• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

Hiçte öyle anlatıldığı gibi değil canını sıkma, zamanla oturacak eskidenmiş o yataktan çıkmama, ne giyersen giy fayda etmiyor adamların içinden gelmiyor ama zamanla daha iyi olacaktır. Hormonlarda sorun olabiliyor bazen ..

Hiçte öyle anlatıldığı gibi değil canını sıkma, zamanla oturacak eskidenmiş o yataktan çıkmama, ne giyersen giy fayda etmiyor adamların içinden gelmiyor ama zamanla daha iyi olacaktır. Hormonlarda sorun olabiliyor bazen ..

beni mi çekici bulmuyor diye diye kafayı yiyorum ama

Bu kadar yeni evli bir adamın 14 gün boyunca hiç yanaşmaması çok tuhaf.
o_O

beni mi çekici bulmuyor diye diye kafayı yiyorum ama
Hiç alakası yok müge anlıya bir kadın çıkmıştı 4 sevgilisi vardı düşün artık, bu konuyu konuşmaya çalış sakin bir şekilde gerçi kabul etmeyecektir ama bir doktora gidin hormonlarına baktırın psikoloğada gitseniz cinsellik konusunda önce hormon tahlilleri istiyor zor bir süreç psikolojini korumaya çalış ve kendini suçlama .

Hiç alakası yok müge anlıya bir kadın çıkmıştı 4 sevgilisi vardı düşün artık, bu konuyu konuşmaya çalış sakin bir şekilde gerçi kabul etmeyecektir ama bir doktora gidin hormonlarına baktırın psikoloğada gitseniz cinsellik konusunda önce hormon tahlilleri istiyor zor bir süreç psikolojini korumaya çalış ve kendini suçlama .

kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmez ama bende hırsımdan ölüyorum benim gibi olsun istiyorum aynı onun gibi olsam o isteyince aldırmasam ters mi teper acaba

yok önceden de olmuştu ama cazibemi kullanıp yola getirmiştim tam düzeldi annesi geldi sonra yine oldu

Çoğu arkadaş durumu eşinle konuş demiş. Belki yapılması gereken en doğru şey budur. Fakat ben olsam hemen konuşmazdım.Çünkü seni arzulamaması gibi bir durum yoksa bile içten içe bilinçaltına böyle bir şey girecektir. Sonra en ufak bir şeyde bu konu ortaya atılacaktır. Öncelikle annesinin gitmesini bekle derim.

Çoğu arkadaş durumu eşinle konuş demiş. Belki yapılması gereken en doğru şey budur. Fakat ben olsam hemen konuşmazdım.Çünkü seni arzulamaması gibi bir durum yoksa bile içten içe bilinçaltına böyle bir şey girecektir. Sonra en ufak bir şeyde bu konu ortaya atılacaktır. Öncelikle annesinin gitmesini bekle derim.

haklısınız ama çok belli ediyorum bozulduğumu ve hal böyleyken doğru düzgün konuşmak bile içimden gelmiyor.

İlk bir ay balayı (cinsellik ön planda) ondan sonra 6 ay cicim ayı(kavga gürültü olmaz olsa bile çiftler birbirine dayanamaz ) sonra bildiğimiz evli siniz. Kv evde ise uzak durması bu yüzden olabilir rahat hissetmiyordur.

Kendinizi tamamen eşinize adamışsınız. Evet bu doğru ama siz aşırı derecede yaşıyorsunuz bunu. Deşarj olacak ortamlar yaratın kendinize. Eşiniz arkadaşlarınızla bulunmanıza ne tepki verir. Eğer müsade ediyorsa o maçta iken sizde arkadaşlarınızla zaman geçirin. Öyle dip dibe olmaz birbirinizden ayrı da sosyalleşmeniz gerekir. Yoksa evlikiğiniz monotonlaşır. Mesela bugün o maça gitti siz başka bir aktivite yaparsınız yarın ikinizde birbirinizi özlemiş şekilde beraber zaman geçirirsiniz.

Back
X