• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

Bana da biraz az gibi geldi acikcasi. Ilk zamanlar nasildi?

ilk zamanlar yoğundu tabi ama ben çok zorlandım acı çektim o yüzden canım yanmasın diye yapmak istemedi şuan acı geçti ama hiç hissetmedim şu ana kadar oda ben hissetmeyince daha da azalttı

Tam olarak ne gibi farklar olustu?

önceden benimle vakit geçirmek için fırsat kollardı şimdi aynı evdeyiz diye mi nedir varlığımı hissetmiyo

ben 24 eşim 26
benim adetim 10 gün sürüyor bugun 14. gün ve maça gitti :KK43:
Olabilir bugunlerde istemiyordur. Erkekleri niye 7/24 sevisen,her an her dakika aklinda cinsellik olan yaratiklar olarak dusunuyor bu insanlar yahu?
Kadinlarin da bir kisminin hep basi agrimiyor mu? Adamlarin da istemedigi zamanlar gayet olur.

Olabilir bugunlerde istemiyordur. Erkekleri niye 7/24 sevisen,her an her dakika aklinda cinsellik olan yaratiklar olarak dusunuyor bu insanlar yahu?
Kadinlarin da bir kisminin hep basi agrimiyor mu? Adamlarin da istemedigi zamanlar gayet olur.

hep ben isteyince oluyor gibi de o canımı sıkıyor

selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgiinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?

ben yaklaşık 1buçuk yıllık evliyim ve hala bir gün eşimin daha ilgili olacağı umudunu taşıyorum..
her geçen gün iyiye gider..bozma moralini..
ben ilk aylarımı hatırlamak dahi istemiyorum..

ben yaklaşık 1buçuk yıllık evliyim ve hala bir gün eşimin daha ilgili olacağı umudunu taşıyorum..
her geçen gün iyiye gider..bozma moralini..
ben ilk aylarımı hatırlamak dahi istemiyorum..

bi tek benim başıma gelir sanmıştım :( çok severek evlendim böyle olunca üzülüyorum

Canım aşk ile sevgi arasındaki farkı anlamak önemlidir..

Aşk, 1 – 3 sene arasında değişen bir ömre sahiptir. Ondan sonra buhar olup uçar. Süreç sevgi ve aşkla başlar ama; mantıkla devam eder. Mantık içermeyen aşk, bir müddet sonra yok olmaya mahkûmdur.

Aşk, uzun bir yolculuğa çıkmak yada yanan bir ateşi seyretmek gibidir. İnsan ateşe şevkle bakar fakat onu canlı tutmak için çabalaması gerekir. Ateş yanarken arada bir sönmeye yüz tutsa da gereken bakım ve ilgiyi gördüğünde tekrar alevlenir. Aşkın kısa sürmesinin sebebi, aşıkların aşk ateşinin içine atlayıp, yanmak gerektiğini düşünmeleridir.

Halbuki aşk, yönetilmesi icap eden bir ateştir. Ateşe dışardan takviye yapmak, onun ısı ve enerjisinden faydalanmayı sağlar. Âşıklar, birlikte alevlendirdikleri ateşi izleyerek mutlu olurlar. Fakat mantıksız bir biçimde alevlerin içine dalmak, onu iki sene de sönen bir kül yığınına çevirir. Yani aşk; sebep değil, iyi bir ilişkinin sonucudur.

ben 24 eşim 26
benim adetim 10 gün sürüyor bugun 14. gün ve maça gitti :KK43:
Hali saha maclarinda taraftar oluyor mu sizin?
Benim esim de maca meraklidir. Ben bazen taraftar olarak giderim. Cok eglenceli oluyor. Bu sayede esimin arkadaslarinin esleriyle kaynastim. :)
Evlilik cinsellikten ibaret degil, cinsellik esle aradaki muhabbeti, esle aradaki muhabbet de cinselligi etkiler.
Siz hic esinizle beraber vakit geciriyor musunuz?
Ben bu tip konularda genelde erkeklere hak veriyorum.

Aşk, 1 – 3 sene arasında değişen bir ömre sahiptir. Ondan sonra buhar olup uçar. Süreç sevgi ve aşkla başlar ama; mantıkla devam eder. Mantık içermeyen aşk, bir müddet sonra yok olmaya mahkûmdur.

Aşk, uzun bir yolculuğa çıkmak yada yanan bir ateşi seyretmek gibidir. İnsan ateşe şevkle bakar fakat onu canlı tutmak için çabalaması gerekir. Ateş yanarken arada bir sönmeye yüz tutsa da gereken bakım ve ilgiyi gördüğünde tekrar alevlenir. Aşkın kısa sürmesinin sebebi, aşıkların aşk ateşinin içine atlayıp, yanmak gerektiğini düşünmeleridir.

Halbuki aşk, yönetilmesi icap eden bir ateştir. Ateşe dışardan takviye yapmak, onun ısı ve enerjisinden faydalanmayı sağlar. Âşıklar, birlikte alevlendirdikleri ateşi izleyerek mutlu olurlar. Fakat mantıksız bir biçimde alevlerin içine dalmak, onu iki sene de sönen bir kül yığınına çevirir. Yani aşk; sebep değil, iyi bir ilişkinin sonucudur.

çok güzel açıkladın gerçekten çok doğru ama bunu nasıl uygularız bilmem :( sabırla kurmalıyım yuvamı inşallah başarabilirim

Bu bi alinti mi yoksa kendi aciklaman mi ve kendi düsüncelerin mi canim?

bi tek benim başıma gelir sanmıştım :KK43: çok severek evlendim böyle olunca üzülüyorum

canım benim..aynı şekilde eşim beni tavlamak için kırk takla attı..
çevredeki herkes ilişkimize özenirdi..
ama düğüne bi kaç hafta kala soğukluk girdi aramıza..
herkes borç vs.dendir dedi..
oyüzden evlenmekten vazgeçmedim..
ilk bir yılımız ilgisizliği ve kavga gürültüyle geçti..
cinsellik neredeyse hiç istemedi, hep ilk adımı ben atıyodum..
sonra ben de adım atmama kararı aldım..haftada 1 ancak oluyo bizim de en baştan beri..
son 4-5 aydır daha ilgili ve sevgisini hissettiriyor..
her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum ben..
inşallah sizinkinin toparlanması okadar sürmez..bir an önce sevginiz artar birbirinize karşı..

Back
X