• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

siz benim durumumu sanırım yanlış anladınız tabi ki söyledikleriniz de haklılık payı var bu anlamda eşimle güzel vakit geçiririz onu inkar edemem sadece ilgisinde azalma var bunu nasıl aşarım ya da kendime dert etmekten kurtulurum sıkıntım bu :)
Tamam iste o zaman adam ilgisiz degil. :)
ilgi = birlikte guzel vakit gecirme
Sizin ilgiden kastiniz ne? Mesela esiniz ne yapsin isterdiniz?

Tamam iste o zaman adam ilgisiz degil. :)
ilgi = birlikte guzel vakit gecirme
Sizin ilgiden kastiniz ne? Mesela esiniz ne yapsin isterdiniz?

beni özlesin istiyorum her fırsatını bulduğunda kendini sahalara değil de benim kollarıma atsın istiyorum çok şey mi istiyorum ki acep:110:

Bir de ben hatasını anlasın, hep ben yaklaşıyorum madem uzak durayım mantığını anlamıyorum.

İçinin kıpır kıpır olduğu zamanlar.
Anladığım kadarıyla ve çok şanslısın ki kp, kv, görümce gibi dertleriniz, kavgalarınız yok.

Artık aynı evdesiniz diye ilgisi azıcık değişti, bir şeyler sıradanlaştı diye hemen küsmek anlamsız geliyor bana..
Yaa insanlar neler yaşıyor.. Şahsen ben de yaşadım..

14 gün aklına cinsellik gelmiyorsa adamın soğuk ve uzak durarak değil, aklını başından alarak yola getir adamı.
Süslen püslen ama yanaşma onu bekle. Evde güzel vakitler yarat ki aklı dışarı çıkınca bile sende kalsın..

Ahh ahhh benim içimdekileri öldürmeyeceklerdi fena dişi olurdum ben heee:KK14:

Bir de ben hatasını anlasın, hep ben yaklaşıyorum madem uzak durayım mantığını anlamıyorum.

İçinin kıpır kıpır olduğu zamanlar.
Anladığım kadarıyla ve çok şanslısın ki kp, kv, görümce gibi dertleriniz, kavgalarınız yok.

Artık aynı evdesiniz diye ilgisi azıcık değişti, bir şeyler sıradanlaştı diye hemen küsmek anlamsız geliyor bana..
Yaa insanlar neler yaşıyor.. Şahsen ben de yaşadım..

14 gün aklına cinsellik gelmiyorsa adamın soğuk ve uzak durarak değil, aklını başından alarak yola getir adamı.
Süslen püslen ama yanaşma onu bekle. Evde güzel vakitler yarat ki aklı dışarı çıkınca bile sende kalsın..

Ahh ahhh benim içimdekileri öldürmeyeceklerdi fena dişi olurdum ben heee:KK14:

bir aydır kayınvalidem bizde kalıyor canım :)

beni özlesin istiyorum her fırsatını bulduğunda kendini sahalara değil de benim kollarıma atsın istiyorum çok şey mi istiyorum ki acep:110:

:KK45::KK45::KK45:
Kusura bakma çok güldüm canım.:KK53:

Sen dua et öküzlük yaptığında gönlünü almak yerine diğer odada pineklemesin de.
Kendini de her daim senin kollarına atmasın.. O kusur kalsın:KK51:

Bak sen beklentilerini azaltmazsan çok mutsuz olursun diyeyim..:KK14:

:KK45::KK45::KK45:
Kusura bakma çok güldüm canım.:KK53:

Sen dua et öküzlük yaptığında gönlünü almak yerine diğer odada pineklemesin de.
Kendini de her daim senin kollarına atmasın.. O kusur kalsın:KK51:

Bak sen beklentilerini azaltmazsan çok mutsuz olursun diyeyim..:KK14:

çok fazla beklenti içine giriyorum zaten benim sorunum bu :KK68: keşke bu huylarımı değiştirebilsem

Ya bende mi bir sorun var diyorum hemcinslerimle sohbet ederken.
Ne kadinin ne de erkegin hayati birbirinden ibaret olmamalidir.
Kadinin da erkegin de bir hobisi, bir ugrasi olmalidir.
Ama esinizin surekli sizinle ilgilenmesini istememelisiniz, onun yerine neden kendinize bir hobi bulmuyorsunuz. Hem bu sayede basbasa kaldiginizda birbirinize anlatacak seyleriniz olur.
Bazen bende mi bir sorun var diyorum, esimi bazen zorla arkadaslariyla bulusmaya yollarim, surekli yanimda istemem. Dusuncelerimle basbasa kalmak isterim. Bazen kitap okurken kendimi baska odaya kitlerim esimi iceri almam.
Esiniz hakli kesinlikle.

maçtan geldi yoruldu şimdi de uyuyakaldı oof of:KK61:

Ama esinizin surekli sizinle ilgilenmesini istememelisiniz, onun yerine neden kendinize bir hobi bulmuyorsunuz. Hem bu sayede basbasa kaldiginizda birbirinize anlatacak seyleriniz olur.
Bazen bende mi bir sorun var diyorum, esimi bazen zorla arkadaslariyla bulusmaya yollarim, surekli yanimda istemem. Dusuncelerimle basbasa kalmak isterim. Bazen kitap okurken kendimi baska odaya kitlerim esimi iceri almam.
Esiniz hakli kesinlikle.

ben eşimden ayrı hiçbir iş yapamam müsade etmez tek başıma sokağa çıkarmaz ne yapacaksak birlikte olur. Kendi çok güzel maçlara gider ama ben arkadaşlarımla görüşemem bile doğru düzgün

Esiniz hakli kesinlikle.

Ben senin gibi düşünüyorum ;)

:63::63:

Siz nasıl uygun görüyorsunuz peki canım?
Önemli olan o..

Yakınlaşmalara engel bir durum bu bence..
Kadına bak yaa. Hemen atlamış 2 ay zor dayanmış heralde.
Tövbe tövbe..

yaşlı kadın ben kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama etkili oluyor malesef

ben eşimden ayrı hiçbir iş yapamam müsade etmez tek başıma sokağa çıkarmaz ne yapacaksak birlikte olur. Kendi çok güzel maçlara gider ama ben arkadaşlarımla görüşemem bile doğru düzgün

O senin yarattığın, izin verdiğin bir düzen canım.
Şimdi şikayet etme hakkın yok.

Bu sebeple o mutlu ve rahat, sen takıntılarınla mutsuzsun şuan işte.

İki arkadaşınla çıkıp kakara, kikiri yapsan bunları çok düşünüp kafayı bozacak vaktin olmaz.

O sana yasak koyuyor madem sen de koy yasak görsün.
Ohhh ne ala memleket!

O senin yarattığın, izin verdiğin bir düzen canım.
Şimdi şikayet etme hakkın yok.

Bu sebeple o mutlu ve rahat, sen takıntılarınla mutsuzsun şuan işte.

İki arkadaşınla çıkıp kakara, kikiri yapsan bunları çok düşünüp kafayı bozacak vaktin olmaz.

O sana yasak koyuyor madem sen de koy yasak görsün.
Ohhh ne ala memleket!

sorun burda başlıyor zaten benim ondan ayrı hiçbir şeyim yok kafa dağıtacak bir uğraşım yok :( kimseye de anlatamıyorum yeni evliyim söylenmiyor öyle her olumsuzluk

Back
X