini dogru belirle. gelecek oldugunda ise nekadar kalacak emin olmaya calis.

mesafe guzeldir bosversene. acma her aradiklarinda. hem whatsapp i yok mu, yaziversin canim ikidebir alo alo 😩

tabiki can sikici. ilk evlilik yilimizda (gecen sene) kv uc kez geldi 1er ay kaldi. artik son geldiginde sartellerim fena atmis durumdaydi rahatsizligimi belirttim esime. en son geldiginde 5 gun kaldi (iki hafta once henuz 😩) ondan once geldiginde ise 2 hafta.
elini veren kolunu kaptirir misali sinirlarini dogru belirle. gelecek oldugunda ise nekadar kalacak emin olmaya calis.

mesafe guzeldir bosversene. acma her aradiklarinda. hem whatsapp i yok mu, yaziversin canim ikidebir alo alo 😩
Ev telefonunun dan arar açmazsan evdeki tüm bireylerin cebinden arar ne diyorum 4 dk da 8 kez arama 😲 ama şükür eşimin konuşmasından sonra azalttılar 🤲🏻

Hepsini kayt ettim zihnime dolduruyorum zira kendimi bayramda kv kp patlayacak diye korkuyorum 🥺
yok patlama sen yine de buradan doğru 2-3 cümle seç etkili olanları yeter fazlası kafa karıstrr az öz yerınde olsun söyleyeceklerın.. ama sanki öncesinde eşinle konusman daha ii gibi..
benm arkadasmn kv meraklı .. arıyormuş oğlunu saatlerce konusuyorlrmış bu duurmda sıkıntı yok konussunlar ana oğul.. ama herseyını anlatıyormus evde ne olup biterse işte sıjkıntı burada arkadasmda bu duruma sinirleniyor a tamam konus diyo ama herseyı a dan zye ne diye anlatıyosun diye herkeste var bi dert.

benm kv olacak kişi de meraklı (Yeni nişanlndım) nişan için alışverişe gittik sonra aldıklarımızı eve bırakalım dedik tasımayalım onun evine yakındık neyse gittik oturduk ben bi ara wcye gittim tam kapıdan çıkarken kv nişanlma soruyor ne aldınız diye benmki de aldık bşyler dedi . sonra ben kapıyı kapatrken onlarda sustu :D çok takılmadım zaten biz gittikten snra bak poşetlere :D sormana gerek yokki.. böyle seylere gülüp geçicen..

yok patlama sen yine de buradan doğru 2-3 cümle seç etkili olanları yeter fazlası kafa karıstrr az öz yerınde olsun söyleyeceklerın.. ama sanki öncesinde eşinle konusman daha ii gibi..
benm arkadasmn kv meraklı .. arıyormuş oğlunu saatlerce konusuyorlrmış bu duurmda sıkıntı yok konussunlar ana oğul.. ama herseyını anlatıyormus evde ne olup biterse işte sıjkıntı burada arkadasmda bu duruma sinirleniyor a tamam konus diyo ama herseyı a dan zye ne diye anlatıyosun diye herkeste var bi dert.

benm kv olacak kişi de meraklı (Yeni nişanlndım) nişan için alışverişe gittik sonra aldıklarımızı eve bırakalım dedik tasımayalım onun evine yakındık neyse gittik oturduk ben bi ara wcye gittim tam kapıdan çıkarken kv nişanlma soruyor ne aldınız diye benmki de aldık bşyler dedi . sonra ben kapıyı kapatrken onlarda sustu :KK70: çok takılmadım zaten biz gittikten snra bak poşetlere :KK70: sormana gerek yokki.. böyle seylere gülüp geçicen..
Ben çok güzel nükteli söylerim lafı soktuğumu bile anlamazlar ;) nikahta elbise alıcam kv dediki telde ilk önce Benim beğenmem lazım aldığın kıyafeti dedi aaaa olur sen giy O zaman anne alayım da dedim gülerek kız dur kıyafet için demedim beyaz eşya için dedim dedi 🤦🏻‍♀️ Ya ben üşengeç insanım unuturum takmam kafaya içimde bırakmıyorum ya hiç bişeyi ama bu arama konusu sık sık sorun olunca sıkıntı yaptım 🥺

Ben çok güzel nükteli söylerim lafı soktuğumu bile anlamazlar :KK66: nikahta elbise alıcam kv dediki telde ilk önce Benim beğenmem lazım aldığın kıyafeti dedi aaaa olur sen giy O zaman anne alayım da dedim gülerek kız dur kıyafet için demedim beyaz eşya için dedim dedi 🤦🏻‍♀️ Ya ben üşengeç insanım unuturum takmam kafaya içimde bırakmıyorum ya hiç bişeyi ama bu arama konusu sık sık sorun olunca sıkıntı yaptım 🥺
yok yok sıkıntı yapma kendıne hallolur bu da sessiz kalma güzellkle sinirlenmeden şaka yolu ile hallet söyle lafını.. tlfnn sesine uyandık gece geç yatmıştık de :D
bak sende eşinle planlar yap mesela bi aksam sinemaya gidin bi akşam evde film izleyin dısarı cıkın fln.. o aralarda aradıklrnda eşinde tepki verir bi zaman sonra ama sen boş bi an bırakma ;) boşver sende sıksık arama.. eşin bişiy derse de ararım canım de daha yeni aradım de bizde yeni evliyiz bi hayatımz bi duzenmz var de.

Eşimin ailesi de böyleydi bende telefonda konuşmaktan hiç haz etmem alıştılar 1,5-2 yıl sürdü ama ((:

Bayramda yanlarına gidicez bi patlama olursa zaten bu şehir uzaklık beni vermiş evlerinde bi laf sokarlarsa tutamam kendimi diye🤦🏻‍♀️

biz evlendik birinci ay kalmaya geldiler. yeni evlisiniz diye rahatsiz etmedik artık alış gider gelir kalırız, siz de gelip kalcaksiniz arayinca dedi kp 🤦

sen sustukca tepene cikiyolar tabiki patla. bu arada biz de ankaradaydik onlar da ve aramiz maksimum 20 dk ydi arabayla

yok yok sıkıntı yapma kendıne hallolur bu da sessiz kalma güzellkle sinirlenmeden şaka yolu ile hallet söyle lafını.. tlfnn sesine uyandık gece geç yatmıştık de :KK70:
bak sende eşinle planlar yap mesela bi aksam sinemaya gidin bi akşam evde film izleyin dısarı cıkın fln.. o aralarda aradıklrnda eşinde tepki verir bi zaman sonra ama sen boş bi an bırakma :KK66: boşver sende sıksık arama.. eşin bişiy derse de ararım canım de daha yeni aradım de bizde yeni evliyiz bi hayatımz bi duzenmz var de.
Çok Şikayet edip eşimin kafasını şişirmemeye özen gösteriyorum arayı bulmaya çalışıyor çünkü ona da diyorum benim için aileni kırma ben de konuşurum diye ama üzen sen olma diyorum ama yine de o çözmeye çalışıyor bocalama evresindeler benden önce 3 abim evlendiği için bizimkiler tecrübeli omların ilk evlatları evleniyor ya onunda katkısı olabilir bence diye düşünüyorum yapacak bişey yok alışacaklar bize

biz evlendik birinci ay kalmaya geldiler. yeni evlisiniz diye rahatsiz etmedik artık alış gider gelir kalırız, siz de gelip kalcaksiniz arayinca dedi kp 🤦

sen sustukca tepene cikiyolar tabiki patla. bu arada biz de ankaradaydik onlar da ve aramiz maksimum 20 dk ydi arabayla
Bence burda iş kocada bitiyo istediğim kadar kendimi yırtayım onun halletmesi lazım ben onlara da dedim ailemin yanına me sıklıkla gidersem buraya da o kadar gelirim eşitlikçiyim ben dedim buraya 3 kez oraya bir kez değil her iki tarafa da eşit gidilecek dedim ,sen nasıl evladını görmek istiyorsan onlarda görmek istiyor kimse ağaç kavuğundan çıkmadı dedim 😒 ay ben çok net konuşuyorum 🙈

Hayırlı olsun hiç takmayın anacım 'cool' gelin olun 'cool'
Sınırlarını baştan çizin, standardınız olsun.
O alana kimse giremeyeceğini zamanla öğrenecek.
Sakın ha sakın da üzgün olmuyoruz, üzgün durmuyoruz her daim sırıtıyoruz, lafları da sırıtarak sokuyoruz.

Dakikam bitti telimden ses az geliyor vs...gibi ufak şeylerle geçiştirin ...gerilime mahal vermeyin ...çokta önemli bir mevzu yok basit ve savuşturulabilir detaylar bunlar takışmaya lüzüm yok

Back
X