yeni evli sendromum=)

sevdiğin biriyle evli olmak çok güzel bir şey bana göre ...........bekarlık sultanlık evlende gör gününü diyen çok oldu tabi ama ben korkmadım :51:herkesin hayatı,yaşam tarzı ayrı sonuçta ...evlilik bir son değil ki yeni ve güzel bir başlangıç evlenince de herşeyi yapmaya devam ediyorsun zaten eve kapanma durumu falan asla olmuyor ...evliliğimiz 4. yılı iyiki evlenmişim öcü değil evlilik inan ...:16:çocuğum yok şimdilik ama olunca da onunla hayat daha bir başka güzel olacak diye düşünüyorum elimi kolumu niye bağlasın ki? :71:

ne güzel böyle düşünmek istiyorum bende:44:

sen hele bir aşık ol...bak neler düşünüyorsun o zaman :1:

şimdi bunlarla gereksiz yere yorma kendini derim ben canım...bırak mutsuz evlilik yaşayanlar daralsın sıkılsın...sen kendine başka mutlu evli çiftler bulmaya çalış ...

ahhh keske size diyebilsemki 1 tanesi cok mutlu hiçbiri mutlu deli nebilim ya insan dogal olarak bakta geleceğini gör diyo:22:

kız ben sana ne dıorm bı gun bana gel dıorm anladın mı ya da sole bı toplu olarak bulusalım yaaa olmaz mı kızlar

aynen öle benım evden cıkınca sokagı donmeden evlenırsın :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

evet keyfın yerıne gelmıs gevsemıs gibisin.. hala evlılık konusunda dusuncelerın aynı mı sımdı saadete gel :66::66::66::66::66:

evet keyfın yerıne gelmıs gevsemıs gibisin.. hala evlılık konusunda dusuncelerın aynı mı sımdı saadete gel :66::66::66::66::66:

evet ya baya keyfim yerine geldi ama malesef düşünde bi değişme yok:30: bu uzun zamandır olan bişe bugun yine evli bi arkadasımı ziyaret ettim hemde 8 aylık hamile bugun baya dert yakındı:50: simdi gelince yine tuaf oldum ve burda paylaşmaya karar verdim 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim hem biraz kavga gürültü ilerliyodu hemde etraftan bu şekilde etkilenince bitti.gerci arada sırada konusuyoruz ama resmen bitti işte belkide biraz ertelesem ask mesk olayını kendime gelirim ama bakalım

benim sorunum yeni evli arkadaslarımın evine gittiğimde kendimi cok mutsuz hissediyorum hele yeni dogmus cocugu varsa daha mutsuz hissediyorum sanki ben onların yerine o hayatı yasıyomusum gibi geliyo kendimi cocuklu eli kolu baglı hissediyorum cok tuaf benimkine benzer duygular yasayanlar varmı merak ediyorum evlilikten korkar oldum sanki evlenirsem o hissetiğim duygu peşimi bırakmıcak gibi geliyo hele cocuk yapmak heralde bi en az 5 sene yapamam gibi geliyo yanlıs anlamayın sakın kıskanclık değil bu kendimi rüyadaki kabuslarda gibi hissediyorum deliriyo muyum ne:60::37::32:
galiba hep genç ve bekar kalmak istiyorum

hııımmm
4 yıldır çok güzel giden bir evliliğim var ve eşimle toplamda 9 yıldır birlikteyiz,hiç afakanlar basmadı beni
ama bu söylediklerini ben işin çocuk kısmında yaşıyorum
sanırım ben çocuk istemiyorum...

kendini hazır hissetmeden ciddi bir şeylere adım atmamak ve evlilik konusunda mantıklı olmaya çalışmak en doğrusu... o zaman hayat sana kabus gibi gelmeyecektir...

uzun bir ilişkiden çıkmışsın ; biraz zaman tanı kendine... hemen hayatına biri girmesin... kendine geldiğinde karşına çıkanların senin için doğru olup olmadığına karar verebilirsin...

dogru zamandaysa dünyanin en güzel duygusudur eminm anne olmak
hic sanmiyorum kendini mutsuz hissedecegini
tam tersi cok mutlu olursun diye düsünüyorum

Kaç yaşındasın ?Belki daha hazır değilsindir bunlar için ,
Ben 30 yaşında doğurdum ilk oğlumu ..keşke daha önce yapsaymışım diyorum..annelik bambaşka birşey..
Bekarlık ,sorumsuz ve sorunsuzluk tabiki güzel birşey ama evlilikte gerekli be canım:77: .Bunu sana istetecek kişi karşına çıktığında fikirlerinin nasılda değişmiş olduğuna kendin bile hayret edeceksin:61::61: .

canım bir de olayın şüle bir boyutu var.
insanoğlu muhabbet esnasında daha çok dert anlatma eğilimindedir.yani şöyle mutluyum böyle keyifliyim demez pek kimse.senin o dert yanan arkadaşın kocişinin tadını çıkarıyor öpüşüyor yiyişiyor neyse,gezip tozuyor ama akşam eşi ona kırıcı bir laf ediyor diyelim o kafasına takılıyor ve sana bunu anlatıyor rahatlamak için."kocam beni şöyle öptü,sabah bana seni seviyorum" dedi dese zaten saçma olur.
onun için güzel evlilikler de var emin ol ve o sana dert yanan arkadaşlarında halinden memnun ki hala evli...:68:

canım bir de olayın şüle bir boyutu var.
insanoğlu muhabbet esnasında daha çok dert anlatma eğilimindedir.yani şöyle mutluyum böyle keyifliyim demez pek kimse.senin o dert yanan arkadaşın kocişinin tadını çıkarıyor öpüşüyor yiyişiyor neyse,gezip tozuyor ama akşam eşi ona kırıcı bir laf ediyor diyelim o kafasına takılıyor ve sana bunu anlatıyor rahatlamak için."kocam beni şöyle öptü,sabah bana seni seviyorum" dedi dese zaten saçma olur.
onun için güzel evlilikler de var emin ol ve o sana dert yanan arkadaşlarında halinden memnun ki hala evli...:68:

kesinlikle canı gönülden katılıyorum...

insanlar mutluluklarından çok dertlerini paylaşır, sonra bizi de "herkes mutsuz evlilik öcü bir şeymiş" gibi yersiz kuruntular içinde bırakırlar....

Back
X